Hej! En ny vecka har precis dragit igång. Denna veckan är det verkligen fullt upp. Dagen gick bra iallafall. Skoldagen var kort och vi var hemma tidigt +att vi hann uträtta lite ärenden i stan.
Hade fortfarande en jädra träningsverk sen i lördags men Maja och jag red en rund. Vi tänkte tagit en vanlig, normallång runda men efter halva gav vi upp och skrittade genom skogen hem. Haha, de värkte så i benen att trava och galoppera att de helt enkelt inte gick. Så kan de va. Tur vi bet ihop första delen av rundan iallafall.
När jag ändå var igång ute så passade vi på att ta ut Hella också. Maja kunde hjälpa mig så vi sadlade och jag red en stund. Skrittar runt, svänger stannar osv. Rider lite över någon bom. Väldigt kravlöst men ändå så går de frammåt. Hon är jätte duktig och gör det verkligen bra allting. Så himla härlig häst, får nypa mig i armen ibland!

Någon timmes vila eftersom att vi var hemma så tidigt hann jag med innan gympan. Idag var de jobbigt på grund av träningsverken. Men det var bara att bita ihop. Hoppas att det känns bra imorgon iallafall, att jag tränade bort den mesta!
Nu har jag duschat och fått i mig lite mat. Tycker de är väldigt gott att äta ägg efter att jag har tränat. Så de fick de bli.

Imorgon är det skola sen ska jag faktiskt jobba. Första av 4 kvällar denna veckan. Nästa helg sen är jag helt fri och de känns skönt. Oktober flyger verkligen iväg! Annat skoj som händer denna veckan är att vi ska till Emporia med klassen på torsdag, kommer tillbaka till stan ganska sent så sover hos moster. Sen på lördag kommer även massören till Henrietta igen. Det blir väldigt lite ridning denna veckan alltså, men de får va så. Hon ska ju vila dag som massagen är och dagen efter, sen jobbar jag fredagkväll och är på emporia torsdag. Kommer alltså bara hinna rida på onsdag så får vi se om Maja kan ta med sig Ebba imorgon. De märker vi.
Jag hör av mig hörni.
Pussar❤
Maja har tagit bilden

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 40 Readers

Likes

Comments

Hej!
I fredags så jobbade jag kväll. Innan jag började så hade mormor gjort chili con Carne till mig. Det är verkligen väldigt gott så jag var mer än nöjd över att gå till jobbet redigt mätt och nöjd.
Det gick bra att jobba men jag var lagom trött när jag kom hem. La mig med en gång.
I lördags fyllde pappa år! Hela 55 år, de va lite anledningen till att vi åkte utomlands. Men, trots hans födelsedag skulle mamma, jag och Maja på gympa dag. Det skulle alltså vara en dag med 4 olika pass och två föreläsningar. Sedan fick man lunch och lite så. En hel dag helt enkelt.
Vi började med zumba. Det var så kul, gillar verkligen det. Jag suger verkligen på det men man får låtsas ibland. En kort paus innan nästa pass som skulle va HIIT. Blev så trött, HIIT är jobbigt men också ett pass jag tycker är kul. På sådant får jag det liksom gjort. Man bli peppad av alla andra också.
Sedan var de lunch. Don camillo stod för maten, det var väldigt gott! Vi gick från Lunchen till en föreläsning som handlade om kost. Spännande faktiskt. Det tredje passet för dagen höll ingen mindre än Wiktor i. Wiktor vann gladiatorerna 2013, alltså allting. Han har också bott här i min by. Han köttade på oss lite till trots att benen redan var rätt möra sen tidigare pass. Men det var kul. Önskade att jag kunde ge lite till men de tog emot alltså. Kämpade iallafall.
Sen var de dags för yoga. Har svårt för de faktiskt. Tycker inte att de är så värst kul och om de ska handla om andning och sådant så har jag andra sätt att "varva" ner på. Förstår dock att människor gillar det, jag hade velat men tyvärr. Jag gjorde dock allting där med, men när någon i salen fes (vilket som tur väl var va i slutet) så rann bägaren över. Haha, trött och fnittrig, som några andra också. Haha.
Till sist var de en föreläsning med Wiktor. Om träning och även om kost. Väldigt spännande.
Så om jag ska sammanfatta träningsdagen så var det väldigt kul och många som kämpade på bra hela dagen. Känner även att jag fått mer kött på benen när de gäller just kost. Tog åt mig mycket av det faktiskt. Gillar mat men man kan ju gilla BRA mat. Rolig dag.
Idag då? Träningsverken från HELL. Alltså, de värker över alltid. Kan knappt gå och musklerna i rumpan? Jodå, de finns där. Har aldrig varit så medveten om min rumpa som idag. Haha. Trots det så har vi kört hella med vagn. Gick hur bra som helst. Ska försöka göra det en gång i veckan för att komma igång ordentligt.
Ebba var här och red så jag tog med mig träningsverken och cyklade en runda. Det gick bra. Henrietta var pigg idag så Ebba fick kämpa på.
Vid 3 kom moster, farfar och mormor för att äta middag. Vi firade pappa lite med mat och så. Han fick skor och en pizza slicer av oss igår. De ville han verkligen ha, haha.
De åkte hem tidigt för att spela Bingolotto, väldigt viktigt i mormors liv. Så vi tog de lugnt. Simon åkte också hem och jag gick ich la mig med en gång med hopp om att träningsverken ska vara borta imorgon. Jag vet ju innerst inne att den kommer vara värre än idag..
Jag hör av mig.
Pussar ❤

