Som ni kanske vet tar jag äntligen studenten nu i juni och det innebär massa roligheter. Allt från bal, champangefrukost, utspring, mottagning och det jag är mest taggad på - en kväll där alla studenter samlas tillsammans och firar. Där jag och typ resterande Kalmar kommer att fira är på Park Hermina och nu tänkte jag bara tipsa er om att säkra era egna biljetter. Med tanke på efterfrågan är det en stor sannolikhet att biljetterna kommer att sälja slut så hade jag varit dig hade jag säkrat min nu asap. Det gör ni enkelt här och jag hoppas att ni är lika taggade på denna kvällen som jag är. Via länken hittar ni mer info och detaljer kring upplägg och det är även där ni hittar biljetterna. Det kommer att bli riktigt maxat.

V

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Kalmarbor (och besökare för den delen också...)! Vi har äntligen ett nytt hak att hänga på och det ligger lokaliserat med bäst utsikten och nyttig fika mittemot slottet. Jag skulle säga att jag har besökt en hel del olika fik, men detta slår alla med hästlängder. Ni måste dit och testa en juice eller två i kombo med deras rawbolls. Mums!

Likes

Comments

Ungefär såhär taggad är jag när jag tänker på att att det är nytt år, och inte vilket år som helst - 2017. Det är ett år jag haft i åtanke så himla länge med tanke på att jag om sex månader blir vuxen på riktigt. Jag kommer äntligen slippa vara begränsad av skola och bara kunna satsa på livet. Jag har en del nyårslöften och majoriteten håller jag för mig själv, men ett är att jag numera är vegetarian. Det är inte en dag för tidigt och jag är så taggad på att kliva in i detta året med stormsteg.

Likes

Comments

Hur var er dag igår? Min var verkligen så himla mysig och jag tänkte faktiskt bara påminna er om att Daniel Wellington fortfarande har julerbjudande på sidan. Det innebär att min kod (ERLANDSSON15) som ger 15% rabatt kan kombineras med deras egna erbjudande som ligger på 10% rabatt. Är ni det någon som är bra på matte kan man räkna ut att det blir typ 25% rabatt. Så passa på att införskaffa dig en grym present inför det nya året. Det har ni alla förtjänat. So long, Vilma.

Likes

Comments

Jag är nog inte den enda som blir (och är) stressad över alla julklappar som ska köpas. Även om jag alltid tror att jag börjar i tid, blir det ändå alltid på något vänster stressigt. Har du panik just nu? Well, då måste jag tipsa om att köpa din julklapp till någon kär från Daniel Wellington. Det är verkligen en riktigt tidlös present som kan användas varje dag, i flera år. Med min kod ERLANDSSON15 får du dessutom lite rabatt. Hur låter det? Jag har alltid varit supernöjd med mina beställningar från Daniel Wellington och det är minst sagt ett grymt företag med ännu grymmare produkter. Du hittar mer klockor på deras hemsida www.danielwellington.com.

V

Likes

Comments

När jag kom hem från dagens plågsamma skoldag som inkluderade på det ena och det andra ångestfyllda grejerna låg det ett paket från Felony Case på vårt köksbord. Jag är helt obsessed med deras skal och får aldrig nog, speciellt av deras nya modeller. Jag beställde hem fem olika där 4 var av deras kaleidoscope-kollektion som numera har skydd på sidorna också. Ja, ni ser ju själva vad vackra skapelser.

Likes

Comments

Nu har jag precis slumpat en vinnare av presentkortet hos personlig almanacka och...

Du kommer att bli kontaktad för vidare information. Tack till alla som deltog i tävlingen!

Likes

Comments

Title