Fredag och för mig innebär det pizzamys, utbyte av jeans till mjukisbyxor och en bra rulle på TV:n. När man har en hektisk vecka (och helg...) passar det alldeles utmärkt att få vara lite lat.

​V

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Favoritkepsen som satt på under hela sommaren dammade jag av förra veckan. Det är så skönt och praktiskt att kunna dra på sig en keps (eller mössa som nu är accepterad - äntligen!) när man har en dålig hårdag. Jag ÄLSKAR det med hela hjärtat.

Likes

Comments

Vad säger ni om denna då? Jag blev så glad när jag fick ett paket från bästa gänget och deras nyhet befann sig i. På hemsidan fortsätter dom dessutom med... Male and everything between. Spot on!

Find it at www.shoptoughluck.com

Likes

Comments

Stockholm, en stad som helt och hållet fångat mitt hjärta. När jag var mindre var det alltid så himla stort för mig att få byta miljö från min lilla trygga stad till något helt annat. För mig var det så spännande att få se så mycket människor på samma gång, känna någon slags puls på ett ställe som jag vanligtvis aldrig annars fick i min vardag och att få komma till något främmande. Nu när jag är äldre är Stockholm långt ifrån främmande för mig (läs: även om jag inte är proffs på att hitta överallt…) för att sätta fötterna på Stockholmsmark är för mig som att komma hem. Jag behöver den där pulsen och jag behöver begäret av att få se nya ansikten i varje steg jag tar.

Och det allra bästa jag vet är att befinna mig i hjärtat av staden och unna mig godmat och fint sällskap. Det är för mig essentiellt att få uppleva någon gång per år - därför är det lyx att veta att det finns så mycket alternativ att välja. World Trade Center som jag skriver detta inlägget tillsammans med erbjuder det perfekta stället för dig som precis som mig uppskattar fint sällskap i centrumets centrum. Läs mer om du är sugen på att hitta lite nya ställen att möta och upptäcka.

V

Likes

Comments

Jag har fått en dille på blå jeans på senaste och jag hittade bland annat ett par från Cheap Monday för några veckor sedan som jag verkligen dör för. Dessa (here!) fick jag hemskickade för ett tag sen och jag tycker om dem minst lika mycket. Det är kanske något korta i modellen vilket inte blir så snyggt på mig som är så långbent, men ni shorties borde verkligen kika över Sheins jeans. Sköna och snygga!

Likes

Comments

Hur snygg är inte denna jackan som jag fick hem i helgen? Jag har länge suktat efter just en grå bomberjacka (det vet ni säkert som följt mig länge), och nu är den äntligen min. Perfekt för dagar när inspirationen är låg och man bara vill slänga på sig något enkelt.

Bomber (here) / tights (here) / tisha Zara

V

Likes

Comments

Ni som läst min blogg ett tag vet om att jag äger alldeles för många jackor. Senaste gången jag rensade garderoben räknade jag upp till 25 jackor... Och så många behöver inte jag. Därför tänkte jag kolla med er om någon av er är på jakt efter en höst/vinterjacka? Samtliga säljs för 300 kr/styck och alla är i fint skick. Är du intresserad av någon så kan du slänga iväg ett mail till vilmaerlandsson1@gmail.com, ett meddelande på facebook eller om en snap om du följer mig där (@vilmaerlandsson).

V

Beige kappa storlek S / Vinterjacka från Zara storlek M (mer som S)

Pälsjacka med luva storlek L / Lång kappa storlek L

(båda dessa är lite mindre i storleken)

Likes

Comments