Hoppas att ni har haft en bra helg och att ni nu får en bra vecka. I fredags fick vi besök av morfar och Laila, så helgen spenderades med dom vilket var super mysigt. Lite jobbigt att vi bor så långt ifrån varandra, blir inte jätte ofta vi ses men vi gör vårt bästa för att hälsa på varandra så ofta som möjligt. Vi åt god mat och en massa skratt blev vilket det alltid blir när vi umgås tillsammans. Toppen helg med toppen väder.

Idag ringde klockan 10.00 och jag började dagen med en varm dusch och en god frukost innan det var dags att åka till skolan. Idag stod smink på schemat och vi tränade inför vår fotografering som vi har nästa måndag. Ska bli super spännande och roligt att se det slutliga resultatet.

Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att fotbollen mellan Sverige - Italien ska börja. Men innan det ska jag göra mig lite te.

Kramis!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er & välkomna till min blogg!

Mitt namn är Linnea & jag är 18 år gammal. Jag går nu mitt sista år på gymnasiet med inriktning stylist, så mina intressen kanske inte är så svåra att lista ut. Förutom makeup, hår & mode så är träning också ett stort intresse. Har en längre tid spelat fotboll & dansat, men la det på hyllan när jag började gymnasiet då jag ville fokusera på plugget.

När jag är ledig brukar det bli en del resande då min storasyster bor i Stockholm & min lillebror i Malung. Inte nog med det blir det även resor till Norrköping då två utav mina närmsta vänner flyttade dit förra året för att plugga.

Tanken bakom det hela är att kunna dela min vardag med er & förhoppningsvis inspirera er med det jag gör. Jag ska försöka göra mitt bästa & hoppas att ni gillar det ni ser.

Kramis!

Likes

Comments