Hej på er!

Sitter hemma med familjen igen och funderar på att gå & lägga mig. Vaknade runt 6 idag och reste från 12.00-17.00 så det tar ganska mycket energi.

Helgen var iallafall helt okej, inte roligaste men den håller haha. Det var ganska mycket drama osv vilket inte alltid är kul.

Ni får ursäkta att jag inte bloggade under helgen men hade inte tid.

Men nu finns tiden så tänkte sova ett tag så hörs vi imorgon när jag vaknar.


-V

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Allt bra med er? Med mig är det toppen, det är ju faktiskt fredag ;) Då är jag alltid glad hehe.

Idag ska jag och tjejerna iallafall till stan & umgås med folk, kanske hittar någon fest eller något, vi får se. Vi hittar alltid på något. Nu sitter jag bara och redigerar bilder under tiden jag väntar på dem andra att bli klara. Sen tar vi bussen om ungefär en timme.


På tal om annat så hur skönt är inte vädret?? Verkligen vår nu typ. Bara det håller i sig, hoppas!

Nu ska jag fortsätta med bilderna, vi hörs antagligen imorgon.


-V

Likes

Comments

Heej.

Hoppas allt är bra med er, med mig är det toppen faktiskt. Dock väldigt nervös och spänd. Cause guess what?

Läs rubriken igen!! Jag ska flytta hemifrån!! Blir sambo med en väldigt nära tjejkompis som bor utanför Växjö och jag ska börja plugga i Växjö igen vilket känns så otroligt skönt. Har under en väldigt lång tid mått psykiskt dåligt och börjar verkligen känna mig bekväm med mig själv & även väldigt positiv till det mesta.

Såå imorgon åker jag till Växjö, sen får vi se hur allt blir därifrån haha.

Kommer blogga mer imorgon på tåget.

-V


Likes

Comments

Efter en bra helg är jag påväg hem igen. Ganska skönt faktiskt.
Är dock väldigt trött så tror jag ska sova lite när jag ändå ska åka tåg i 3 timmar.
Har inte ens hunnit blogga för jag oftast varit ute, som också ledde till att jag blev sjuk. Är riktigt förkyld & känner mig febrig.
Usch.

Men nu ska jag blunda lite.
-v

Likes

Comments

Hej på er.
Sitter på tåget just nu, tog mig en spontanresa till Växjö idag, så stannar över helgen. Har inte varit borta från mina vänner alls länge men känns som några veckor haha. Dock har vi ju umgåtts varje dag & det var ju en stor förändring som skedde liksom haha.

Är framme i Växjö om en halvtimme så kanske bloggar senare ikväll för måste göra lite grejer när jag kommer fram & även umgås med vännerna.

Vi hörs senare!

Likes

Comments

Hej på er!

Å idag är det internationella kvinnodagen, grattis till alla tjejer!! Grattis till mig & stort grattis till alla mammor. Tjejer är bäst. Dock är killar inte mindre bra haha, vissa är väl men alla är väl bra på sitt sätt haha. Fast nog om killar, män har också en dag så idag snackar vi inte om er ;)

Tänkte bara säga att ni tjejer som hatar på andra tjejer, stop. Vi tjejer behöver varandra, girls need to support girls.

-V

Likes

Comments