Jag är en tjej på 19 år som heter Vilma Johanna Carlsson. I augusti flyttade jag till St. Louis, Missouri för att jobba som Au Pair för den mest underbara familjen Partridge. Den består av pappa Brad, mamma Laura samt de fem barnen Stephen, Stella, Sonja, Scarlett och Sylvia. Att få chansen till denna upplevelse är mer än fantastiskt! Man får bli en del av en Amerikansk familj, se barnen växa och vara med och hjälpa dem i uppfostring, se stora delar utav USA, ta del av deras kultur, få kompisar över hela världen samt få betalt samtidigt man gör allt detta. Kan det bli bättre?

Nu har jag redan spenderat hela 109 dagar i USA. Vilket motsvarar mer nästan 4 månader och lite mer än en fjärdedel av ett år. Det låter mer än bara overkligt då man landade i New York den 14e Augusti och undrade hur man skulle kunna få det att gå ihop. Men nu står man här hela 109 dagar senare och undrar vart tiden har tagit vägen. Det känns som om jag redan har fått uppleva massa roliga saker, men samtidigt så känns det som om jag har så mycket mer att uppleva.

Det kanske känns lite udda att börja blogga såhär sent in på året, men jag har kollat tillbaka och insett att jag har dokumenterat alldeles för lite om denna resa. Om jag väljer att skriva en blogg kommer viljan att fota allt bli bättre. Önskar mig själv lycka till.

Här får ni lite bilder på mig från Chicago så länge.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, jag tycker alla första inlägg är sådär lite halvt awkward så därför fattar jag mig kort.

Om mig:
- Heter Vilma i förnamn
- Johanna är mitt mellannamn
- Föddes den 29 april 1998
- Dansar
- Bor i Värmland
- 163.8 cm kort
- Går 2:a året på NaturSam
- Älskar cheesedoodlez (obsession nr 1)
- Är en tjej med stora drömmar
- Har kollat på alla vloggar från bfvsgf sen 2012 (obsession nr 2)
- Hatar fysik
- Kommer inte på något mer just nu, lol.
...- Okej jag ger upp. Om ni vill veta något mer fråga i kommentarerna. Haha.

XOXO, mig

Likes

Comments