  • 48 Readers

Likes

Comments

Nu är det dags igen.
Bild 1: 1/10 Bild 2: 15/10

Haha. Hon är verkligen inne i en filmperiod nu. Roligt att verkligen se förändringar i bilderna, trots att hon i just dessa två är sig väldigt lik så ser man en stor förändring med andra bilder. Det är ju de jag vill såklart, att kunna följa utvecklingen. Fint som fult, haha.

Hon har haft en vecka med 100 % semester. Inte lämnat hagen en enda gång, hon behövde inte ens se mig på en vecka eftersom att anledningen till semestern var att jag var på Cypern. Denna perioden mellan dessa två bilder är alltså i stort sätt bara 4 pass. Då är två av dem i tömmar och två promenader. Kommer inte alltid promenera 2 gånger i veckan med henne, ibland kommer vi rida istället eller göra någonting annat. Men promenader har verkligen varit vår life saver när varken tid eller hjälp har funnits till att göra något med avancerande.
Idag körde vi henne till och med med vagn! Känner mig verkligen motiverad till att komma igång med körningen på redigt. Hella känns redo, stadig i psyket och allmänt lugn. Det gick väldigt bra så att jag tänker att en gång i veckan med vagn är det jag tänker fokusera på nu tills snön kommer och de blir för halt. Sen kommer vi fortsätta i vår och målet är då körprov om de är möjligt med tanke på hennes ras. Får läsa mig till det.
Behöver knappt skriva någonting mer om hennes kropp just nu. Hon ser väldigt rolig ut. Haha. Men hon är superduktig och arbetsvillig. Jobbar på hur bra som helst!

Bild 1: 16/10-2016 Bild 2: 15/10-2017
Färgskillnaden???!?!??

