Header

Igår kväll tillbringade jag tiden med att bygga eldstavar!
Ett stort tack till Tim som hjälpte mig!:)

Om ni inte har någon uppfattning av vad en eldstavar är så är det så enkelt som ett kvastskaft med två brinnande ändar som man sedan leker lite med! I stort sett så men med lite finess!

Resultatet blev riktigt bra och jag ser fram emot att få testa den med eld!🔥 har tyvärr ingen bild på den färdiga men det kommer säkert upp om ngn är intresserad!

Dagen fortsätts med en fotbollsmatch lite senare idag! Hoppas du också får en bra dag❤️

Likes

Comments

Nu har Wella håruppvisning varit! Var inte så nervös så jag höll mig på fötterna!
Som ni ser ovan så är det en total förändring mot vad jag hade innan! Lite osäker på resultatet men lockarna kommer gå ur om några dagar.
Det har varit riktig roligt och fullt med härliga människor🙌🏼 ångrar inte ett dugg att jag sökte detta jobb!

Likes

Comments

Hoppar skolan idag och drar till Stockholm!

För några veckor sedan sökte jag ett hårmodelljobb för Wella via statist.se (kolla in vett ja!). Hade inte tänkt så mycket på det, det var liksom bara kul att söka. I alla fall så fick jag svar och de ville att jag och ett antal fler skulle komma ner dit idag och imorgon! Tror 12 fick just detta jobb med över 100 sökande, lite kul tycker jag!🙈

Det ska bli riktigt kul! Just nu sitter jag på tåget och ska göra ett byte i Uppsala...ja vi får se hur det blir, har aldrig åkt tåg själv och är inte alls en erfaren tågåkare😜men man måste ju börja någonstans!

Vet inte riktig vad som kommer hända, men idag kl 9 ska jag in till Wella studio för en renovering av mitt hår. Har ingen aning vad de ska göra med det men ska bli spännande!

Aja ska väll försöka plugga på tåget så gott det går så ses vi! Hare bra!

Likes

Comments

Så vad är det nu ser här ovan? Jo, nämligen gycklargruppen Exévill som jag och några andra har startat, Cornelia, Sara, Thea, Rasmus och Lisa! Gruppen är som äldst 2 veckor då vi mest har tränat lite men även uppträtt på medeltidsveckans bästa gycklargrupps scen (enligt mig)! Våra planer är att ta över den scenen då de ska lämna den platsen. Vi vet att det kommer bli en utmaning men vi tror att våran väg dit kommer bli asrolig! Följ oss gärna på Instagram!@gycklargruppen_exevill

Söderköpings gästabud var bättre än mina förväntningar. Det är en jättemysig stad med en mysig marknad denna helg! Vi var på en musikfestival då jag mot slutet lärde mig sluka eld!!! Har velat lära mig det i några år nu och äntligen fanns det en jättetrevlig tjej där som kunde visa mig! Så glaaad! Vi var även på turnespel och åt lunch på en otrolig glassrestaurang, låter riktigt nyttigt va...! Men gott var det.

Vi sitter nu i bilen påväg hem och helgen har varit underbar!

Likes

Comments

Övernattade hos en vän, Sara, och nu är vi påväg mot Söderköping men hennes och min syrra! Där nere väntas en förhoppningsvis superkul medeltidshelg, ingen av oss har varit där innan så det blir en överraskning för oss alla!

Vi sitter nu i bilen, lyssnar på musik och är lite halvtrötta med en resetid framför oss på ca 3-4 h.

Vi ses å hörs, så får ni ha de bäst!!!

Likes

Comments

Vi började som vanligt i skolan med ett projekt vi jobbar med i grupp. Vi är i stort sett klara så det var en ganska lugn lektion.

Sedan väntade teambuilding i Hemlingby! Det var riktigt kul och man fick lära känna den nya klassen lite bättre, tror det kommer bli två bra år framöver!

Höjdpunkten var ändå nu på kvällen. Jag fick hjälp med eldtrix så som stav och poiar. Planen är att bygga ihop ett par egna stavar med lite hjälp. Är riktigt taggad på att lära mig mer!😃

Ha de så bra så länge😊

Likes

Comments

Inte ett enda blogginlägg på heela sommaren...inte ens när jag fick sommarlov!
Jag ville helt enkelt njuta till fullo och inte behöva tänka på bloggen på ett tag! Förlåt om de va någon som saknade inlägg här men jag tänkte att saker från sommaren kommer komma upp här lite i efterhand, då den mörka hösten kommer ta sig vid och man börjar drömma sig tillbaka till sommarens underbaraste dagar!

