Idag vaknade jag och scrollade igenom massor av videos, bilder och texter från gårdagens Women's March. Även om denna världen må vara helt fruktansvärd allt för många gånger, kändes det så himla starkt att se så många människor gå ihop och kämpa för allas lika värde. Sen en tyvärr väldigt vidrig man kom till makten i USA har allting känns väldigt hopplöst, men efter gårdagens protester där flera hundra tusen stod upp mot hatet känns det inte lika jobbigt. Nu när jag skriver känner jag nästan att det blir svårt att få ur mig ord, så jag lämnar det till bilden under. #thefutureisfemale

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

På senaste tiden har jag blivit en riktigt junkie när det kommer till inredning. När man vet att dagen tills man flyttar hemifrån börjar närma sig blir det automatiskt lite roligare att börja samla på sig lite prylar att ha med sig till ett framtida hem. Är det bara jag? Hur som helst beställde jag lite nya posters och ramar från Desenio som jag har suktat efter så himla länge. Desenio är verkligen helt perfekt när man inte vill lägga allt för många kronor på just väggdekorationer och vi snackar verkligen kvalité för priset. Jag beställde tre stycken totalt med tillhörande ramar och min favorit är nog tavlan med Zebran (här) som är mitt favoritdjur. Men tavlan över Manhattan (här ) och &-tecknet gör sig också så himla fint ihop. Ett tips är att kika över deras Instagram-sida för den är fullproppad med massor av inspiration att ha med sig innan man beställer.

V

Likes

Comments

Ni som har följt mig länge vet att jag älskar musik, i alla dess former. När det kommer till delen att lyssna på musik är jag väldigt kinkig med att jag har bra ljud i högtalare eller lurar. För ett år sedan fick jag hem mina första Sudio-hörlurar och jag har varit helt amazed med allt som har med dem att göra. Många av mina vänner som fått testa dem har varit helt chockade över skillnaden mellan paren man får från Apple och mina från Sudio - och jag kan inte annat än att hålla med. Därför klickade jag hem ett par trådlåsa (hur skönt?!) så att jag lätt kan träna utan massa trassel med sladdar. De blir verkligen så himla smidiga och enkla att hantera när man slipper den där sladden, med ett ljud som är detsamma. Är ni sugna på att uppgradera era gamla så kolla in på Sudios utbud här (ja, det är värt det).

Likes

Comments

Som ni kanske vet tar jag äntligen studenten nu i juni och det innebär massa roligheter. Allt från bal, champangefrukost, utspring, mottagning och det jag är mest taggad på - en kväll där alla studenter samlas tillsammans och firar. Där jag och typ resterande Kalmar kommer att fira är på Park Hermina och nu tänkte jag bara tipsa er om att säkra era egna biljetter. Med tanke på efterfrågan är det en stor sannolikhet att biljetterna kommer att sälja slut så hade jag varit dig hade jag säkrat min nu asap. Det gör ni enkelt här och jag hoppas att ni är lika taggade på denna kvällen som jag är. Via länken hittar ni mer info och detaljer kring upplägg och det är även där ni hittar biljetterna. Det kommer att bli riktigt maxat.

V

Likes

Comments

Kalmarbor (och besökare för den delen också...)! Vi har äntligen ett nytt hak att hänga på och det ligger lokaliserat med bäst utsikten och nyttig fika mittemot slottet. Jag skulle säga att jag har besökt en hel del olika fik, men detta slår alla med hästlängder. Ni måste dit och testa en juice eller två i kombo med deras rawbolls. Mums!

Likes

Comments

Ungefär såhär taggad är jag när jag tänker på att att det är nytt år, och inte vilket år som helst - 2017. Det är ett år jag haft i åtanke så himla länge med tanke på att jag om sex månader blir vuxen på riktigt. Jag kommer äntligen slippa vara begränsad av skola och bara kunna satsa på livet. Jag har en del nyårslöften och majoriteten håller jag för mig själv, men ett är att jag numera är vegetarian. Det är inte en dag för tidigt och jag är så taggad på att kliva in i detta året med stormsteg.

Likes

Comments

Hur var er dag igår? Min var verkligen så himla mysig och jag tänkte faktiskt bara påminna er om att Daniel Wellington fortfarande har julerbjudande på sidan. Det innebär att min kod (ERLANDSSON15) som ger 15% rabatt kan kombineras med deras egna erbjudande som ligger på 10% rabatt. Är ni det någon som är bra på matte kan man räkna ut att det blir typ 25% rabatt. Så passa på att införskaffa dig en grym present inför det nya året. Det har ni alla förtjänat. So long, Vilma.

Likes

Comments

Jag är nog inte den enda som blir (och är) stressad över alla julklappar som ska köpas. Även om jag alltid tror att jag börjar i tid, blir det ändå alltid på något vänster stressigt. Har du panik just nu? Well, då måste jag tipsa om att köpa din julklapp till någon kär från Daniel Wellington. Det är verkligen en riktigt tidlös present som kan användas varje dag, i flera år. Med min kod ERLANDSSON15 får du dessutom lite rabatt. Hur låter det? Jag har alltid varit supernöjd med mina beställningar från Daniel Wellington och det är minst sagt ett grymt företag med ännu grymmare produkter. Du hittar mer klockor på deras hemsida www.danielwellington.com.

V

Likes

Comments

Title