Header

Italien, Konståkning, Mat

Lördagen spenderades på is. Jag var tränare för barnen i svenska skolan vilket var väldigt roligt. Det verkade vara uppskattat också!

Söndagen tog jag mig ut på landet och till Linea igen. Vi lagade mat av det som fanns henna hos dom vilket var en hel del. Vi satt åter igen i solväggen i 2 timmar och åt, pratade och solade. Bästa sättet att spendera en söndag på.

Likes

Comments

Italien, Mat

Träffade Isabell igår vilket var ett bra tag sedan. Vi åt vegansk lunch på 100% BIO. Mycket gott och mycket trevligt sällskap.

Likes

Comments

Italien

I fredags träffade jag ett helt gäng med svenskar som pluggar italienska här. Vi hade en riktigt rolig kväll med mycket skratt! Väldigt blandade personligheter men det kanske var det som gjorde att vi hade så roligt. Vi drack ett glas vin och åt chips på en bar innan vi tog en kort sväng till The drunken ship och beer pong. Satte oss en stund på en annan bar innan jag drog mig hemåt vid halv 1. Vi lär hitta på en hel del saker tillsammans.

  • Italien
  • 23 readers

Likes

Comments

Italien

"Choklad på bordet till dig fina Vilma! Glad alla hjärtans dag<3" - Yvonne

Jag bor i världens bästa familj! Massor av kärlek till dom<33

  • Italien
  • 83 readers

Likes

Comments

Italien, Mat

Tog mig hela vägen till Linea igår för att se hur hon bor. Vi lagade lunch i toppklass och satt ute och åt. Det var strålande sol och ca 20 grader så vi mådde fint. Huset som hon bor i ligger ute på landet och det var så tyst och skönt. Man får sällan känna det lugnet när man bor som jag gör. Deras hus och trädgård var jättefint. Där lär jag spendera en del helger framöver!

Likes

Comments

Italien

Lyckades få halsfluss och låg halvt avliden i soffan i 3 dagar. Tyckte synd om mig själv och längtade hem. Mådde bättre igår och idag har jag tagit mig utanför dörren. Ska vara barnvakt åt Emma och Dante ikväll och imorgon ska jag äntligen träffa Linea!

Hittade den här bilden från när Kiwi är valp. Dog 1000 gånger om<33 Som jag saknar henne

  • Italien
  • 115 readers

Likes

Comments

I onsdags så tog jag mig hela vägen till Agnes en sista gång. Jag fick med mig en påse med saker som hon inte fick ner i sina väskor och vi åt fantastisk lunch. Deras familj får hemleverans på mozzarella och i onsdags kom ett lass. Drömmigt gott var det<33

Torsdagen var Agnes sista dag här. Agnes köpte med sig ett par skor och vi åt den bästa pastan Agnes har ätit sedan hon kom hit. Vi köpte glass på Venchi även fast det bara var första februari men våren är faktiskt här nu. Efter en glass tog vi metron till Cornelia och avslutade med en kaffe.

  • 173 readers

Likes

Comments

Italien, Mat

Yvonne ville ordna en liten avskedsmåltid för Agnes. När vi vaknade på söndagen hackade och fixade vi iordning brunch som vi lagade på racletten. Himla trevligt var det och mycket gott! Yvonne är bara för bäst. Kunde inte hamnat i någon bättre familj<33

Likes

Comments

Italien, Mat

Agnes sov hos mig hela helgen (tror hon har gjort det alla helger sen vi kom tillbaka efter jul). Väldigt mysigt och något jag lär sakna :((. Lördagen strosade vi runt på stan och tanken var att vi skulle äta på alla ställen Agnes ville innan hon åker hem. Vi startade på gubbens café där vi var förra helgen. Han hade nog saknat oss! Efter det gick vi in på väldigt många ställen men när det närmade sig kväll insåg vi att vi hade ätit på väldigt få av dom. Vi mötte upp Isabell och åt vegansk buffé. Vääldigt gott och kalastrevlig kväll. Verkligen en härlig dag!!

Vår lilla pärla

Likes

Comments

Italien, Träning

Söndagens eftermiddagsaktivitet bestod av tennis. Lineas familj hade hyrt tennisbanor och jag fick hänga på. Det var mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara! Det lär vi göra om. Efter en dryg timma tennis begav vi oss mot stan och testade aperitivo på ett nytt ställe. Mycket gott men inte i klass med Gusto. Den här hade nästan bara vegetariskt/veganskt vilket var roligt. Hittade inspiration till lite nya maträtter som ska testas att laga här hemma.

Vädret levererade 15 grader och strålande sol

Likes

Comments