Hej på er.

Idag är jag hemma, pga att mina fötter är lite svullna. Jag har en sjukdom som heter Henoch Schönlein Purpura, och har haft i ungefär två år. Nu trodde vi dock att den höll på att försvinna, och jag hoppas verkligen inte att det är pga den som mina fötter svullnat lite.

Jag stannade iallafall hemma idag, för att vara på den säkra sidan.

Igår hade jag hälsodag i skolan. Vi körde frisbeegolf, och jag var typ sämst på det, haha! Aja, bättre lycka nästa gång, som man säger..

​Tyvärr blir det inga bilder i detta inlägg, då jag inte har några jag tagit själv...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Usch, förlåt för såå dålig uppdatering, men jag har verkligen inte vetat vad jag skulle skriva osv.

Okeej, så HEJ igen för första gången på typ tre dagar! idag har jag studiedag, och jag har verkligen inte gjort någonting alls, haha. Jag har mest kollat på serier, och lite sånt. Inget speciellt alls. Men sån är jag! Ganska tråkig, för det mesta, haha!

Imorgon har jag typ som en hälsodag i skolan. Något jag inte längtat till speciellt mycket, då jag inte är en ''Woho, idag är det idrott människa'' Så jag antar att det funnits dagar man längtat mer till.

Dessa två bilder är faktiskt inte mina, utan några gamla bilder jag tydligen hade på min dator. Jag vet faktiskt inte var ifrån de kommer tyvärr, men cred till människan som gjorde de.

​Stay positive känner jag att jag behöver idag.. HAHA.

Likes

Comments

Idag har jag ägnat dagen åt att vara med mamma och köpa ny mat till katten, kollat på pll, ätit choklad och nu håller jag på att baka. Jag skriver medan degen jäser tänker jag. Jag har även kollat in lite Yankee candle ljus, då jag verkligen älskar ljus! Speciellt nu på hösten och vintern.

Och imorgon är det då måndag igen... Igen... Nejmen jag har studiedag på onsdag, så jag ska väl inte ''klaga'' denna vecka. Vi får hoppas att måndag, tisdag går fort, så att det blir onsdag snart!

Ett citat som bara slog mig, helt plötsligt sådär, haha!

Likes

Comments

Senare idag ska jag på bio, men min familj. Min bror ville se en film som heter ''Insidan ut'' (okej, jag har verkligen ingen aning om vad det är för film) och den kommer väl förhoppningsvis vara bra.

Egentligen skulle vi också fira min farfar idag. (Och jag skulle egentligen gå på Fooo5thElement...) men nästan hela min familj är förkylda, så det går ju såklart inte.

Jaja, nu ska jag bara fortsätta njuta av helgen medans den är här, haha! Men nästa vecka har jag faktiskt studiedag på onsdagen, så nästa vecka blir kort vecka!

​Lite bilder från Universeum när jag var där med min klass för nån vecka sen.

Likes

Comments

Nu sitter jag då här. Och skriver mitt första inlägg, som så många gånger innan. Ja, jag har tidigare bloggat, som ni kanske förstår. Men jag har raderat de. Allihop!

Men det var inte det vi skulle prata om haha! Nu har jag iallafall blogg igen, och ska försöka fortsätta med det!
Så, om ni tycker det är intressant att läsa om andras liv, läs om ni vill!

Bara för jag tyckte bilden var lite fin och för jag faktiskt redigerade den.. HAHAH

Likes

Comments