Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppas ni alla haft en bra lördag☀️ idag så åt jag lunch på stan med min bästa vän, sedan åkte vi hem och badade🌸 fick även en tidig födelsedags present av henne (så fina)

- Kram Vilma

  • 149 Readers

Likes

Comments

Hej allihopa! hoppas ni alla haft en jättebra vecka, nu är det äntligen helg och bara några veckor kvar till sommarlovet.

Här får ni lite bilder på dagens outfit♡
- Kram Vilma

  • 260 Readers

Likes

Comments

Hejj allihop idag så väckte mamma mig extra tidigt upp eftersom vi skulle åka till Erikslund och kolla på några nya skor till mig, och efter bara några titt så bestämde jag mig för dessa snygga Adidas!
-Kram Vilma

  • 424 Readers

Likes

Comments

Hejj allihop! Nu så har vi äntligen sportlov här vart jag bor iallafall💗 Idag så var jag på stan och kollade efter en fin vår kjol, och hittade denna fina kjol! Kjolen kommer från Hm och är verkligen jättefin hihi. Hoppas ni alla får en fortsatt bra sportlov/vecka.
-Kram Vilma

  • 461 Readers

Likes

Comments

Hejj allihop! idag är det äntligen fredag. Iallafall det här är min nya bomber jacka, tycker den verkligen är superfin! Och passar jättebra till våren. Den kommer från Sally&Circle och är mörkgrön.
-Kram Vilma

  • 508 Readers

Likes

Comments

Hejj allihop det var längesen jag bloggade, men nu är jag tillbaka igen. Äntligen så är det helg och idag har jag varit och shoppat, blev dock inget vidare köpande utan det blev en stopp vid Max istället och lite tulpan köp☺️
-Kram Vilma

  • 569 Readers

Likes

Comments

Hejj allihop idag så har jag varit på Erikslund och shoppat lite💗 köpte dem här jättefina skorna, är verkligen så nöjd☺️ ikväll så ska jag åka hem till Wilda och vi ska typ äta middag och bara ha super kul! Hoppas ni alla får en jättebra fortsatt helg - kram Vilma

  • 610 Readers

Likes

Comments

Hejj allihop💗 Det var länge sen jag blogga... Men nu är jag tillbaka igen! Tänkte bara snabbt visa upp min nya klocka från märket (Regal)
Älskar den jätte jättemycket och den är verkligen jättefin och passar jättebra nu till hösten. Tog med några fina höstbilder också bara för att göra det lite extra mysigare☺️🍃

- kram Vilma

  • 630 Readers

Likes

Comments

Hejj allihop, idag är det äntligen fredag!!🌃 idag så har jag varit på bio med min bästavän Wilda 💗 vi såg Ricki & the Flash eftersom Meryl Streep hennes idol är med i den!😍 den var bra☺️ hoppas alla får en jättetrevlig helg 

- kram Vilma

  • 639 Readers

Likes

Comments