Härligt med fint väder idag igen!!
Idag har jag varit med Ella en stund och vi åt glass sen åkte vi till min mormors kolonilott och vattnade hennes växter. Efter vattningen åkte jag hem för att äta middag sedan åkte vi till Skönsberg för att spela minigolf och eftersom det är Sveriges nationaldag avslutade vi dagen med tårta!! Önskar det var nationaldag varje dag;))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fem dagar kvar till sommarlov! Såå härligt!! Plus att vi är ledig imorgon!!
Idag har jag varit med Emilia och vi har planerat vad vi ska göra i Stockholm. Vi ska till Stockholm 4 juni och kolla på Rihanna!!
Senare på kvällen åkte jag in till stan och träffade Julia! Vi tog en roadtrip med min bil till löran, sen stannade vi på donken på vägen hem;)

Likes

Comments

Sommaren är här?!! Som jag har längtat, sommaren är helt klart min favorit årstid! Vädret de senaste dagarna har varit helt fantastiskt och igår bjöd Paulina hem oss på middag<3 Det var så mysigt och eftersom vädret var så fint satt vi ute på hennes balkong. Vi åt tacos och till efterrätt blev det rabarber och hallonpaj. Så gott!!

Likes

Comments

Idag var det en härlig dag med soligt och varmt väder:)) Så jag och mamma bestämde oss för att hälsa på mormor i stugan! Älskar dessa vår dagar!

Likes

Comments

Vilken kväll!! Idag firade vi Vilma som fyllde 17 i måndags! Vi åt fajitas, öppnade paket, åt blåbärspaj och körde dans battle;) En perfekt kväll med härliga tjejer<33

Likes

Comments

Hejsan!!
Idag hade vi friluftsdag i Sidsjön och vädret var jättefint på förmiddagen men blev lite sämre efter lunch. Jag,Vilma och Clara delade på min snowracer så den gick nästan sönder;)
Ha det bra<33

Likes

Comments

Idag hade vi studiedag och då bestämde jag och tjejerna att vi skulle laga brunch tillsammans! Var länge sen jag åt brunch så det var väldigt efterlängtat:) En perfekt onsdag<3

Likes

Comments

Mitt absoluta favorit matställe!! Rekomenderar att det är ett måste att gå dit om ni aldrig varit där!!

Likes

Comments