Två blusar och två body butter jag köpte för några dagar sedan, verkligen nöjd med allt.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag vet inte varför jag gör såhär, för jag älskar ju att blogga. Jag älskar att kolla tillbaka på alla underbara dagar. Fast jag inte är en känd bloggare, så ger jag verkligen allt på att min blogg ska gå runt. Men jag har ändå tappat lusten helt. Jag har så mycket i skolan, träning fem dagar i veckan, ska hinna träffa alla mina vänner o även blogga. Aldrig känt mig såhär upptagen o aldrig krävt så mycket av mig själv. Jag har svårt att få hop det, svårt att planera o få allt att rulla som det ska. Sen har jag ju moped kortet o lite möten osv. Men jag fortsätter blogga när jag hinner, men eftersom jag aldrig sitter vid datorn så blir det bara mobil bloggar typ, o dem är såklart inte lika roliga. I dag var jag i allafall i skolan. Efter skolan gick jag hem o somnade nästan direkt. Vaknade av att Ronja smsade mig o vi stack ner till gymmet. Kom hem för en stund sedan, har varit ute med några kompisar, har även hunnit äta en god fruktsallad o nu är jag verkligen jätte trött, så godnatt. Bilden är från gymmet i dag.

Likes

Comments

Jag skulle göra ett sista försök att sätta i gång datorn och det funkade, eller jag kan i allafall blogga. Det är ju alltid nått. Jag har varit sjuk i två dagar, har haft feber, ont i huvudet och lite så. Har varit sjuk mycket denna månaden, ingen bra start. Men jag fixade i allafall gym kort i måndes, så nu ska jag börja gymma också, måste ju hålla i gång, sommaren 2013 ni vet. Men det jag skulle säga var väl bara att jag kommer kunna blogga igen. Men nu ska jag gå en lång runda med Vegas i snön, för det har kommit jätte mycket snö! yes

Likes

Comments

I morse när jag vaknade mådde jag verkligen skit dåligt och nu ligger jag i min säng och är sjuk.

Likes

Comments

Jag har inte blogga på några dagar för min dator har fått virus, men ska försöka fixa det så snart jag får tag på en kompis som kan allt med datorer. Jag kan i allafall passa på att berätta om i går. Vaknade väldigt tidigt i går av att vegas hoppa upp i min säng och ville busa. Åt en jätte god frukost med hela familjen och fixade mig sedan. Efter det åkte jag, mamma och pappa in till stan. Jag köpte två tröjor, två parfymer, hår inpackning och två body butter. Vi köpte också lite lampor och möbler till huset, lite nytt är alltid roligt. När vi kom hem gick jag en lång runda med Vegas och sen basta vi, grillade fast det var snö och åt jätte god mat och efterrätt. I dag är jag i skolan och ska gå hem tidigare i dag. För jag ska på möta och sen gymmet i kväll. Puss babes.

Likes

Comments

Min dator funkar inte riktigt som den ska, men jag ska få hjälp med det snart. Men jag bjuder på en riktig snygging, njuut!

Likes

Comments

Tycker alla kan vara riktigt söta och följa mig på instagram, jag följer alla tillbaka. Puss

Likes

Comments

Nu ska jag borsta tänderna, smörja in mig och fixa mig för att sova. Har ont i hela kroppen, så jag hoppas verkligen jag kommer kunna somna nu. Är jag frisk i morgon, så blir det skola, hoppas laugh.

Jag bjuder på en gammal bild från 2012.

Likes

Comments

Eftersom jag bara har legat i sängen hela dagen, så var jag ute en stund i solen med Vegas. Han är verkligen lycklig när han kan springa runt i gräset och hoppa och leka. Jag är verkligen världens lyckligaste som kan vara med han varje dag, jag kan inget annat än älska honom, så underbar hund. Nu ska jag titta på några avsnitt av gossip girl, i hop om att bli frisk snart.Likes

Comments

Jag har verkligen inget att blogga om, jag har ingen motivation. För jag ligger ju hemma och är sjuk och det enda jag gör är att kolla på gossip girl och äta vindruvor wink. Men jag lovar att jag ska försöka hitta något att blogga om.


Likes

Comments