  • 50 Readers

Likes

Comments

Hej!
Igår red Maja och jag en runda tillsammans. Hästarna var pigga och glada. Det var verkligen kul att rida igen. Henrietta var pigg och känns fräsch. Hon skulle ha masserats i helgen men vi fick förhinder så de blir en helg fram över iställlet. Då får vi se vad hon säger, om hon hittar någonting denna gången.
Vi var hemma så tidigt från skolan så vi hade ridit färdigt innan mamma kom hem. Så direkt när hon kom tog jag ut Hella och gjorde iordning henne för att töm köra en runda. Mamma gick med och vi tog en lång runda i skogen. Hella skötte det bra.
Vi gick förbi en hage med andra hästar och då blev hon lite stressad. Sen skötte hon sig ypperligt hela rundan. I slutet kommer de en traktor som snällt stannar långt fram och kör ner i diket så vi får gott om plats. Jag passar då på att tömköra förbi, annars brukar jag gå fram till henne när vi ska möta större fordon men när de blev så bra tillfälle o gick så lugnt till så var de bra träning. Hon tyckte att de va lite otäckt, men lugnade ner sig så fort hon var förbi. Duktig! Tänker att man måste ta varje tillfälle att utmana, men på ett tryggt sätt. Nu var de ett bra tillfälle. Nästa gång kanske de är trängre eller något annat och då kanske jag väljer att gå fram till henne. Men som sagt får man ta vara på stunden.
Jag var nöjd med båda iallafall!

Idag har de varit en lång dag i skolan. Vi började vi 8 och sen gick vi ända till 16. När vi kom hem kom Ebba bort för att rida. De blåste som bara den och blev rätt mörkt efter en stund. Henrietta var rätt dryg mot Ebba idag, slö ibland och kvickrädd ibland. Men Ebba gjorde de bra ändå. Hon blir duktigare och duktigare. Vi tränade över lite bommar. Mycket fokus på Ebbas sits. Sen testade vi även att flytta en korn från en stolpe till en annan. Det gjorde dom bra trots att de va ovant för Ebba att släppa tyglarna! Hoppas på mindre blåst nästa gång Ebba ska rida. Så det blir lite enklare att fokusera på sig själv och inte bara jobbiga Henrietta. Men som sagt är hon duktig.

De var mörkt vid strax efter 7 när vi var klara. Så Hella fick skrota i hagen idag och kommer få göra imorgon med när jag jobbar.
Vi får se hur de blir i helgen och hur trött jag är. På lördag är det nämnligen gympa dag. De kommer vara 3 pass och sen yoga. Ska bli kul! Får se hur mycket man orkar. Det ens passet leds av Wiktor Broder som vann gladiatorerna för något år sedan. Han har också bott här i byn som barn. Så de blir säkert kul! Ett av de andra passen är zumba och ett är HIIT. Ser fram emot det! Får ju däremot se hur mycket jag orkar hålla på med hästarna efter det. Hehe.

Men hörni. Jag hör av mig.
Pussar❤

  • 79 Readers

Likes

Comments

Ursäkta mig för att inlägget från Cypern blev så långt. Tyckte ändå att jag rensade ut de jag ville ha med men trots de blev de många bilder. Jaja, nu kan ju iallafall jag gå tillbaka och önska att jag va där..

Första dagen i skolan! Sista gången jag var där var torsdag v 39. Känns som en evighet sen efter som att de idag är tisdag v 41! Kändes som att resan var ett välbehövt break efter allt jobb i sommar också + att de inte ens var någon sommar här hemma. Nu är jag redo att plugga på igen.

När vi väl kom hem så hade jag och Ebba bestämt att ta en runda. Hon red Henrietta och jag gick med Hella. Hella var pigg men blev lite trött framöver. Henrietta var rätt pigg verkade det som. Tror att de var bra med en veckas vila för henne trots att hon har fått stå mycket pga svullna ben och mugg o all skit som var. Men nu har vi ändå ridit ett tag och hon känns fräsch så en vecka off var bra för att vi nu ska kunna köra på tills snön kommer eller till de börjar frysa. Tog även av hennes skor förra veckan! Skönt att slippa dem faktiskt. Nu när de är så lerigt så blev de bara lerklumpar där i. Hella är som en Teddy Björn nu, och fluffigare lär hon säkert bli! Ganska mysigt ändå.

Annars har jag inte gjort mycket idag. Det tog ett tag att fixa Cypern inlägget och jag ska sova tidigt ikväll. Imorgon ska jag äta en redig svensk frukost innan skolan. Sen ska jag själv rida Henrietta imorgon! Det ska bli kul. De va länge sen nu, men jag har inget emot att dela henne med Ebba. Tror de kommer gynna oss i framtiden.

