Vilken upplevelse, vilken resa!!!

Jag är så otroligt tacksam över att jag fick chansen att göra denna fantastiska resan med min tredje host familj. Det var så annorlunda från allt jag någonsin har gjort tidigare. Allt som allt gick vi 46 km, det högsta berget vi klättrade uppför var 500 meter högt. Vi sov på en ny och fräsch camp plats med sängar och elektricitet. 

Detta är något som jag absolut skulle vilja göra igen.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej allesammans!! Hoppas allt är bra med er!

Jag var som sagt iväg på en district conference denna helgen och jag hade verkligen så himla roligt. Själva konferensen var väl inte sådär jätterolig, det var väldigt mycket rotary om jag säger så, gamla människor och viktigt snack. Däremot var alla event super mysiga och speciellt att träffa alla utbytesstudenterna. Vi har det så otroligt kul tillsammans, skrattar hela tiden och våra samtalsämnen är så random och förjäkla roliga. Alla är så unika och speciella på deras egna sätt och tillsammans, är vi en perfekt kombination. Nästa gång som vi träffas kommer vara på Aussie Tour och herregud vad jag längtar!!!


fler bilder kommer :)

Likes

Comments


Godmorgon på er! Hoppas allt är bra och att ni njuter ordentligt av våren i Sverige.

Här borta börjar det bli mycket kallare nu. Det gick från att vara runt 25 grader och strålande sol till 15 grader på bara två veckor. När jag vaknade imorse så va det så fruktansvärt kallt, mitt rum är nämligen inte isolerat och det är typ hål i taket. Som tur är, har jag ett element i mitt rum som gör det lite varmare. Däremot så fort jag går utanför mitt rum, fryser jag rumpan av mig. Halsduk och vantar är mina bästa vänner för tillfället.

Jag flyttar idag. Packade återigen ner hela mitt liv i mina resväskor. Som tur är, är detta min sista flytt innan jag åker tillbaka till Sverige. Jag ska flytta tillbaka tillbaka till min andra host familj och jag ser framemot det. Jag trivdes så bra hos dem innan och det kommer bli perfekt att avsluta året hos dem. Maureen som är min host mamma, är en helt fantastisk kock och jag har saknar god och nyttig mat.

Just nu är jag i skolan och har engelska. Vännen vid min sida är Georgia, en helt underbar tjej.

Likes

Comments

Jag hade en riktigt mysig helg med mina underbara utbytesstudenter. Istället för att skriva om helgen så filmade jag vad vi hittade på och gjorde en liten vlogg av det. Jag hoppas att ni gillar den! Det är verkligen inget proffsigt, så förvänta er inget stort! :)

Likes

Comments

15 november var senaste gången som jag uppdaterade bloggen vilket är helknas. Är det verkligen möjligt att tiden kan gå så snabbt som den har gjort? Detnkänns som att det var igår jag åkte till Sydney och gjorde Tassie Tour, men i själva verket var det ungefär 4 månader sedan. Det hände otroligt mycket saker för mig under en tid och bloggen blev helt enkelt bortglömd. Jag började skriva dagbok istället, vilket är smidigare att bära med mig istället för en dator och vara beroende av internet. Jag har fått en del önskemål att jag borde börja uppdatera min blogg igen och det kan väl göra. Kanske inte varje vecka, men någon gång då och då.

En snabb uppdatering

♥ Jag hade ett helt underbart sommarlov, jag besökte de mest fantastiska ställena och njöt som aldrig förr.

♥ Blivit extremt bortskämd av host familjer och rotary människor.

♥ Firat Australia day.

♥ Sett San Cisco, the waifs och John Buttler live.

♥ Umgåtts med mina fina kompisar.

♥ Jag har testat på att surfa.

♥ Jag åkte på ett camp med mina utbyteskompisar.

♥ Jag har bytt host familjer två gånger.

Jag har börjat grade 11 på min skola.

Detta är bara några få saker som jag har gjort och som verkligen inte gör rättvisa.

Vart håller jag hus just nu?

Jag bor hos min fjärde host familj som består av fem familje medlemmar. Jag har tre host syskon, Reachel som är 13, Samuel som är 10 och Simeon som är 7. Jag har bott här i en månad och ska flytta igen i mitten av nästa vecka.

Här är några bilder från när jag åkte med min fjärde host familjen till Green´s beach i fyra dagar. Det blev mycket sol, bad, familje spel och jag läste en hel del.Den 17:de till den 22:andra hade jag påskledigt. Det firades med extremt mycket choklad, för mycket... en roadtrip till Low Head, mountainbiking, middagar hos mina tidiagre host familjer och att umgås med Georgia från min klass.


Likes

Comments