Denna helg har bestått av dansföreställningar och även avslutning med knatteskutt barnen. En helg fylld med massor av dans och glädje helt enkelt!💃🏼💃🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inte mycket som hänt sen sist, förutom att jag i torsdags färgade och klippte av en hel del av mitt hår. Men är faktiskt ovanligt nöjd, även fast håret känns lite för kort.

Idag har jag bara jobbat och pluggat. Men på kvällen så åkte jag för att fira Alicia som fyller 18 imorgon. Vi fikade så gott fika och bara myste på, grymt bra kväll med grymt bra människor helt enkelt! Nu ska jag fortsätta pluggandet och sedan sova, hejs!

Likes

Comments

Sushi by me
Idag blev det hemlagad sushi med hela familjen, väldigt gott. Annars så var jag och fikade med tjejerna igår, behövdes verkligen då vi inte umgåtts på länge. Ikväll blir det bara myskväll och sen imorgon väntar ännu en jobbdag!

Likes

Comments

Igår firade vi bästa Hanna som fyllde 18!!

Likes

Comments

Lite bilder från någon helg sedan då jag och Isabelle var i Stockholm! Vi shoppade, åt på burger king, var på utbildning och var stressade cirka hela tiden.. Men det var mysigt ✈️🍔🍹☀️💄

Likes

Comments

Det var ett bra tag sen sist,, september börjar gå mot sitt slut å allt! Skolan har dragit igång och sommarlovet är slut. Dansen har även dragit igång, vilket är superkul. Annars så har jag mest umgåtts med mina girls, pluggat, ätit god mat, äntligen fyllt 17 och blivit faster!! ❤️❤️

Likes

Comments

Lavholmen w/ favoriter

Likes

Comments

Likes

Comments

I lördags åkte jag till Umeå med mina föräldrar för att se min bror tävla triathlon loppet som var  där på söndagen. Så min helg har bland annat besått av mys middag på resturang, hotellfrukost och tittande på triathlon tävling. Sen när jag kom tillbaka till Luleå umgicks jag med mina girls och hade spelkväll!

Likes

Comments

Nu är det äntligen helg och jag har jobbat klart 2/3 arbetsveckor!! Så skönt att man snart ska få ta sommarlov på riktigt.

Likes

Comments