Jag hör av mig.
Pussar❤

  • 102 Readers

Likes

Comments

Nu tänkte jag visa er lite bilder från vår resa till Cypern. Ska jag vara ärlig har jag inte tagit så värst många, har varit väldigt lite vid mobilen men de blir ju ändå några stycken. Maja har tagit några och mamma har tagit några så de blir nog några stycken ändå. Tänker som så att jag lägger in bilden och skriver en bildtext under.

Visst tar man alltid bild på flyget innan man går in i det? Vi åkte iallafall med Ving och Tomas Cook flyg. Förra gången jag flög (som också var första) så va de med Jettime tror jag de heter. Tomas Cook gav helt klart en lyxigare känsla men annars märkte jag inte så stor skillnad.

Sist jag flög så var de "fint väder" så jag hade aldrig tidigare varit med om de att man flög igenom molnen och sen var de hur fint som helst. De var häftigt och man hade gärna gått ut för att hoppa runt lite på de där Fluffet. Frammåt kvällen och ju länge ner över Europa vi kom lättade molnen och vi kunde till och med se några städer. Vet dock inte alls vart de kan ha varit.

Denna bilden tycker jag är rätt rolig. Här har vi precis gått på bussen som ska ta oss till hotellet. Simon är inne i telefonen, eftersom att vi nu kunde utnyttja den fria surfen som vi hade i "alla EU-länder". Mamma och pappa ser bara trötta ut. Haha.

När vi åkt buss i 40 minuter kom vi äntligen till hotellet! Det var så varmt och härligt, kanske 25 grader och klockan närmade sig 1 på natten. Några barer var öppna, annars var de rätt dött. Simon slängde av sig mjukisbyxorna för att hoppa i mjukisshortsen. Här ska jag bjuda på min apelsin juice, för att juice kan väl vara de godaste man kan dricka när man är utomlands.

Vi hade lite myror i brallan Simon och jag dagen där på. De kändes som att de fanns så många saker att se men ändå så ville ju jag jobba på brännan. Vi uteslöt solstolar och gick o satt oss vid en pir, vi bodde nästan jämte en hamn! Där var de varmt och skönt. Bara att kolla ut på de klarblåa havet gjorde ju en super lycklig.

Nu vet jag inte i vilken ordning jag visar bilderna, men de är ju ganska oviktigt! Vi "bodde" vid stranden som kallas pantachou beach. Med bil är de ca 5 minuter till Nissi beach. Dit åkte vi en dag för att sola och bada. Man kanske behöver bo i just de området för att förstå hypen om de. Jag trivdes minst lika bra på vår strand, men hade också såklart kunnat tänka mig att bo vid Nissi. Men de va liksom skit samma, två bra stränder helt enkelt.

Någon av de första dagarna gjorde vi fiskspa. Simon älskar det, haha. Fiskarna åt inte alls mycket på mina fötter så jag känner mig bara lurad. Men visst är de häftigt. Efter det gick vi allafall för att ta en drink på hard rock café, som
Pappa sa; man bara måste besöka det när man får chansen.

Vi var och åt på en resturang/bar om hette Tommys. Jag hade som ni kanske vet halsfluss och i början av veckan typ måndag-tisdag-onsdag så mådde jag inte hur bra som helst med bet ihop. Var så besviken på maten dessa dagar då jag inte kände någon smak. Trodde först de va restaurangerna som var dåliga men sen insåg jag att felet troligtvis satt i mig, som tur väl var släppte det..

Mamma läste om massa olika restauranger som skulle vara bra. En av kvällarna gick vi ganska långt för att komma till en som hette flames. Alltså, är ni på ayia napa, lägg de namnet på minnet. Jag kan verkligen med hela mitt hjärta rekommendera det! Jag tog ett vitlöksbröd med feta ost och tomat till förrätt. De va så underbart gott och spareribsen. Alltså de ramlade av benet! Och ni ser ju salladen! Besök flames om ni är i ayia napa!!

