Försökte lägga upp det här inlägget i söndags men de krånglade så och jag har lite för dåligt tålamod haha. Min helg har varit riktigt rolig och mysig. Jag åkte på fotbollscup till Forsa i lördags. vi spelade bra och gick vidare till kvartsfinal dagen därpå. På kvällen myste jag med mina favoriter framför en film med thaimat.

 

Likes

Comments

När jag kom ner efter att ha pluggat några timmer igår överraskade pappa mig med den här goda hamburgaren, gissa om jag blev  glad? Efter det åkte jag till Johan en stund, vi kollade lite på Biggest loser och åt nybakde bullar som farmor skickat med. Riktigt inspirerande vad dem klarar av och vilken vilja.Hadee.

 

Likes

Comments

Har länge tyckt den här luktar gott och nu fick jag den av mamma. Jag är svag för söta dofter och jag har alltid varit förälskad i Escada serien. Den luktar sött och fruktigt med jorbuggar, körsbär vanilj, marshmallows och gardenia. Stort tips på parfym.

 

Likes

Comments

Hej! Igår åkte vi till kupolen, fick med mig några grejer hem som jag kan visa sen. Efter det åt vi på IKEA innan vi åkte för att kolla på Agnes innebandy match i Enviken. Riktigt mysig dag. Kvällen bjöd på en lagmiddag hemma hos Elise.

 


 

Likes

Comments

Hej, hur mår ni? Jag ville bara kika in och önska er en härlig fredag, själv har jag precis varit ute i solen och tagit en lång promenad. Det är fantastiskt vinterväder i Mora och jag blir alldeles lycklig! Lunchade även med pappa idag på china, mysigt. 

Likes

Comments

 

Hejsan! Nu har jag precis myst ner mig i sängen med gossip girl. efter skolan gick jag hem till Johan och vi gjorde inget mer än att kolla på tv. Efter det var vi ute och sprang med laget, körde intervaller i snön samt spelade fotboll och rugby i snön. Love it. Riktigt trött och mörbultad efteråt haha men roligt var det. 

 

Likes

Comments

 

 

Gjorde en egen carmel frappe igår, inte den nyttigaste men såå god! Receptet kommer här! 

 

    ingredienser 

  • 3 msk kallt, starkt espressokaffe
  • 2 msk kolasås
  • 2 dl mjölk
  • vispad grädde och kolasås till servering
  • 2 dl krossad is

    Så här gör du

   

    1.Mixa is, kaffe, kolasås och mjölk i en mixer eller matberedare.

    2.Skeda upp i glas, toppa med vispad grädde och kolasås.

 

Likes

Comments