​En bra artist, ett grymt album och en ännu bättre tisha. Ni hittar den här

​I samarbete med Romwe

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hur snygg är inte denna jackan som jag fick hem i helgen? Jag har länge suktat efter just en grå bomberjacka (det vet ni säkert som följt mig länge), och nu är den äntligen min. Perfekt för dagar när inspirationen är låg och man bara vill slänga på sig något enkelt.

Bomber (here) / tights (here) / tisha Zara

V

Likes

Comments

Ni som läst min blogg ett tag vet om att jag äger alldeles för många jackor. Senaste gången jag rensade garderoben räknade jag upp till 25 jackor... Och så många behöver inte jag. Därför tänkte jag kolla med er om någon av er är på jakt efter en höst/vinterjacka? Samtliga säljs för 300 kr/styck och alla är i fint skick. Är du intresserad av någon så kan du slänga iväg ett mail till vilmaerlandsson1@gmail.com, ett meddelande på facebook eller om en snap om du följer mig där (@vilmaerlandsson).

V

Beige kappa storlek S / Vinterjacka från Zara storlek M (mer som S)

Pälsjacka med luva storlek L / Lång kappa storlek L

(båda dessa är lite mindre i storleken)

Likes

Comments

Hur fin är inte denna klänningen jag fick hem för några veckor sedan? Jag tyckte den var så himla semesterfin och kände direkt att den skulle packas ner i väskan till Italien där jag varit senaste veckan. Visst ser det lite härligt ut med denna krispigt vita klänningen, i kombo med solbränd hud och den fina staden i bakgrunden? Ni hittar denna här.

V

Likes

Comments

Har ni hört talas om tjänsten som zmarta.se har för tillfället? Den går ut på att du med hjälp av deras barometer ska kunna komma fram till vilken sommarstad som passar dig bäst att besöka. Hänger ni med? Inte? Well, jag vet själv vilken djungel det egentligen är när det kommer till att hitta nya ställen som inte heter Stockholm eller Göteborg. Jag tycker verkligen om att se nya ställen och speciellt under sommaren när Sverige faktiskt väcks på nytt, men som sagt - detta en djungel om man inte är insatt i det. Sommarstäder jag brukar besöka på rutin är Borgholm, Stockholm och Göteborg men jag kan faktiskt erkänna att det hade varit spännande att vidga sina vyer och se vad vårt avlånga land har att erbjuda. Speciellt under sommaren. Är man osäker på vart man ska kan man enkelt gå in till barometer som Zmarta har byggt upp, välja en sommarstad och sedan få information om vart man sparar mest pengar. Eller rättare sagt - vilket ställe som passar sin egen ekonomi bäst och du får information om allt från vad ett glas rött kostar, till snittemperaturen. Hur smart? Även om man kan tro att priser är likvärdiga i hela Sverige, så är det faktiskt inte så. Även om sommaren snart lider mot sitt slut, kommer det (förhoppningsvis....) en ny nästa år och då kommer jag ha koll på vart jag ska bege mig.

I samarbete med Zmarta.se

V

Likes

Comments

Kristallkronor är något som alltid har fångat min blick och jag minns det som igår när jag satt och beundrade min fantastiska farmors kristallkrona i hennes vardagsrum. Det var liksom en pryl i hennes hem som blev så himla centralt och gav alla möbler lyster på ett helt annat sätt. Nu var det alldeles för många år hon försvann och mina minnen från hennes hem blir allt svagare och kronan låg nedpackad i flyttkartonger i flera år, tills min syster köpte boende i Stockholm. Lampan packades upp och sattes upp i ett nytt hem, och när jag fick se den hängandes i hennes lilla etta i Solna väcktes alla minnen från farmor upp. Det blev en stund med tårar som trängde fram i ögonvrån och när jag tänker på det egentligen rätt fantastiskt hur en lampa kan väcka något som låg gömt bak i huvudet. Men kanske inte helt lustigt egentligen, då den glittrande dekor fångat mina ögon sen jag var i min minsta form.

Kristallkronor må vara något extremt klassiskt och omodernt i vissa ögon, men det är definitivt något jag kommer vilja investera i när jag får mitt eget hem. I min systers extremt moderna lägenhet skimrade den precis lika fint som i farmors eleganta hem för flera år sedan. Jag är säker på att det är en livsinvestering och jag hittade Lyster som säljer så himla, himla fina modeller och mina favoriter skådar ni på bilden.

​V

Likes

Comments

Igår var jag och mitt gamla squad ute och åt god mat för att samtidigt heja på Sverige som inte helt oväntat förlorade. Det var en så himla mysig kväll och precis vad jag behövde.

V

Likes

Comments

Kajsa Stenvinkel, en extremt vacker och intelligent tjej. Ni kommer få ta del av ett helt repotage om henne på www.afflatusvenue.com inom en snar framtid.

V

Likes

Comments

Igår vid halv fyra låg jag som ni ser på bilden nedan och fick bläck instucket i huden, i dramatisk beskrivning. Nej men det gick faktiskt superbra och jag är så himla, himla nöjd med resultatet. Det är en syskontatuering för er som missade min bild på Instagram (@vilmaerlandsson) med det latinska ordet consensus. När jag fick se resultatet i studion kändes det som den alltid suttit där och det är nog ett gott omdöme. Nu ska jag kurera mig mot en förkyldning som slog till på bara några timmar. Buhu.

V

Likes

Comments