Header

Halloooooj!!!!

Har precis flyttat in i rummet jag ska bo i from now on och kollar lite serier med Sarah, en annan servitris!

Har hunnit med en hel del redan tydligen. I tisdags hyrde vi en bil och var på utflykt över ön, bland annat besökte vi östligaste och nordligaste punkterna. Igår gick vi ner till Sail and Surfen och lånade vi kajak och surfbrädor och provade på det lite, it was veri fun.

Senare ikväll ska vi ner till beach baren och hänga! Det blir nog kul.

Annars har det varit jobb. Mycket som händer nu men det är skoj!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nej. Jag är inte död. Även om min jet-lag skulle beg to differ.

I förrigår natt kom jag fram till hotellet vid ungefär 01 i svensk tid och klockan 20 i lokal. Efter en minor identitetskris på planet (se: avståndsmätaren jag hittade på flygplans TV:n) har allt sedan gått relativt bra. Har nu fått bo på ett hotellrum men på torsdag flyttar jag in hos min nya rumskompis.

Har bara varit här i en dag men alla har vart så himla trevliga och välkomnande att det redan känns bra.

Igår fick jag en liten tour av stället och jobbade mitt första kvällspass fast det står på schemat att jag ska vara ledig i två dagar. Tänkte att det var bra att jobba in sig lite. Kvällspassen är mellan 18-22.30, och det gick helt okej. Jag ska arbeta som servitris i restaurangen och tror att jag kommer komma in i det med tiden.

Idag ska vi på utflykt av något slag är tanken, det är nog snorkling på schemat om jag förstått rätt!

Likes

Comments

Fan, full fart här idag ändå. Det är nog för att det är mycket som händer men samtidigt ingenting.

Jag åker 1000 mil men sitter bara på en massor av stolar och väntar känns det som. Gör något samtidigt som jag inte gör. någonting. alls.

Får lite klaustrofobi för det finns ingen luft på planet och känner mest att det är dags att lyfta nu. Det spöregnade när jag landade i Frankrike, och nu när jag åker skiner solen. Känns personligt.

Nu ska jag ta många djupa andetag och försöka att inte armbåga min granne i panik. Bye.

Likes

Comments

Första flygresan avklarad!

Gör nu min första och enda mellanlandning i Paris.

Sen ska jag bara ta mig från den här flygplatsen- Charles de Guelle, till en annan, men det ska inte vara alltför krångligt, och oavsett så går inte nästa plan förrän klockan 15, så jag har gott om tid.

Var tydligen tillräckligt uttråkad på planet för att skapa en illustration av när vi lyfte. Tycker ändå den blev bra. Kanske så bra att den borde stanna i Paris och chilla på Louvren.

Likes

Comments

Klockan är 03.15 och vi är officiellt påväg mot Landvetter. Ärligt så är det ungefär vid den här tiden jag somnar i vanliga fall, plus att det är helt tomt på vägarna, så det känns underligt.

Igår sa jag hejdå till Pierre och Fina och faktiskt kom en liten tår. Det är första gången jag och fina är ifrån varandra såhär länge på 10 år haha, så.

Tror lätt att mina väskor är 10 kg övervikt var, det finns tydligen en bag-check-in tid som var tidigare än vi först trodde, har antagligen glömt halva mitt liv hemma och jag och är lowkey stressad över ca. allt. Så man skulle kunna säga att allt är efter förväntan.

Men på väg är vi iallafall.Likes

Comments

Tydligen..... så är man en lögnare.

För mitt flyg går tidigt på söndag morgon, inte lördag, och jag har inte börjat packa väskan förrän ikväll.

Men nu är man på g iallafall!

Igår sa jag hejdå till alla på jobbet, vilket gjorde himla ont i lilla hjärtat. Idag kom även la familia på middag. Dem spelade He's A Pirate på högsta volym som avsked och mamma fick mig att lova på heder och samvete att inte röka gräs, så nu gör det ännu ondare där inne.

KOMMER SAKNA ALLA!!!!

Men -> moving on.

Imorgon ska jag inhandla mig en bikini då jag tydligen inte äger någon, packa ännu mer och säga hejdå till ännu fler människor!

Mycket att hinna med på våra vinterkorta och mörka dagar här hemma i Sverige, men snart har jag sol och ljusa nätter igen, det ser vi fram emot!

Likes

Comments

Så... tydligen, ska man åka till andra sidan jorden om 6 dagar, och stanna där i ett halvår. Who knew? Inte jag för en vecka sen.

Men för fem dagar sedan blev jag uppringd Langley, (reseföretaget) och de meddelade mig om att det fanns en plats ledig om jag kunde åka nästa vecka. Turns out- jag kunde åka nästa vecka och nu är allting påskrivet och bokat. Klappat och klart... ish.

(För helt ärligt?????? Vad packar man??? #panik. Har googlat 15 olika packlistor :-) )

Så: mer info.

Guadeloupe är en ö i Västindien. Västindien utgörs av flera ögrupper som även går under namnet Karibien. Guadeloupe är/var en fransk koloni (det är tydligen krångligt, MEN dom har Euro) under tiden efter då dickhead Christofer Colombus trodde han hittade Västindien och döpte hela stället till det, when det in fact inte alls var Västindien, utan en ögrupp utanför Sydamerika. Krångligt? Inte så.

Jag ska arbeta på ett av Langleys hotell, Fort Royal, som är inritat på kartan nedanför. Jag kommer bo och arbeta på hotellet ihop med andra skandinaver som hittat dit.

Men just nu är det 6 dagar kvar till avfärd och jag försöker räkna ut när man ska börja packa väskan, vilka vaccin man kommer behöva bli insprutad med och sörjer julen.

Fick dock Aftonbladets artikel bifogad under skickad till mig imorse och blev genast mindre bitter.

Anyhow, ska nu ta tag i mitt liv och ringa försäkringsbolaget. Vi hörs!

Likes

Comments