Header

Oj är klockan redan tre!? Haha hej på er! Dagen vet jag inte riktigt vart den har tagit vägen, vaknade upp hos Adrian, åt frukost och sen dess har jag jobbat med bloggen och spelat Sims, minns ni när man gjorde de? Haha va tvungen att testa idag för att se om de va lika roligt som förr. Jag ska snart köra (!!!) hem till Adrian för att tillbringa kvällen hos honom, vi ska grilla tror jag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det var alltså dessa fransar som jag pratade om i Onsdags, dessa är inte riktigt permanenta men dom håller upp till två veckor tror jag. Dock tror jag man måste bygga på dom ungefär en gång i veckan för att det ska se fräscht ut. Jag började med att applicera de korta fransarna på de ställena där det fanns mellanrum mellan mina egna fransar, efter det gick jag in med medium och la ett lager över hela fransraden och tillsist la jag till några långa fransar längst ut på ögat för att få det att se lite längre ut. Bilder på hur mina fransar blev kommer ni att få se nu i helgen då jag har tid till att fota bra bilder på dom.

Likes

Comments

Kvällen igår slutade med tårar och panik, jag var stressad till max, hade över 38 graders feber, migrän så jag knappt kunde öppna ögonen och en mage som absolut inte ville samarbeta. Låg alltså hela kvällen igår i Adrians famn och lät tårarna bara rinna. Därför är jag idag hemma då jag behöver varva ner och få bort migränen. Vill helst av allt bara ligga i sängen och inte göra någonting idag men alla som går i skolan vet att det alltid finns för mycket plugg att läsa till.

Likes

Comments

Det finns en sak som jag inte riktigt förstår med mig själv, och jag tror att ni är många där ute som kan relatera till detta också. Jag har haft gymkort i över ett år, och jag är på gymmet ungefär tre till fyra gånger per vecka. Men dom veckorna som jag inte mår bra eller håller på att bli sjuk så får jag ändå ångest över att jag inte är på gymmet. Förstår ni?

Det blir nästan som en ond cirkel, att tränar man inte så mår man dåligt och tränar man så kan man också må dåligt för att kroppen inte riktigt mår bra. Det är svårt och förklara och egentligen vet jag inte varför jag skriver detta inlägget.. kanske för att undra om ni har någon lösning på denna ångesten? Eller kanske bara få reda på om det är någon där ute som är som jag? Man borde ju inte få ångest eftersom man är på gymmet så ofta alla andra veckor men ah..

Likes

Comments

Klockan är ett och det är onsdag idag, onsdagar innebär som vanligt lång skoldag som är rätt seg, eftermiddagslektionerna är matte, engelska och svenska och huvudet är inte riktigt på topp för det just då. Har iallafall en lite roligare sak att berätta, jag väntar på ett paket från Lyko! Klickade för några dagar sen hem lösfransar från Ardell, alltså sånna fransar som är permanenta och ska sitta mellan en till två veckor. Är jätte sugen på att göra fransförlängning men detta är ju ett lite billigare allternativ så vi får hoppas att det fungerar! Dagen än så länge har varit bra, har haft lite ont i magen men det är ju bara att stå ut!

Likes

Comments

Hörri asså usch, jag har haft feber sen i söndags och den släpper inte, kanske ha mig själv att skylla på då jag går till skolan ändå? Dagen började iallafall bra men när jag hade halva sista lektionen kvar så kom den enorma huvudvärken, trodde huvudet skulle explodera! Skulle egentligen till gymmet idag men tror jag får hoppa det och istället sätta mig och plugga! Det är extremt mycket i skolan just nu så stress magen börjar komma igen på allt..

Likes

Comments

INGREDIENSER:

- En avokado
- Två bananer
- 4 dl havremjölk
- 1 msk jordnötssmör
- 1 msk kakao
- 1 tsk honung
- Valfri topping

SÅ GÖR DU:

Lägg alla ingredienser i en mixer, mixa ihop tills det blir en mjuk och slät smoothie. Lägg i en tallrik och toppa med det du vill, man kan ha allt ifrån frukt till nötter till bär eller frön.

Likes

Comments