Från ett par gammla byxor jag hittat till ett pra boyfriend jeans 💕

Före/Efter

Likes

Comments

Dethär är så viktigt , jag blir så himla berörd och Sara är så jättebra att argumentera och säga sina åsikter och formulera det så himla bra ! Cred till denna songbirden och prenumerera på henne för hon är en underbar människa och en så duktig youtuber och så söt💕! @Sarasongbird på youtube som många säkert känner till!

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår var det en mysdag med Teen Wolf på skärmen🎞💓!

Likes

Comments

Ikea är bäst ingen protest✌🏽️🏢💸

Likes

Comments

Hej ! Sitter i bilen påväg hem från en händelserik vecka, mycket har hänt på denna korta tid! Jag och Samina åkte upp på tisdagen med tåget till Bennäs och så kom pappa och hemtade oss från tågstationen och körde till Jakobstad tog ca.10 min. Vi bodde hos fammo nu i 1 vecka när hon har lägenhet inne i centrum av jakobstad, vi fo på jakobsdagana nästan alla dagar utom på lördagen för då blev Samina sjuk men det gjorde inte så mycket för vi hade ju vart ute varje kväll innan på stan! Vi åt glass, gick runt på stan och kollade på artisterna som spelade på stora scenen, shoppade väl något smått också och sen har jag ju klippt håret också ungefär axellängd, de känns på något vis skönt med något nytt ibland.
På fredagen gick vi till Gamla Hamnen för att gåutochäta till PAVIS.
Lördagen gick vi till Friends&Brgrs, hamburgare nyttig igen!
Idag åkte vi till Power Park som är ungefär 45 min ifrån jakobstad och var där hela dan, jag är ju höjdrädd och har skräck för att åka upp och ner men jag övervann min rädsla och åkte på den nyaste attraktionen JUNKER några gånger !! Åkte förstås mycket annat också, försökte väl komma ihåg att ta bilder också men det blev väl inte så värst snygga som jag hade hoppats, dålig på sådant måste börja öva ...
Nu blir det skönt att komma hem och sova i egen säng, men börjar få lite komplex över att juli gått så snabbt och snart är över whääää... har ingen lust att komma tillbaka till skolan, skulle kunna ha sommarlov några månader till .

Bilderna är på RESAN TILL JAKOBSTAD, MAT , KVÄLLARNA FRÅN JAKOBSDAGANA, BILDER FRÅN POWERPARK

Likes

Comments

Har varit inaktiv i nu några dagar pågrund av att jag mått så dåligt och förkylning som tar kol på en . Kände att jag ennu kanske skulle ha velat sova hela dan idag och vila upp mig inför veckan som kommer men konfirmation istället. "Drogade" i mig lite burana så gick det bättre med orken . Snart åker jag upp till  (Österbotten)för att gå på konser, kan knappt vänta till tisdagen då sitter jag på tåget❤️ Som avslutning en charmig bild på charmören själv (Bror)

Likes

Comments

Från och med denna dag har jag 3 veckor ledigt ❣. Nu börjar ledigheten, kommer lägga upp mera bilder och sådant pågrund av allt jag kommer göra dessa veckorna , lite liv på bloggen är bra!

Likes

Comments