Header

Vardag, Vardag, Vardag

Idag är det ingen vanlig idag för idag är det alla mammors speciella dag. Grattis till alla mammor på mors-dag! Min mamma firades med blommor och choklad av min bror och mig... Sedan på kvällen så hade pappa bokad bord på O´learys där vi åt super god mat mmmm. Idag är det då söndag vilket innebär då att det är skola imorgon igen med det är inte en vanlig vecka utan det är min alldeles "sista" jobb vecka på grundskolan JIPPI!! Sedan den sista veckan så har vi bara skolkampen och skol-joggen sedan slutar vi på torsdagen den 9 juni helt otroligt snart sommarlov och gymnasiet.


Hoppas alla mammor har haft en grym mors-dag!


​Grattis ännu en gång på mors-dag finaste mamma älskar dig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag, Vardag, Vardag

Bara jag som känner lite sådär hallå, vart tog sommaren vägen? Här om dagen va de ju strålande sol med 25 grader och idag är det världens piss väder! Skit kallt och regn välkomnar den svenska sommaren.

Jag hoppas verkligen inte på allt att den svenska sommaren kommer bli som förra året. Regn och bara tråk ingen sol på fleeraa veckor! Men vi håller våra tummar för en fantastiskt fin sommar med bra väder.

Likes

Comments

Träning, Träning, Träning

I tisdags så sprang jag vårruset för er som inte vet är det en spring "tävling" för alla tjejer mellan alla åldrar det finns inget som sätter stopp för att vara med. Du kan gå, springa, jogga eller vad som är bäst för dig men du ska ta dig igenom 5 km. Det känns sjukt grymt att jag orkade springa ett högt tempo och igenom hela. Jag sprang inte med eliterna eftersom att jag bara hoppade in på mammas jobb med hennes arbetskamrater för de fick ett avhopp och jag tog den platsen. Eliterna är dem som tar tid. Men jag tog min egna tid och det slutade med att jag sprang på 25 min. Super nöjd, det måste jag få vara... Men alla där var super duktiga som ens ställer upp det är det som räknas eller hur!

​Next year should all of you girls run VÅRRUSET!!!

Likes

Comments

Jag har tagit in en ny regel i vårat liv inom familjen alltså. Det är att vi en dag i veckan ska försöka att äta vegetariskt... tycker det är en fantastisk idée eller håller ni med?

Idag var det första gången vi åt vegetariskt på det sättet och det var jag som stod för maten. När jag sökte på google för att få lite inspiration var min första tanke, shit vad mycket mat det finns inom vegetariskt som man inte vet. Man tänker inte på att det finns så mycket olika maträtter.

Dagens middag blev alltså

Pizza med avokadosalsa och padrones och Mmmmms vad det var gott rekommenderar starkt!

Ingredienser för 4 personer

* 1 sats italiensk pizzadeg

* 4 mogna avokado

* 250 g buffelmozzarella

* 2 klyftor vitlök

* 1 kruka färsk koriander, bladen

* 0,5 dl pressad lime

* 1 dl olivolja

* 1 tsk salt

* 2 krm svartpeppar

* 100 g padrones ( små gröna paprikafrukter)


Sedan till lagade jag också en rätt som jag fått som tips av en kompis och det var vita bönor, skivade tomater (halvor), skivad gul lök (runda cirklar) och sedan feta ost.

Över detta skulle man sedan blanda i en skål bredvid olja, citron saft, salt och vatten röra om det och sedan strö på. In i ugnen på 250 grader och i ca 15-20 min men håll koll eftersom det beror på hur bra ugnen är. Till detta är det också gott att servera vitlöks bröd. ​Jag utmanar er alla att försöka börja med att äta lite mer vegetariskt!!!!Likes

Comments

Vardag, Vardag, Vardag

Bara jag som känner liter summer vibes idag eller? Kommer inte veckans väder bli grymt över 20 grader varje dag snart sommar!!!!

Efter skolan idag så kunde jag sitta och plugga och fixa lite på balkongen SNART kan jag stryka pluggandet på kvällar en tid framöver läängtar så, är inte det underbart? Det är sjukt underbart. En helt otrolig början på en ny vecka. Ny vecka med nya utmaningar och förhoppnings viss nya erfarenheter. Kan det bli bättre?Likes

Comments