De kryllade av katter och kattungar över allt. Inte så att de blev äckligt (förutom första bilden möjligtvis där alla bara ställt ner skålar/skit med mat och så blev de bara mer och mer skräp) men katterna var självständiga och inte klängiga. Kattungarna var dödligt söta så Simon och jag hälsade ofta på dem. Nej, jag tog faktiskt inte med mig någon hem.

Vi hörde talas om att det längst bort på stranden skulle finnas grottor man kunde simma in i. Det ville vi ju självklart se, men när vi väl kom längst bort hittade vi inte grottorna. Men vi solade och badade där borta ändå en stund.

Vi passade då på att göra en kort båtutflykt där man skulle få bada i grottorna. Det var ju bara det att vi inte stannade på den platsen jätte länge, och de var rätt långt att simma för att ens komma in i grottan så ingen av oss gjorde det. Däremot promenerade vi dit en morgon och kollade ovan ifrån, ganska fint de med.

Denna bilden vill jag bara ha med för att jag på riktigt undrar om mamma tog kort på mig och simon, eller om hon ville ha en bild på den väldigt trevliga hotellchefen? Vem vet

En kväll åkte Simon och jag upp i "parisehjulet" som fanns i "stadens(?)" tivoli. De var alltså ett tivoli med fritt inträde, typ de som brukar vara när de är stadsfester här hemma fast de står där hela tiden. Vi var rädda, man satt bara på en bänk i en liten halv boll och räcket gick inte ens över axeln. Ännu en kul grej att ha gjort.

En kväll åt vi på en resturang som hette Odin. Potatismos ❤❤❤ dock var de så mycket att jag lämnade hälften, här var ägaren norsk och pratade svenska med oss. Hon sa att hon gjorde de för att imponera. Visst lyckades hon minsann. Det var även någon form av parad med människor från flera olika länder som deltog. Här var några superlånga kvinnor.

Simon kunde inte låta bli. Hans motor hjärna tog över så han hyrde en beachbuggy i 24 timmar. Första dagen åkte vi runt till flera olika platser, vissa ställen fanns nog knappt på kartan. Vi hittade små stränder och badade någonstans där de såg ut som att de brukade lägga i små båtar. Det var rätt häftigt faktiskt, kan rekommendera att hyra en sådan då man fick se saker man inte hade gjort annars. Nackdelen var väl vänster trafiken men Simon skötte de rätt bra faktiskt.

Dag två med beach byggun och faktiskt söndagen vilket var sista hela dagen åkte vi åt andra hållet. Inte lika mycket bad på den rundan, men vi fick se riktiga grusvägar och jag var rädd att vi aldrig skulle hitta tillbaka. De gjorde vi dock. Vi hamnade på något ställe där folk verkar bruka åka o kolla vid, det visade sig också att de fanns ett enklare sätt att ta sig dit. Hehe. Men de var faktiskt kul! Väldigt spännande att ha sett.

Denna panorama bilden är tagen från mamma och pappas balkong. Simon och min lägenhet var den vid de första parasollet där nere. Vi hade så bra läge. Kunde bara gå rakt ut till poolen. Sträckan var nog ca 10-15 meter, de ser längre ut på bilden.

Vi besökte en resturang som hehe nikitas 2 gånger. Den enda förutom hotellets egna som vi gick tillbaka till. Inte för att vi inte gillade de andra, men för att vi ville avsluta på topp. Rekomenderar även denna resturangen varmt. Super trevlig personal och väldigt god mat. Jag hade gärna gått tillbaka till flames men de var en bit att gå. Så jag testade sista kvällen spareribs på nikitas. Fick in en bräda med en hel rad ribes. SÅ JÄKLA GOTT. De var så gott och jag åt och åt och åt. Dock hade jag gärna haft sallden från flames, så för mig får de lika bra betyg. Flames och Nikitas, kom ihåg de om ni ska till ayia napa!

