Vardag

Hej!
Åter igen har det blivit ett uppehåll på min blogg... MEN! Nu så försöker jag igen!

Sen sist har jag fyllt år, haft sommarlov och börjat mitt sista år på gymnasiet! Woow! Känns så sjukt att det bara är ungefär ett halvår kvar utav min skolgång som varit sen jag var sex år! Helt sjukt!

Imorgon händer det saker kan jag säga! Jag ska först och främst till skolan (som vanligt) men sen ska jag till banken. Där ska jag ta ut pengar till en bil som jag ska köpa, känns också jävligt sjukt att jag snart ska köpa min första bil! Någonsin!

Sen ska jag träffa E & L och vi ska till Örebro och jag ska pierca min navel... jag är jätte nervös... men det ska bli kul, har sen jag varit 15 velat ha en. Men har inte fått det innan jag blivit 18.


Hoppas ni har en bra kväll! Puss och kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hej!
Jag har ännu tagit en paus för att hinna med verkligheten lite.

De senaste dagarna så har jag gått i skola, tränat och sen var jag hos L och hade tjejkväll med min och hennes mamma. Hon säljer smink och vi hade ett litet smink party. Supermysigt!

Mamma kom hem idag med en spikmatta till mig som jag ska ligga på innan jag ska sova. Spikmatta ska trötta ut hyn och göra att man blir trött. Jag har länge haft sömnproblem och letat efter en lösning så det här kanske är det! Förhoppningsvis i alla fall.


Nu ska jag vänta på att J kommer och vi ska väl bara ta det lugnt och mysa.

Puss hej!<3

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Just nu sitter jag på bussen Påväg till Askersund. När jag kommer dit ska jag till en sjukgymnast och prata med henne om min rygg och min fotled. Sen ska jag gymma och sen försöka hinna med bussen ut till J.

Asså min väska är propp full... gymkläder, skolböcker, dricka och banan och en vattenflaska... den väger dessutom bly...

Idag hade jag engelska och måleriprocess. På engelskan lyssnade vi på någon text och på måleriprocessen så gjorde jag en PowerPoint om att måla snickerier. Det är massor att veta om det innan man börjar måla.

Hoppas ni har en bra fredag! Puss hej<3

Likes

Comments

Vardag

Hej!
Just nu sitter jag och vänta på att mitt möte ska börja.
Idag målade jag och tvätta golv inför målning nästa vecka. Sen åkte jag och pappa till Max och åt hamburgare.

Hoppas ni har en bra dag! Puss hej<3

Likes

Comments

Vardag

Hej!
Jag är i skolan och har rast nu, så tänkte slänga in ett inlägg. Idag har jag målat, som vanligt. Haha!

Sen ska jag ta bussen hem och sen bara ta det lugnt, ska plugga körkort hade jag tänkt. Imorgon är det torsdag och dagen kommer se ungefär likadan ut förutom att jag ska på möte så är ledig på eftermiddagen.

Hoppas ni har en bra dag! Puss hej<3

Likes

Comments

Vardag

Hej!
Idag är jag i skolan igen... haha, har målat och så idag. I efter middag händer inte så mycket, jag ska väl dammsuga mitt rum lite och så. Mysa framför en bra serie och så.

Hoppas ni har en bra dag! Puss hej<3

Likes

Comments

Vardag

Hej!
Nu sitter jag på bussen hem. Idag har jag målat, massor... är jätte trött nu och håret är fullt i färg.
Haha! Älskar när någon kommer in och jag står och målar och dom säger "här luktar det målarfärg". Man bah nähä??? Säger du det??? Folk är så knäppa ibland. Haha!

Nu när jag kommer hem ska jag nog bara ta det lugnt, kolla på tv och mysa ner mig i sängen. Det är så jäkla kallt ute, jag fryyyyser...

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!
Nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Ska snart åka iväg till skolan. Idag står det måleri på schemat. Hoppas jag får öva på tapetsering eller vävsättning.

I helgen så köpte jag plast blommor och jisses vad fint det blev! Det fanns knyppen med blommor från 10 till 100kr på dollarstore. Jag köpte på mig ett gäng såklart och fick arrangera lite igår.

Hoppas ni får en bra dag!<3

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Just nu sitter jag i Örebro på hickey och hejar på LHC! Jättespännande match.

Idag har jag varit på dollar store med svärmor och tagit en fika mesans resten badade. Supermysig dag! Sen var vi på kinamuren innan hockeyn och käka så vi alla fick matkoma.

Hoppas på vinst!

Puss hej<3

Likes

Comments

Inspo

Hej!

Judt nu är det en trend att ha jeans och nät strumpbyxor kombinerat som bilderna nedan. Jag funderar fortfarande på om jag gillar det eller inte... men jag är nog lite mer åt det positiva hållet än det negativa.

Jag ska nog inte säga något innan jag testat dock, ska nog skicka iväg en beställning på ett plan. Antar att det finns på Nelly?

Hiss eller diss vad tycker ni? Hoppas ni har en bra kväll! Puss hej<3

Likes

Comments