View tracker
View tracker

Jag har gjort en liten relaunch för mitt konstföretag med ny logga, lite ny inriktning och allt där emellan. Allt som krävs för nytändning är definitivt lite omställning som inkluderar en uppdatering. Därför blev jag också så himla sugen på att beställa min logga på stickers som jag kan fästa som tags på mina prylar. Jag tycker att det blir mer personligt och trevligt att få med ett sånt vid köp - speciellt vid jul. Därför skulle jag bara vilja tipsa om världens bästa www.stickerapp.se som hjälpte mig att producera dessa precis som jag ville. Jag är så himla nöjd och jag tycker deras koncept är grymt. Klistermärken (och glitter) behöver vi faktiskt mer av här i världen.

Likes

Comments

View tracker

Stumpor är verkligen det tråkigaste jag vet och jag går definitivt hellre utan när jag är hemma. Däremot hittade jag ett par superhärliga par på GinaTricot som glittrar och har sig. Perfekta för mig som hatar när strumporna annars syns när jag bär sneakers, men nu blir det bara en cool detalj i mitt tycke. Kostar typ 60 kronor. YES!

Likes

Comments

Godkväll på er! Nu tänkte jag presentera världens bästa tävling för den som älskar planering eller inte hittat någon bra present till en kär vän/förälder/syskon. Som ni vet gjorde ju jag en ny almanacka hos www.personligalmanacka.se och nu vill jag som en liten julklapp till er - lotta ut en almanacka. Hur låter det? Allt ni behöver göra är att följa @personligalamacka på Instagram och kommentera din mailadress i detta inlägg. Vinnaren kommer presenteras den tredje advent, alltså 11:e december. Lycka till!

Likes

Comments

Jag har spenderat hela min helg i Helsingborg med min kärlek och det har varit så himla mysigt. Vi har käkat mängder av fantastisk mat (hans syster råka vara en mästerkock) och idag rundade vi av det hela med en grym brunch innan vi satte oss i bilen hemåt. Matkoman gick inte att komma undan, men det var det helt klart värt. Har ni vägarna förbi Helsingborg - boka ett bord på The Tivoli.

V

Likes

Comments

Alltså W-O-W vilka fina grejer jag fick hem från Daniel Wellington tidigare i veckan. I början på hösten såg jag att de hade släppt nya helsvart klockor, och alla som känner mig vet att jag älskar att klä mig i svart. Så himla trevligt med en helsvart klocka! Och dessutom har de fått in helt fantastiska armband som passar helt perfekt till sitt armbandsur. Jag valde att köra på ett silvrigt och det lyfter verkligen hela klockans utseende också. En liten extra detalj som sätter pricken över i:et, helt klart. Jag tycker att ni ska kika er in på utbudet som bara växer och växer hos www.danielwellington.com och unna er något fint. Eller kanske passa på att köpa en riktigt tidkös julklapp till någon du tycker om? Jag tycker definitivt att det är världens bäst julklapp, och som ni ser får man också denna fina lilla presentkartongen till.

Med koden ERLANDSSON15 får ni dessutom 15% rabatt fram tills den 1/15.

Likes

Comments

Här skådar ni mitt ställe jag spenderar allra mest tid vid i mitt rum. Inte nödvändigtvis för att jag sminkar mig varje dag, utan för att jag finner det så harmoniskt att sitta vid ett städat skrivbord med bra (ny!) belysning. Jag bytte ut mina gamla sminkborst-hållare, tog bort en gammal lampa och köpte ny förvaring och vips - en helt annan feeling. Jag har verkligen börjat digga det industriella och minimalistiska allt mer. Det är verkligen härligt när man jobbar med mycket kreativt i datorn att ha den avskalat i min omgivning.

V

Likes

Comments

För några veckor sedan insåg jag att min älskade almanacka (det vill säga min all-time-lifesaver-buddie) började gå mot sitt slut. Jag kan verkligen inte förstå hur fort detta året har gått. Även om det känns lite jobbigt att allting bara swishar förbi, så har jag haft ett så sjukt roligt år med både upp och nedgångar. Oavsett vad har min gamla almanacka alltid funnits vid min sida och yezuz vad den underlättar mycket. Nu har jag iallafall säkrat nästa års struktur med en ny från www.personligalmanacka.se och denna gången färgbombade jag den. För det här med färg och kreativt arbete har blivit min vardag och det är så härligt på många sätt och vis. So let me present... My lifesaver for 2017. Sugen på att göra en egen helt personlig almanacka? Jag tänkte väl det! Ni hittar sidan här.

V

Ni som har sett Therese Lindgrens video har nog inte missat att man får hem värsta fina klistermärksarket. Så himla härligt att ha med sig lite fina klistermärket och pimpa de tråkiga (och roliga) dagarna. Så smart!

Likes

Comments

Title