De var ett utplock av de bilder jag tog. Så härlig resa och Cypern kommer jag verkligen besöka igen. Känns som att jag inte kunde tröttna på ayia napa. Rekomenderar varmt och kan även rekommendera hotell lantina napa. Ganska enkel standard men väldigt bra läge och personalen var så bra.

Vi hörs!

  • 102 Readers

Likes

Comments

Hej!
Här var det dött. Räknade nästan med att jag inte skulle uppdatera någonting under veckan vi var iväg. Kändes inte som att jag ville ta upp telefonen för att skriva någonting. Vi har iallafall haft en väldigt bra vecka och jag tänkte göra ett inlägg där jag visar lite bilder och skriver vad vi har gjort och så. Det är nog roligare än att bara läsa rakt av.

Ville bara säga hej nu, och att jag lever. Jag känner mig mycket piggare och penicillinet tog bra. Surt att bli sjuk och ha det passet med 3 tabletter om dagen, 1 timme innan mat eller 2 timmar efter. Var ju såklart tvungen att tänka på när jag åt och att jag tog tabletterna och så. Men de var ju ändå bra att jag fick hjälp. Visst hade de säkert "självläkt" men de dämpade ju smärtan som var där den dagen vi skulle åka. Men som sagt, jag känner mig piggare.

Nu är de full fart i skolan och jobb som gäller. I skolan är de troligtvis rätt mycket nu fram över så det känns skönt att ha fått lite lov när det inte blev så mycket i sommar på grund av jobb. Jag jobbar fortfarande en hel del. Inte många dagar i månaden men någon i veckan och de räcker gott och väl. Hästarna ska jag dra igång med ordentligt nu. Ebba rider Henrietta ca 3 dagar i veckan och utöver de ska jag rida också. Jag har som plan med Hella att köra henne med vagn nu några gånger i höst tills snön kommer. Sen jobba vidare med de till våren. I vinter är tanken att hon ska ha de så lungt som hjärnan klarar av. Promenader och mys mest, inte så mycket svåra nya saker.

Det känns som att de kommer vara en intensiv period den sista delen av detta året. Jag känner mig redo. Men samtidigt drar jag mig för att känslan ska komma att jag känner mig trött. Men jag har blivit bättre på att bromsa och känna mina egna begränsningar. Så nu med ny energi är jag redo för att avsluta detta året också.

Simon är den bästa jag vet.

  • 116 Readers

Likes

Comments

Hörni!
Nu har jag haft så mycket att tänka på och göra i några dagar att bloggen verkligen har blivit lidande. Jag vaknade ju med feber i fredags. Hade redan då lite ont i halsen men inte så jag tänkte på det. Sov ingenting natten mellan fredag och lördag. Inte heller natten mellan lördag och söndag. Då hade jag så ont i halsen så jag ville gråta varje gång jag svalde. Låg i sängen och vaknade varje timme, ni vet så de känns som att man aldrig ens har sovit.
Ringde till jourläkaren och fick åka in till Växjö för eftersom att de va söndag så va allting stängt i Lessebo. I Växjö konstaterar de att jag har halsfluss. Kul när man ska åka en vecka på semester och behöver äta pencillin. Men ändå skönt att ha fått hjälp liksom.
Väl hemma var det mycket som behövde göras trots att jag var sjuk. De är inte bara så till att lämna 3 hästar hemma i en vecka. Allting ska planeras, ordnas så man har koll. Moa o hennes familj är jättesnälla och hjälper oss med hästarna denna veckan!
I måndags fixade vi det sista. Sen vid 3 tiden körde vi mot flyget och åkte alltså till Cypern! Så ni är jag i ayia napa! Vädret har idag varit hur bra som helst. Vi har badat både i poolen och i havet. Nu tog vi skydd från värmen inne lite för att vila och ladda upp oss för att kolla omkring lite senare. Jag är ju dessutom "sjuk" så vila de behöver jag verkligen. När vi flög och skulle landa igår så slog de lock för mina öron ordentligt. Det ena släppte efter ett tag men de andra har inte släppt än. Det kommer säkert inte släppa förrens jag blir kvitt infektionen jag har i kroppen. Igår gjorde de jäkligt ont, men idag känner jag mig bara döv.
De har alltså hänt ingenting och väldigt mycket på kort tid. Men! Nu en vecka semester i sköna ayia napa! Simon och jag har en hel del vi vill hinna med, men vi får se. De är ju rätt skönt att bara lata sig på stranden också!
Vi får se hur mycket jag kan blogga i veckan! Jag hör av mig.
Pussar❤

