View tracker

Här har det varit tomt på länge men tänkte uppdatera er lite. Har bara pluggat en hel del de senaste månaderna och belönat mig med några krogenrundor med bra vänner haha. Har ätit god mat och slösat pengar också men det hör väl till livet. Snart är det lov och dags för första av många studentfester! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Igår var det fredag, och jag gick inte i skolan länge då jag mådde sådär. Malvina kom därför och hämtade mig och vi köpte med sushi hem, lika gott som vanligt! Gjorde ingenting resten av dagen förutom att träffa Andreas senare på dagen eftersom han varit borta ett par dagar!

Idag har jag bara övningskört lite och gått på bio, väldigt mysigt!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er, long time no see. Har fullt upp i skolan just nu och har börjat träna lite mer så det tar ju upp det mesta av tiden. Ska iallafall plugga nu och skriva lite listor på vad jag ska göra haha. Ska försöka blogga lite mer nu för tiden, kram!

Likes

Comments

Igår var det bal på stadshotellet! Dagen var stressig med smink, frisör osv. Men när jag var färdig åkte jag hem till en i klassen där vi träffades innan vi åkte tillsammans till balen. Hade så kul, och vi var kvar till stängning när jag åkte med Andreas hem!

Likes

Comments

Igår var jag och fixade mina naglar, har bal imorgon så det var passande! Blev en mörkröd färg sedan "glitterombre" på två av naglarna. Är supernöjd och ska bli så kul att gå på bal!
Ha en bra torsdag, kram!

Likes

Comments

​Detta är vad jag önskar mig i julklapp, inte så mycket men har ju precis fyllt år så blir svårt att komma på något när man precis fått en massa saker. 

I fredags hade jag fest hos mig med en massa folk, för att fira mig lite. Hade jättekul hela kvällen! Nu är det inte långt kvar till jullov och bal, ska bli så kul!

Likes

Comments

Hejhej!
Idag fyller jag äntligen 18 år! Har blivit uppvaktad hela dagen med paket och mat osv! Har haft det jättemysigt verkligen. Ikväll blir det utgång med tjejerna, får se hur sent det blir med tanke på skola imorn haha. Hoppas ni haft en bra dag, kram!!

Detta skulle kommit upp i onsdags då jag skrev det.

Likes

Comments

Superlockigt hår i fredags/ outfit igår: acne pistols, dior väska och zara kappa

Pyntat skåpen i skolan, så fint!/ middag på Choys i fredags med Johanna

Likes

Comments

Idag mötte jag upp mamma efter skolan och vi käkade på global, jättegott! Vi har kollat på skor till balen och fick med mig ett par hem, även örhängen och clutch så jag är supernöjd. Ha en bra onsdag kram!

Likes

Comments

För er som ej visste så fyller jag år om ca två veckor, 2 december för att vara exakt. Så detta är vad jag skulle kunna tänka att önska mig. Jackan är såå fin, resten slängde jag ihop mest för att jag inte riktigt kom på vad jag önskar mig, kommer alltid på efter jag fyllt år vad jag behöver. Kram på er

Likes

Comments