View tracker

Hej!
Nu tänkte jag berätta om 5 saker om mig!

Nr 1:
Jag är ganska så jäkla lat... Haha! Jag har på senaste tiden inte orkat göra något, bara legat i soffan och kollat på mobilen typ...

Nr 2:
Jag är allergisk, och jag tror att det kommer bli så att jag kommer utveckla allergier mot i stort sett allt... Just nu är jag allergisk mot pollen, nötter, kvalster och äpplen.

Nr 3:
Jag HATAR att städa, det är jag jäkligt seg på. Jag kan ha stökigt rum i flera veckor innan jag tar tag i det och sen när jag väl tar tag i det blir jag ofta distraherad av saker som jag hittar när jag städar.

Nr 4:
Den bästa dagen i mitt liv var 11juni. För att då gick jag ut nian och slutade på min förra skola som jag verkligen inte trivdes på PLUS jag och Jocke blev tillsammans på kvällen efter avslutningen.

Nr 5:
Jag kan se min döda farfar och kan känna av närvaro från "andra sidan". Plus att jag kan känna på mig när något dåligt ska hända. Jag tror att jag är mer öppen än vissa andra. Tex på en sak som hänt är att när min farfar gick bort här i februari så typ en vecka senare så var jag hemma hos Jocke och det var fullt med folk hemma hos honom. Jag satt i soffan och känner en hand på min axel, som reflex så tar jag tag i handen men det fanns ingen hand där. Jag kände på energin att det var farfar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!
Idag är jag lite extra trött men det var värre igår haha! Höll på att somna på sommarjobbet... Tur jag inte gjorde det i alla fall. Har fått nån sorts gäsp sjukdom känns det som! Gäspar hela tiden? Och så är det så mycket pollen ute nu så jag måste äta starka mediciner för att hålla min allergin i schack... Så den gör mig jätte trött.

Asså kan vi "take a momet" till Kylie jenners läppstiftskolektion? Jag älskar dem! Guuud vad jag vill ha dem!!! Säkert svindyra men tror fan det är värt det! Ska nog köpa ett kit bara för att jag BEHÖVER dem!

Likes

Comments

View tracker

Hej!
Nu har jag slutat för dagen och ska iväg och gymma! Så skönt ska det bli att bli riktigt jäkla trött! Fast jag vill nog inte ha träningsvärk för jag ska ju jobba imorgon. Föresatsen så sommarjobbar jag som målare så jag arbetar med kroppen hela tiden. Det är kul, jag stormtrivs!

Likes

Comments

Hej!
Nu sitter jag i bilen påväg hem från sjön. Jocke har fått för sig att fiske är roligt, och det tycker jag också! Det är mysigt att bara sitta i båten och hoppas att det nappar. Men det är bara det, det nappar inte. Jag vet inte om vi gör något fel eller om fiskarna inte fattar något, haha! Men i alla fall, igår var vi ute också men då var det bara jag, Jocke och Jockes yngre bror. Idag var hans föräldrar med. Det var mysigt, men kallt...
Ingen fiskelycka i alla fall.. Ett napp men vi fick inte upp fisken. Men det är så roligt att se hoppet i allas ögon när det nappar, vi alla vart hysteriska! Haha!

Likes

Comments

Hej!
Igår var jag i Örebro på möte och efter det gick pappa och jag på stan ett tag. Jag fick med mig hem ett läppstift, ett luquid lipstick och en läpp-penna.

Jag har lång varit ute efter en "my lips but better" färg på läppstift. Har sett så många ha en sån färg och tycker att det blir ur snyggt!
Jag tyckte dock att pennan var lite för brun. Men min favorit av alla var nog luquid lipsticket. Jag älskar sån formula på läppstift och sen så sitter det som berget verkligen! Älskar det!

Likes

Comments

Hej!
Jag behöver hjälp av er nu... Jag har för ganska länge sen köpt en concealer från Gina tricot. En med tre färger, en gul, en laxfärgad och en men pigment som liknar min hudton. Jag va inte på Gina och skulle köpa en ny för min håller på att ta slut. Men kassören sa att de skulle sluta sälja smink, helt och hållet... Jag behöver köpa en ny ganska snart men vill inte lägga mer än 100kr på det. Jag vet att makeup store har en sån concealer men den går på 200-300 tror jag... Om ni vet något märke som är curelty free som säljer sånna här kan inte ni snälla lämna en kommentar nedanför isåfall.

