​Nu är det bra. Känns konstigt att skriva det. Men det är okej nu. Visst att det kommer dalar ibland men har varit högt uppe på ett berg ett tag nu. Känner att jag sakta sjunker neråt men jag ska göra något åt det. Jag ska hjälpa mig själv innan jag kommer för nära dalen. Jag vet vad jag behöver och jag vet vad som kan bryta ner mig så jag kan vara förberedd och förebygga. Men ibland kommer det oväntade saker som kan skapa kaos och kasta ner mig från berget när jag inte är beredd. De situationerna kommer och jag får handskas med dom på bästa sätt. Försöka läka såret innan det blir för stort. Men det är okej nu. Jag är okej.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​nu kommer tårarna efter några dagar utan dom. Allt jag gör är bara fel fel fel hör jag från andra. Orkar inte mer. De förstår inte. Inte ens jag förstår. Jag kan inte komma ihåg saker, har redan för mycket i huvudet. Känns som att jag ska explodera. När ska det vara slut på elendet. Jag kan leva med det. Men bär jag bryter ihop vill jag bara gömma mig och aldrig komma tillbaka. Det gör så ont i hjärtat. 

Likes

Comments

​En dag till passerar. En dag då jag känner hopp. Jag klarar mig. "Fortsätt, när mörkret kommer och allt gör ont" som Håkan sjunger. Jag tror på honom. Musiken hjälper mig. 

Jag saknar stöttning. Av den person som egentligen betyder mest för mig i hela världen. Min lillebror. Jag saknar honom. Vi bor i samma hus men ändå inte. Ser han knappt. Han är min bästa vän, behöver honom. Han vet kanske inte om det, vet inte om jag vågar berätta. Vill att folk ska förstå men jag har svårt att få dom att förstå.

Jag vill vara stark. Jag vill att folk ska se mig stark. Därför är jag dålig på att be om hjälp. Jag klarar mig själv tänker jag, men det gör jag verkligen inte. Jag behöver hjälp, hjälp mig. Det är något av det svåraste jag kan säga.

Men fortsätt, när mörkret kommer och allt gör ont.

Likes

Comments

Vem är jag just nu egentligen? Inte mig själv iallafall, hoppas jag. Vill inte vara som en depression gör mig. Vill vara fri och lycklig. Är nu ledsen och nedstämd. Känslorna går inte att beskriva. Allt svämmar över, speciellt tårarna. Snälla psyket låt mig vara glad. Låt mig vara den jag vill vara. Jag vet inte vad jag ska göra nu. Känner mig hjälplös. Vill sova tills allt känns okej. Just nu känns det som att det aldrig kommer bli okej. Men jag vet att det kommer, jag har klarat mig förut. Mådde bra. Är nu tillbaka i mörkret, inte lika långt ner som innan. Men jag är inte högt upp heller.

Likes

Comments