För du har blivit beroende. För du vet exakt vad Edward menade när han kallade Bella hans egna personliga drog och du vågar inte erkänna att du känner så. För du vet hur sårad du kommer bli i slutändan, för en del av dig vet bättre men den andra delen vill inte inse det. För den delen av dig är inte redo. Det är riskabelt. Men på sättet denna person får dig att känna, får det att kännas som om det vore värt det.

För du är rädd. Du är rädd att du aldrig kommer känna dig älskad på det sättet igen. Du är rädd att du inte kommer kunna älska någon annan på det sättet igen, rädd att all din kärlek har tagit slut. Du är rädd att du är inkapabel av att vara känslosamt involverad med någon annan. För du har aldrig varit så sårbar med någon annan och tanken av att ens vara det igen får dig att känna dig hopplös och trött.

För du tänker att "denna gång kommer det bli annorlunda." Du hör folk runt omkring dig säga det och du himlar med ögonen, men du gör exakt samma sak. För du tänker att denna gång kommer det funka, bara jag försöker och kämpar mycket mer.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Den 3e juni var det dags för årets guldtuben gala! Jag och Sofia åkte dit och det var så kul! Bästa kvällen på väldigt länge faktiskt. Vi kom fram till röda mattan runt 17:00 sen gick vi direkt till minglet. Minglet var trevligt, vi skulle dock va dör i cirka fyra timmar för att vänta på tills själva galan började, men det går ju snabbt när man har kul! Ellerhur? Det bjöds på mat och även drinkar! Själva galan var rolig att se (speciellt Alex Aiono haha). Efterfesten på Plays var ju dock bäst tycker jag, vi festade till ungefär lite efter tre. De var alltid mycket folk och bra drag, även härlig musik. Och äntligen fick jag ju se Mwuana (!!!) som spelade på efterfesten.

Det blev verkligen en lyckad kväll, är så nöjd!!

Likes

Comments

Hon var bra nog att umgås med, sova med. Men inte bra nog att va med, behålla. Det var bra i början, innan känslorna hon började bråka med. Femtio procent av honom fick hon, när hon förtjänade bättre. Hon kunde ha lämnat honom men hon valde att försöka acceptera. Det går i perioder då hon hoppas på att det kommer funka denna gång, men hon vet längst bak i hennes tankar att detta kommer leda ner till en gata. Gatan hon gått förut, då de var samma sak som hon försöker undvika nu. Denna gata leder till ensamhet och förvirring. Där dessa frågor kommer upp. Vad gör vi? Eller vart är detta påväg?

Han svarar vagt, varför behöver vi en "titel". Så hon går med på att vara bra nog för hans nu. Kanske verkar det så oskyldigt, men bara förstå att vi är ett problem som KAN lösas idag. För en av oss vill ha ett förhållande, och den andra vill bara ha relationer. Så om det var det den ena hade tänkt från början, säg det. Innan känslorna kommer, som hon nu har trasslats sig in i, försöker ta sig loss ifrån.

Någon kväll ligger hon bredvid hans andetag och helt plötsligt ville de tre orden snubbla ut från hennes läppar. Men det går inte, för det är regel nummer ett. Säg aldrig det. Vi har ju redan pratat om det. Hon vet att hon inte borde känna så. Hennes hjärta drogs som ett löv i vinden och hon känner sig dålig för att vara så full av hopp, att det någon dag kommer bli dom. Han var hennes drog och hon kan inte sluta. Det är som om varje sak som kommer från honom och henne är äkta. Det är en känsla hon inte kan beskriva. Men hon vet att detta är fel, det kommer aldrig bli vi tänker hon. Hon försöker övertala sig själv om detta varje dag.

Han bara går utan att säga hejdå och alla dessa jobbiga tankar hon har, följer henne vart hon än går. Vart han än är. Om han någonsin ringer, kommer hon bli den som lägger på för hennes hjärta och hjärnas skull. Det är hon och han, men inte dom. Aldrig dom. Och faktum av att hon accepterade femtio procent av honom. Även fast hon förtjänade bättre och kunde ha lämnat honom. Det är hjärtskärande, men sant. Och det är fel av henne att säga, jag älskar dig. För det är regel nummer ett.

