Hvordan er den rareste måten noen har slått opp med deg på?

Jeg tenkte at siden jeg ikke har blitt dumpa på melding før jeg ble 25 så skjer det ikke meg.

Men joda jeg ble det 12.11.2017 og nå er jeg 28år. Så da har jeg opplevd det også. #latterlig

-  Tone  B

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Artig med eget design i butikken ☺️
Her ser dere en Pin/nål i gult og hvit gull. 😁 og i filmen er den som et anheng i sølv. ✨

@gullsmedtone

-  Tone  B

Likes

Comments

Noen dager er ikke like sprudlende som andre dager men jeg pleier som regel å sette meg i bilen og synge for å komme på bedre tanker.
I dag fikk jeg virkelig hjelp til å løfte humøret. Mens jeg driver å synger kjenner jeg han i magen sparke og stupe kråke. Det gjorde meg bare utrolig happy merket jeg.

Spørsmålet er om han ville jeg skulle stoppe å synge eller synge videre. Hehe

Håper du får en fin dag i dag. 🦋

-  Tone  B

Likes

Comments

Noen bilder fra min lille tur :)

-  Tone  B

Likes

Comments

Er du én av dem som er lik meg og fortsatt ikke har lagt om til vinterdekk er det nå på høy tid å få dette gjort.

Jeg fikk merke av moder natur i dag tidlig at NÅ er det på tide å få på vinterdekkene Tone, det blir et mer vinterlig vær framover.
Nedbøren som faller på Romerike vil skape store trafikale problemer.. (ler) Det gjør det jo alltid, det blir alltid kaos.

• snøen kom tidlig i november 2016 så hvorfor skal den ikke plutselig komme nå?

-  Tone  B

Likes

Comments

Jeg startet dagen med å fyke ut døra for å ta bilder av soloppgangen som skulle være på Jessheim 07:19 men skyene var ikke helt med meg i dag. Jeg fikk jo mange andre flotte bilder før jeg spiste litt frokost.

Møtte to ekstremt snakkesalige ekorn etter min morgentur.

Klokken er nå straks halv 12 på en flott lørdags morgen.
Håper du får en flott lørdag og en god helg.
-  Tone  B

Likes

Comments

Hehe. Her kommer dagens "vettu hva?!"
Nå passer ikke turbuksa lenger. Jeg er EST litt ut pga graviditeten og turbuksa passer ikke lenger. Så den blir nå pakket ned i skuffen til senere bruk.

Og turjakke blir vel neste.

-  Tone  B

Likes

Comments

Alene

Dag 4 - Så du fiskestanga mi?
Så fornøyd med den. Etter litt om og men så får jeg den endelig til å funke. Som du kanskje så på dag 1 så fikk jeg jo en stor fisk og jeg håpet på å få en før Cato Hehe. Det var mye av motivasjonen min og litt sånn artig egen konkurranse jeg hadde med meg selv Pga jeg har nemlig en fiske dvd av Cato hjemme med autografen hans på og alt.

Det er ikke alltid man våkner til dyr i Hagen!
I dag savnet jeg rett og slett min egen positivitet og min energiske energi der ute!

Dag 5 - for en dritt dag. Ja jo jeg fikk jo fisk men det ble en inne dag i dag. Sovepose er min beste venn. Tankene mine løper løpsk. Flyttingen ødelegger tankene mine så mye! Det jeg egentlig burde gjort var å bare gå ned med fiskestanga å prøvd og kaste med spinner eller sluk, det er jeg jo så glad i. Men tankene er ikke der tankene er i en negativ boble.


Tusen takk!

Dag 6 -Jeg trakk meg i dag Pga jeg rett og slett ikke klarte å være der mere for flyttingen ble en så stor greie i hodet mitt. Jeg klarte rett og slett ikke å sitte der mens jeg viste alt jeg måtte pakke hjemme. Og kjedsomheten ble en stor faktor.

Alt ble doblet så lenge der ute 2 dager ble til 4 og 6 ble til 12. Og selv om dette med flyttinga var ordnet og gjort nogenlunde klart hjemme så skar det seg helt i hodet mens jeg var der ute. Jeg var ikke kald engang. Jeg hadde fint sånn temperatur messing, jeg fikk vite at det hadde vært 3-4grader denne natta så det var ikke det ... Hadde jeg bare fått sendt en melding og spurt om alt er OK og så svar at alt var supert "ikke stress Tone" så hadde jeg nok vært der lenger, men sånn ble det ikke denne gangen. Jeg så ikke meningen å sitte der lenger. Tenk alt jeg kunne gjøre hjemme!?! Men men jeg gikk i konflikt med mine egene tanker og det var rett og slett ikke noe jeg klarte og overvinne der og da.

Takk for en kjempe opplevelse og jeg er evig takknemlig for at jeg ble valgt ut.

Dere skal ikke se bortifra at jeg melder meg på en annen gang. Når pakkingen og flyttingen ikke ødelegger helt for meg! Men for nå var dette er kjempe opplevelse. Takk! Og takk til alle som heia litt på meg! En nuss på kinnet til dere alle!


Nå som jeg sitter på flyet på vei hjem er det en merkelig følelse, en blanding av fornøyd og litt kjipt. For en fantastisk opplevelse dette har vert. Virkelig! Jeg må opp til nord Norge igjen. Virkelig flott!
Kjøpte med med meg to sterke minner jeg tar med meg hjem. En magnet og et postkort som jeg skal ha i scrapbookinga mi også tar jeg med meg et kutt i tommelen. Reinsdyr på så nært hold var helt fantastisk! Tenk den opplevelsen og sovne til bålet og våkne til at reinsdyrene prater med hverandre!

Jeg skal fortsette å følge med på resten av deltagerne, nå er det 8 av 10 igjen. Herregud så spennende! Følg med på "ALENE" på tv2 zebra du også!

Kom igjen tøffe mennesker!!! Her sitter jeg og er nydusjet og heier på dere! Uff jeg håper dere som ikke har fått noen fisker snart får en fisk!

Takk for en fantastisk opplevelse!
-  Tone  B

Likes

Comments

Dette er helt merkelig. Å sitte her helt mutterst alene. Og det at jeg måtte ha et bilde med meg ut gjør alt mere klønete i hodet mitt. Å guuuud som jeg kjeder meg! Hehe jeg er vist ekstrem sosial og skravle høne! Også sitter jeg her nå? Gliser litt av tanken på at jeg bare har vært her i noen dager.

I dag er dagen alle mine følelser løper løpsk. Noen få dager ute i villmarka og alt av savn og sug etter ting og tang kommer, og total tanke forvirring.

Håper du følger med på Alene på TV 2 zebra i da.

Vi får en ekstra ting i dag som plager meg litt. Det var helt merkelig hvordan tankene bare ødelegger for opplevelsen.

-  Tone  B

Likes

Comments

Jeg lager min egen fiskestang – se hvordan – i kveldens episode på Tv2 zebra….

-  Tone  B

Likes

Comments