Likes

Comments

Hej!
Jag har länge velat köpa en systemkamera bara för att liksom... Men jag har aldrig haft pengarna att göra det. Nu har jag det och jag funderar på att slå till. Therese Lindgren på youtube har en kamera som jag tycker verkar jätte bra. Det va en Canon eos 700d. Jag kan lägga inne bild och visa vilken jag tänker på, men jag vet inte... Eller ska jag spara lite mer pengar och köpa en för 10.000 istället? Jag tror inte jag kommer använda den såååå mycket. Vi får se...

Likes

Comments

Hej!
Vet ni vad jag gjorde igår? Jag tog steget som jag har velat gjort mycket länge nu. Ända sen i julas! Jag klippte av en decimeter hår! Själv! Haha!
Jag har velat ha lite kortare hår ett bra tag nu och tänkt att "fan jag kommer ångra mig så jäkla mycket" men jag ångrar inte ett skit. Tycker det är jätteskönt med lite kortare hår och det är HELT! Inte ett jäkla kluvet hårstrå! Så sköt, stormtrivs med förändringen. Nästa steg är nog att färga rötterna lite mörkare och lägga i lite ljusare slingor för att få lite mer liv i det. Men det blir längre fram.
Förresten så har jag inte gått till en frisör på 12år typ. Jag har klippt mig hos min mormor och nu på senaste tiden har jag gjort det själv. Jag tycker det är kul, att få göra det som jag vill.

Haha, såg nyss att det typ inte syns någon skillnad. Men men, det känns i alla fall!

Likes

Comments

Hej! Jag låg nyss och kollade på youtube och som vanligt så hamnar man in på massa olika klipp... Det klippet jag hamnade på var om kroppsideal i olika länder. Jag tycker att detta är ett jätte intressant ämne i dagens samhälle! För att alla säger "va dig själv" "du är fin som du är" osv osv... Men samtidigt så blir vi fullproppade av kroppsideal dagligen! Överallt vart vi än går! Som jag till exempel har kommit fram till att jag är nöjd med min kropp men samtidigt så när jag shoppar kläder så har jag i vanliga fall storlek small medium men på vissa tröjor så är de absolut inte gjorda så att människa med stora bröst ska få på sig blusen... Därför måste jag gå upp i storlek för att en få på mig blusen eller tröjan. Ska man inte få ha sin vanliga storlek även fast man har lite större bröst?!

Dagens samhälle har verkligen dubbelmoral... Som vissa offentliga personer som säger att alla är fina som de är, och det är väl bra att de säger så men samtidigt så lägger de upp bilder på sina perfekt platta magar och stora rumpor. Visst ska de få visa sina magar och rumpor men jag vill inte ha det upptryckt i ansiktet att jag inte ser ut som som, att jag inte är lika perfekt.

Att sortera in folk i olika fack är vi människor jäkligt bra på. Vi kan säga redan som små att nån är tjock och att nån är smal. Varför gör vi så? Varför kan vi inte nöja oss med att folk ser olika ut? Att vissa är större och andra är mindre. Lika så men hudfärg, hårfärg, ögonfärg, längd osv. Man bryr sig ju inte om ifall någon har bruna eller blå ögon? Varför ska man bry sig om personen är smal eller större?

Jag skriver större för att det är så fel att säga tjock enligt mig... Jag tycker inte att nån som väger tio kilo mer änn mig är tjock, bara större. Om nån väger över 50kilo mer än mig är de också bara större änn mig.

Snälla ta inte åt er av alla jävla kroppsideal! Gör bara inte det, för dom finns bara där för att lägg folk i olika fack. Som egentligen inte skulle behöva finnas.

Likes

Comments

Hej! Nu va det ett bra tag sen! Haha igen...
Nu har jag sommarlov! Och jag börjar jobba imorgon. Men det ska bli skönt, jobbar bara 3 veckor så det ska nog gå!
Idag så ska jag u te göra något speciellt, jag ska till sjukgymnasten och sen ska jag nog träna. Sen ikväll ska jag och Jocke åka och fiska och mysa.

Likes

Comments