Header

Fredag kväll och det känns oerhört skönt att veta att nationella gick så bra som det gick, jag hade ett extremt bra skrivflyt genom provet som pågick i tre timmar så ja jag är nöjd med min insats. Inte nog med att provet gick bra så har vi även långhelg, vi är lediga måndag då det är valborg på söndag. Kvällen kommer spenderas framför film själv innan A kommer tillbaka från fotbollsmatchen och senare ikväll ska vi tillsammans mysa framför serie och såklart med lite godis. Imorgon är det Lördag och då kommer min syster hem och jag ska fixa hennes naglar då hon snart åker utomlands, ska bli väldigt skönt att få ensamtid med henne och resultatet av hennes naglar kommer upp imorgon på min instagram (@vilmahakansdotter).

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Inte nog med att det idag är fredag och sista dagen för denna skolveckan så har jag även gått och blivit helt totalt förälskad i Linn Ahlborgs garderob, alltså jag såg hennes senaste haul och kan någon ge mig hennes garderob? Alla kläder hon visade upp och alla underkläder för den delen, alltså jag dog, hur bra stil och smak på kläder har inte bruden? Ja lite smått avundsjuk kan jag nog vara men allvarligt, vem hade inte tackat nej till den garderoben?

Men iallafall, fredag är det som sagt idag och jag börjar denna morgonen men ännu ett nationellt prov i svenska, tiden vi sitter och skriver idag är tre timmar så jag har laddat upp med en Nocco Caribbean, godaste smaken! Var ju som sagt hemma igår för att vila mig lite med min förkylning och nja jag känner mig inte jätte mycket bättre men mår nog bättre än vad jag hade gjort ifall jag hade gått till skolan igår.

Likes

Comments

En vecka kvar, en vecka kvar tills det var exakt två år sedan jag sprang ut från Trafikverket med ett godkänt teoriprov på AM kort. Om en vecka fyller jag 17 år, inget speciellt och ingen speciell ålder heller men tror vi alla kan relatera till att man känner sig lite speciell på "sin dag" så lite taggad är jag ändå, hehe.

Torsdag är det iallafall idag och jag är hemma från skolan idag då jag än en gång åkt på en hemsk förkylning, kan knappt andas och rösten är helt borta, skrev igår nationella hela dagen och ska göra samma sak imorgon och då känner jag att jag behöver vila upp mig. Skolan är som sagt extremt stressig nu och det är hur mycket prov och inlämningar som helst vilket i slutändan gör att man inte har lika mycket ork.

Likes

Comments

- Personligen vill jag träffa min partner varje dag då jag annars känner mig ensam. Låter kanske fånigt men har man en partner så tycker jag att man ska vara med varandra!

- Jag möblerar om mitt rum hela tiden, vill ha nytt hela tiden därför längtar jag tills jag får inreda min egna lägenhet. Känns som ett nytt rum när man får göra om lite och på något sett känns det roligare att vara i ett rum som är nymöblerat, haha, bara jag?

- Jag har haft svårt med feed på min Instagram men nu tror jag äntligen att jag hittat de jag vill ha! Har suttit i många dagar och redigerar till olika färger och ljus men nu äntligen! Kolla: vilmahakansdotter

Likes

Comments

Okej många frågar och här i detta inlägget kommer ni att få era svar. Som många vet så har jag under en längre period gymmat stenhårt på gym, ni som följer min blogg har fått ta del av min träning väldigt många gånger och en fråga som alltid kommer upp är "Varför dricker du Bcaa?" och svaret är enkelt. Jag dricker bcaa varje gång innan jag åker till gymmet för att jag kör blandad konditionsträning och styrketräning, bcaa hjälper så att mina muskler jag bygger upp inte bryts ner lika fort under cardion. Alltså gör bcaa så att musklerna hålls kvar och att det istället är fettcellerna som bryts ner. Svårare och mer komplicerat är det faktiskt inte.

Likes

Comments

Sista dagen på detta lovet och nej jag känner mig inte redo att gå tillbaka till skolan igen, usch får bara upp stress och plugg när jag tänker på ordet skola. Fredag är det idag och det brukar ju vara den bästa dagen på veckan men inte så speciell just idag, ska snart bege mig ner mot gymmet och köra ett pass på lite mer än en timme men mycket mer än så händer det inte. Adrian kommer ikväll och vi ska nog bara ligga och kolla film då jag imorgon ska upp och jobba på mitt sommarjobb. Hur är det med alla er?

Likes

Comments

Okej, det va elva dagar sedan jag satte mig framför datorn senast för att skriva ett nytt blogginlägg. Och jag kan erkänna att det känns lite konstigt att skriva ett nu också då jag inte riktigt vet vad jag ska skriva. Men låt oss göra ett inlägg om vad som faktiskt har hänt dessa dagar. Jag har just nu påsklov, ett lov som är oerhört välbehövligt då skolan på sista tiden varit extremt stressig och full med massa plugg. Dock kommer det bli lika stressigt när jag kommer tillbaka då det "bara" är mindre än två månader kvar tills vi tar sommarlov och det är nu alla lärare sätter proven.

Adrian och jag håller ihop, vi är tillsammans och hade för tre dagar sedan 13 månader tillsammans vilken fortfarande känns helt underbart. Älskar honom extremt mycket! Vi har under lovet inte gjort så mycket mer än att tränat, myst, tagit det lugnt och kört moppe. Låter kanske inte jätte roligt men som sagt, vila och avslappning behövs verkligen just nu. Hade gärna haft en veckas lov till om jag hade fått bestämma.

Planerna för dagarna som är kvar på lovet då? Ska imorgon köra ett pass på gymmet men mycket mer än så är inte planerat, på lördag ska jag till mitt sommarjobb för att få kläder men även planera upp lite för sommarens veckor, ska bli intressant och se vad jag ska göra. På söndag är det kalasfirande för min moster och som jag saknat alla så ska det bli extremt roligt att spendera dagen tillsammans med dom!

Likes

Comments

Det var några dagar sen sist, jag kände att jag behövde ta en liten paus för att försöka få upp samma intresse för bloggen som jag hade förut och det börjar komma tillbaka lite smått iallafall! Söndag är det idag och jag ska alldeles strax bege mig ner mot gymmet för att köra ett lika bra pass som jag körde igår. Min helg har varit både bra och dålig men sånt är livet ibland, imorgon är det måndag igen vilket innebär att sista veckan innan påsklovet börjar!

Likes

Comments

Imorse var nog den mest stressigaste morgonen på länge, jag ville inte gå upp ur den varma sängen vilket slutade med att jag jag fick ta den andra bussen in till skolan. Men det fanns en liten speciell sak som gjorde att min dag ändå blev bra, visst var jag fortfarande trött men leendet på läpparna kom när jag klev på bussen och chauffören säger "Godmorgon, hoppas du har sovit gott". Att bara få den kommentaren, en sån liten speciell kommentar som inte många tänker på kan göra en hel dag mycket bättre! Min trötta och stressiga morgon blev istället en morgon med lycka! Stor cred till dig som idag körde alla ungdomar in till skolan och gjorde säkert fler än min morgon bättre! Det borde finnas fler som dig!

Likes

Comments