Hallå hallå.
Hoppas ni har en bra dag, idag var jag iväg och handlade. Vaknade imorse och kände att detta skulle bli en bra dag, men så blev det verkligen inte. Spårvagnen dit gick faktiskt helt hyfsat, var inte så jätte mycket folk och jag hade musik på högsta volym och tittade ut. Men sen i köpcentret så kände jag hur ångesten började komma och att andningen blev jobbig. Men jag höll ut utan att bryta ihop och var stolt över mig själv som klarade det, hem däremot gick inte bra. Ångesten blev värre och jag kände hur jag knappt kunde andas, vilket gör att man blir mer uppstressad. Jag ville bara där ifrån.. men jag är nu hemma iallafall och är mycket lugnare, tänkte lägga mig och kolla på serie för att lugna ner mig och tänka på något annat.

Har inget mer planerat idag, blir en slö dag. Imorgon ska jag nog iväg med min syster och ta en fika.
Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig dag.


- xoxo anonym🌈

Likes

Comments

Godkväll, Måndag och klockan är strax över nio på kvällen och jag bestämde mig för att skaffa denna blogg. Dels för att dela med mig om hur det kan vara att leva med psykisk ohälsa. Jag har även bestämt mig för att vara anonym. Jag tycker vi är för tysta om psykisk ohälsa och hoppas människor kanske får en annan bild av det nu. Även ni som lider av psykisk ohälsa inser att ni inte är ensamma. Jag har inte bestämt hur ofta jag kommer blogga eller så, det blir nog bara när jag känner för det. Hatar att ha bestämda dagar för då blir jag så stressad, tycker helt enkelt att för mig är det lättas att jag kan blogga när jag vill.

Depression, självmordstankar, självskadebeteenden, ångest/panikångest, ptsd och sömnproblem är det jag lider av. Och det är viktigt att vi pratar om att det finns. Vi måste sluta mörklägga detta.
Ni som inte har varit med om något av det måste lära er att förstå att tex. Saker ni tycker är en självklarhet kan vara jätte jobbigt för en annan. Vi vill inte bli kallade lata osv.

Ska verkligen försöka vara så ärlig som möjligt i denna blogg, verkligen skriva hur jag känner mig osv.


4 december, klockan är nu 21.14. Sitter i min säng och lyssnar på musik, tårarna rinner tankarna snurrar. Kommer det någonsin bli bättre? När ska trycket mot bröstet försvinna, när ska hopplösheten gå iväg. Är det såhär det alltid ska kännas? Att inte räcka till, känna sig värdelös och att man bara är i vägen. Jag verkligen hoppas att jag kan somna snart, för jag orkar verkligen inte vara vaken mera. Snälla låt mig bara få sova...


- xoxo anonym🌈

Likes

Comments