  • 165 Readers

Likes

Comments

Bild 1: 17/9 Bild 2:1/10

Hon är så ful just nu. Haha, jag önskar att jag hade haft som "koncept" att filma henne, för just nu är hon så himla ful söt i allt hon gör. Kroppen växer ifrån henne och hon har inte mycket kontroll på kroppen. Hon ser väldigt rolig ut.
Hon känns också väldigt stor när man står brevid henne nu. Det har jag faktiskt inte upplevt så här mycket innan. Det känns faktiskt spännande att hon är rätt stor. Tror hon kommer bli snygg när hon är färdig. En redigt rejäl häst.
Det har blivit mest promenader denna perioden. Men de behövs de också. Det känns som att de har varit mycket både i skolan och med annat så det har varit så skönt att bara ta en promenad liksom.
Tror hon har varit rätt nöjd med det. Nu ska ju vi åka iväg i en vecka, och jag är dessutom sjuk. Det optimala hade varit att ha en redig långrunda imorgon, så hon har det att fundera på resten av veckan. Men de kommer inte bli av för jag går inte långt med en stark tvååring och hals fluss. Känner mig för svag för de. När vi är tillbaka ska jag växla upp lite. Försöka få till tid till de svårare grejerna och förhoppningsvis komma igång med körningen. Hon gör det bra, men de krävs mer planering med tanke på att de inte är någonting jag kan göra själv. Bara de är lite lugnare i skolan ska det nog gå bra.
Förövrigt tycker jag fortfarande att hon är inne i en bra fas. Väntar dock på att de kommer ett bakslag nu när jag upplever att hon växer så mycket. Men vi får se. Tror de gått och väl räcker med ca 3 pass i veckan. Men, nu ska vi åka till Cypern och hästarna ska ha en hel veckas vila. Jag tror att den vilan kommer bra nu.

Bild 1: 2/10-2016 Bild 2: 1/10-2017

  • 197 Readers

Likes

Comments

Godmorgon hörni. Vi hördes senast i onsdags. I torsdags kväll kom Simon till mig. Vi var trötta båda två så vi gjorde inte så mycket. Vi åt lite men sen gick vi och la oss. Kände mig som vanligt på torsdagskvällen men jag vaknade med feber i fredags morse. Skippade alltså skolan, blev sämre under dagen och natten nu inatt har varit hemsk. Sov nästan ingen från att jag gick och la mig tills klockan blev 03. Då fick jag i mig lite mat och kunde efter en stund somna i soffan. Vaknade vid halv 8 och känner mig ganska pigg idag men jag har lite feber kvar. Hoppas det försvinner idag, på måndag ska vi ju åka till Cypern och jag är inte alls sugen på att åka dit med feber.

Ebba red i torsdag. Vi var på ridbanan och tränade på. Det var ett tag sen vi var där nu, ska försöka lägga in ett pass i veckan där med Ebba. Så både hon och Henrietta får träna lite ordentligt. Men att rida i skogen är också väldigt bra för båda två såklart. Det gick bra iallafall och jag tror att Ebba var nöjd.

Idag är det iallafall lördag. Jag ska försöka kurera mig med trots det så finns de en hel del saker jag behöver göra. Ska börja på att packa och dona lite ute hos hästarna.
Hoppas att jag blir pigg tills imorgon. Ska hinna med att vila ordentligt idag och göra allting i lugn takt.
Jag hör av mig hörni.
Pussar❤

  • 208 Readers

Likes

Comments