Vi börjar lite lätt såhär så syns vi senare!❤️

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig eftersom det är provvecka och jag inte haft något prov! De dagarna är så sköna. Man får alltså en dag till att plugga för det kommande provet,..man kan inte riktigt slappna av. Men ändå har dagen varit ganska skön, även fast jag för det mesta har suttit framför datorn.

Vaknade runt 8, gick upp och gjorde några mackor och satt mig framför TV:n och började zappa. Fanns inget riktigt något intressant så vid klockan nio satt jag redo för att börja plugga. Kom igång riktigt bra och fick ta del av det fina vädret genom att ha öppet fönster. Det är riktigt surt när man inte kan sola och ha en bra bok till hands när det är kanonväder som idag.

Då och då gick jag ifrån pluggandet och plockade bland annat häggen som är på bilden. De doftar riktigt gott och jag tycker de ger en riktig sommarkänsla, dessutom blir rummet mycket mysigare!

Om jag skulle ge råd till hur någon skulle plugga skulle det nog vara att du börjar i tid, alltid bra! Men det du ska tänka på är ett du inte ska sitter flera timmar i sträck. Utan ta några pauser då du rör dig eller gör något annat, men absolut inte mobilen. Den ska du helst stänga av! Om man pluggar i intervaller så tycker jag det känns lättare och hjärnan får rum att slappna av och kan sedan koncentrera sig bättre när du väl pluggar igen!

Hoppas din dag varit super så ses vi, puss!

Likes

Comments

Hej på er alla fina!

Jag har som vanligt inte skrivit så mycket här så ni ska få en liten uppdatering av vad som hänt för mig under de senaste dagarna! Jag har haft provvecka och varit ledig torsdag, fredag och även idag men imorron ska jag ha mitt första prov!

Torsdags

Jag har under någon månad haft problem med mitt knä, troligen på grund av en tidigare fotbollsskada, och tog mig i kragen för att gå till en kiropraktor. Efter det så fick jag vänta ett tag på bussen så jag kikade in på Tant Bergs. Jag tror den är ganska nyöppnad och det fanns jättefina saker där inne. Jag fick med mig ett ljus hem (det på bilden). Det kosta 200 kr för 226 g. Det fanns både större och mindre varianter och även fler lukter. Jag valde lukten av magnolia, luktar riktigt gott, men jag har inte tänt det än så jag vet dess värre inte hur stark det kommer att lukta.

Fredags

Minnet är bra men kort... om jag inte mins fel så övningskörde jag och tittade på när mitt lag spelade match. Jag ville verkligen vara med men mitt knä sa ifrån och en rejäl förkylning hade jag råkat få också.

Lördags

Dagen spenderades mest åt plugg då två religionsarbeten ska in tills imorgon. Gick förmodligen runt å hostade som en galning...mer kommer jag ej ihåg!

Söndags

Igår var första gången jag sköt (pilbåge) på våran bana i skogen. Det gick faktiskt ganska bra till och från och roligt var det också. Fortsatte dagen med plugg. Och tog en liten tupplur på ca en timme. Riktigt skönt när man absolut inte har ork till något annat.

Likes

Comments

Hola, igen!

Idag har varit en rätt så bra dag! I skolan började vi med matte då det var ca 6 pers närvarande, alla andra hade tagit sig en sovmorgon efter en lång diskussion i klasschatten. Allt verkade minst sagt oklart så jag bestämde mig för att åka in i alla fall, rätt val! Och dessutom får jag sovmorgon imorron...vad jag tror!

Dagen fortsatte med ganska chill svenska sedan lunch och sist kemi då vi hade ett prov på redox.Jag slutade alltså ganska tidigt så bestämde mig för att gå till skolans biblioteket för att lämna tillbaka lite böcker man haft i skåpet ett antal månader. Men när man väl var där så plockade jag på mig ett par böcker inför sommarläsningen, som dessutom är på engelska! Jag känner verkligen att jag måste bättras på i det ämnet så varför inte läsa lite?

ha det bäst flodhäst!!!

Likes

Comments