Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vilken upplevelse, vilken resa!!!

Jag är så otroligt tacksam över att jag fick chansen att göra denna fantastiska resan med min tredje host familj. Det var så annorlunda från allt jag någonsin har gjort tidigare. Allt som allt gick vi 46 km, det högsta berget vi klättrade uppför var 500 meter högt. Vi sov på en ny och fräsch camp plats med sängar och elektricitet. 

Detta är något som jag absolut skulle vilja göra igen.


Likes

Comments

Hej allesammans!! Hoppas allt är bra med er!

Jag var som sagt iväg på en district conference denna helgen och jag hade verkligen så himla roligt. Själva konferensen var väl inte sådär jätterolig, det var väldigt mycket rotary om jag säger så, gamla människor och viktigt snack. Däremot var alla event super mysiga och speciellt att träffa alla utbytesstudenterna. Vi har det så otroligt kul tillsammans, skrattar hela tiden och våra samtalsämnen är så random och förjäkla roliga. Alla är så unika och speciella på deras egna sätt och tillsammans, är vi en perfekt kombination. Nästa gång som vi träffas kommer vara på Aussie Tour och herregud vad jag längtar!!!


fler bilder kommer :)

Likes

Comments


Godmorgon på er! Hoppas allt är bra och att ni njuter ordentligt av våren i Sverige.

Här borta börjar det bli mycket kallare nu. Det gick från att vara runt 25 grader och strålande sol till 15 grader på bara två veckor. När jag vaknade imorse så va det så fruktansvärt kallt, mitt rum är nämligen inte isolerat och det är typ hål i taket. Som tur är, har jag ett element i mitt rum som gör det lite varmare. Däremot så fort jag går utanför mitt rum, fryser jag rumpan av mig. Halsduk och vantar är mina bästa vänner för tillfället.

Jag flyttar idag. Packade återigen ner hela mitt liv i mina resväskor. Som tur är, är detta min sista flytt innan jag åker tillbaka till Sverige. Jag ska flytta tillbaka tillbaka till min andra host familj och jag ser framemot det. Jag trivdes så bra hos dem innan och det kommer bli perfekt att avsluta året hos dem. Maureen som är min host mamma, är en helt fantastisk kock och jag har saknar god och nyttig mat.

Just nu är jag i skolan och har engelska. Vännen vid min sida är Georgia, en helt underbar tjej.

Likes

Comments

Jag hade en riktigt mysig helg med mina underbara utbytesstudenter. Istället för att skriva om helgen så filmade jag vad vi hittade på och gjorde en liten vlogg av det. Jag hoppas att ni gillar den! Det är verkligen inget proffsigt, så förvänta er inget stort! :)

Likes

Comments