Likes

Comments

Härlig dag idag va? Solen är äntligen framme och det är ganska så varmt, så jag är glad!! Vädret styr typ mitt humör haha.. iallafall. Nu sitter jag i gullmars, ska åka och jobba snart. Här har ni bilder på min outfit idag. Ha det så bra!

  • Vardag

Likes

Comments

Idag är det bara 25 dagar kvar tills vi tar studenten, vilket känns helt sjukt! Det ska bli väldigt skönt att sluta skolan eftersom jag är så pass skoltrött, men det är väldigt blandade känslor. Både sjukt kul men ändå lite läskigt! Ser iallafall fram emot själva studentdagen, det kommer bli så kul!

(Bilder från mösspåtagningen!!)

Likes

Comments

Mörkret omfamnar natten, luften är ljummen och det regnar. Jag går. Jag tror att jag har gått på denna gata cirka hundra gånger. Och nu när jag står här vid precis samma plats, precis samma tidpunkt bara ett år efter blir jag så svag. För denna plats framkallar min sårbarhet. Det är för att det påminner om oss två och någonting vi delade. Två själar och utan en omtanke i världen brydde vi bara om att fördriva tiden med varandra. Två hjärtan och två sinnen. Jag ville att du skulle bli min. Du ville att jag skulle bli din, men skillnaden var att för dig var det bara för ikväll. Inte imorgon. Men jag brydde mig inte, för jag blev som förtrollad.

Mitt lättlurade hjärta gick vilse med vinden. Jag var blind och jag trodde jag kände dig. När du sa att jag inte kunde bli din, såg jag orden falla på mitt knä som ett spillt glas vin. Och jag visste inte hur eller om jag kunde bära detta jag nyss hört. Så jag förlorade en liten del av mig själv när du lämnade mig. Därför känns regnet på mina axlar kallare nu. Och jag undrar när denna smärta kommer att försvinna. Undrar när denna plats kommer bli vilken plats som helst, inte ett minne.

Likes

Comments

"Jag sitter på sängkanten och jag iakttar dig noga, du pratar om något roligt du upplevt för mig. Jag ser i dina chester och i ditt ansiktsuttryck att du tycker om att prata om detta. Medan jag lyssnar och iakttar dig börjar jag att le och jag kan inte sluta kolla. Pirret i magen började kännas och just nu hör jag inte vad du säger, för jag tänker bara på hur fin du är. Du är bara du, du bara är. Jag tänkte efter och märkte att mitt hjärta började slå för dig. Jag började bli lite svag och kände att jag aldrig vill komma ifrån denna stund med dig. Men när du somnade bredvid mig, tänkte jag fan. Jag måste gå, glöm mig snälla. För jag klarar inte av detta, jag måste bort från dig. För jag kommer att bli kär och det orkar jag inte med. För kärleken kommer inte bli besvarad. Det vet jag redan nu och jag orkar inte gå igenom samma skit igen. Det är som att jag låter mig själv gå tillbaka i gamla banor, där mitt hjärta låg krossat i bitar. Så fruktansvärt plågsamt. Så jag bestämmer mig för att åka hem."

Likes

Comments

eftersom vi alltid lämnar bitar av oss själva i allting vi brukar älska.”


Ibland kan jag känna mig tom, eftersom jag alltid lägger ner all min kärlek i allting. I människor som betyder mycket för mig som jag gärna vill ha kvar, i olika upplevelser och saker jag skapar. Kanske råkar öppna upp mig för fel personer eftersom jag ser oftast det bästa i folk. Jag har så mycket kärlek i mig som jag vill ge. Jag är hellre en person som alla kan känna sig trygga med, en person som alltid lägger ner hela sin själ i saker eftersom det är så jag mår bra. Ibland kan det vara påfrestande, jag kan känna mig tom. Men då måste jag komma på att jag måste ta hand om mig själv. Ge lika mycket kärlek till mig själv som jag gör till andra. Så var inte rädd att göra saker helhjärtat, det är bara ett täcken på att du är modig och en bra medmänniska.

Likes

Comments

Den 5e maj var jag och Sofia på grönan och kollade på Hov1! Det var tredje gången vi såg dom tror jag, dom är bara helt otroligt duktiga. Jag dör för deras texter!! Det var iallafall en lyckad kväll, vi hade solen med oss och det var 18 grader. En härlig dag att vara på grönan!

Likes

Comments