Hehe. Her kommer dagens "vettu hva?!"
Nå passer ikke turbuksa lenger. Jeg er EST litt ut pga graviditeten og turbuksa passer ikke lenger. Så den blir nå pakket ned i skuffen til senere bruk.

Og turjakke blir vel neste.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Da tenkte jeg at jeg skulle prøve Chocolate Muesli fra Real Turmat.
jeg har vært super skeptisk til denne lenge. Jeg vet ikke hvorfor men jeg tror kanskje det er tanken på varm müsli.

I det jeg åpner posen lukter det ikke noe spesielt, før jeg heller vann i. Første tanken som slår meg er melkepulver med et slags hint av den jordbær Nesquik drikken.

Jeg skal ærlig å innrømme at når jeg har vann oppi ser det ikke akkurat veldig god ut og har en mild grå aktig farge. Men etter at den har stått litt får den en mere sjokoladefarget base på det hele.

Jeg likte ikke denne varm. Det ble for mye sjokoladesmak, men så skal det sies at jeg ikke har vært å glad i sjokolade mens jeg er gravid. Liker sjokolade ellers.
Men jeg liker nok vanlig havregrøt bedre. Men igjen denne er nok veldig god på tur, når man våkner, er fysen og fortsatt litt sliten etter gårsdagens etappe.

Jeg venter til den ble lunket for å smake igjen. Men da måtte jeg fylle i mere vann for den ble for deigete for meg.

Genial den ekstra rivekanten så jeg slipper å dyppe hele hånda ned i posen 👍🏻 #tommelopp 😁

Men denne frokostpakken var ikke for meg.

Jeg fortalte samboeren hva jeg syntes: at det var en blanding av havtegrøt og kornblanding i varm sjokolademelk. Det syntes han hørtes kjempe godt ut.

Men jeg har og skal teste ut flere, og da tar jeg nok med Kristoffer på noen av testene.

Middagene jeg har smakt fra Real Turmat ELSKER jeg! Men skal prøve å legge ut en anmeldelse hver torsdag.

Ærlig Reklame (ikke sponset)

Likes

Comments

Alene

Dag 4 - Så du fiskestanga mi?
Så fornøyd med den. Etter litt om og men så får jeg den endelig til å funke. Som du kanskje så på dag 1 så fikk jeg jo en stor fisk og jeg håpet på å få en før Cato Hehe. Det var mye av motivasjonen min og litt sånn artig egen konkurranse jeg hadde med meg selv Pga jeg har nemlig en fiske dvd av Cato hjemme med autografen hans på og alt.

Det er ikke alltid man våkner til dyr i Hagen!
I dag savnet jeg rett og slett min egen positivitet og min energiske energi der ute!

Dag 5 - for en dritt dag. Ja jo jeg fikk jo fisk men det ble en inne dag i dag. Sovepose er min beste venn. Tankene mine løper løpsk. Flyttingen ødelegger tankene mine så mye! Det jeg egentlig burde gjort var å bare gå ned med fiskestanga å prøvd og kaste med spinner eller sluk, det er jeg jo så glad i. Men tankene er ikke der tankene er i en negativ boble.


Tusen takk!

Dag 6 -Jeg trakk meg i dag Pga jeg rett og slett ikke klarte å være der mere for flyttingen ble en så stor greie i hodet mitt. Jeg klarte rett og slett ikke å sitte der mens jeg viste alt jeg måtte pakke hjemme. Og kjedsomheten ble en stor faktor.

Alt ble doblet så lenge der ute 2 dager ble til 4 og 6 ble til 12. Og selv om dette med flyttinga var ordnet og gjort nogenlunde klart hjemme så skar det seg helt i hodet mens jeg var der ute. Jeg var ikke kald engang. Jeg hadde fint sånn temperatur messing, jeg fikk vite at det hadde vært 3-4grader denne natta så det var ikke det ... Hadde jeg bare fått sendt en melding og spurt om alt er OK og så svar at alt var supert "ikke stress Tone" så hadde jeg nok vært der lenger, men sånn ble det ikke denne gangen. Jeg så ikke meningen å sitte der lenger. Tenk alt jeg kunne gjøre hjemme!?! Men men jeg gikk i konflikt med mine egene tanker og det var rett og slett ikke noe jeg klarte og overvinne der og da.

Takk for en kjempe opplevelse og jeg er evig takknemlig for at jeg ble valgt ut.

Dere skal ikke se bortifra at jeg melder meg på en annen gang. Når pakkingen og flyttingen ikke ødelegger helt for meg! Men for nå var dette er kjempe opplevelse. Takk! Og takk til alle som heia litt på meg! En nuss på kinnet til dere alle!


Nå som jeg sitter på flyet på vei hjem er det en merkelig følelse, en blanding av fornøyd og litt kjipt. For en fantastisk opplevelse dette har vert. Virkelig! Jeg må opp til nord Norge igjen. Virkelig flott!
Kjøpte med med meg to sterke minner jeg tar med meg hjem. En magnet og et postkort som jeg skal ha i scrapbookinga mi også tar jeg med meg et kutt i tommelen. Reinsdyr på så nært hold var helt fantastisk! Tenk den opplevelsen og sovne til bålet og våkne til at reinsdyrene prater med hverandre!

Jeg skal fortsette å følge med på resten av deltagerne, nå er det 8 av 10 igjen. Herregud så spennende! Følg med på "ALENE" på tv2 zebra du også!

Kom igjen tøffe mennesker!!! Her sitter jeg og er nydusjet og heier på dere! Uff jeg håper dere som ikke har fått noen fisker snart får en fisk!

Takk for en fantastisk opplevelse!
Senere tid...

Jeg får liksom ikke helt lagt fra meg det at jeg valgte å dra, men Pga hue ikke var der og det at han jeg bodde med ikke "klarte" å flytte så sleit jeg skikkelig med det når jeg var der ute. Jeg skulle ønske jeg kunne vært der lenger. Jeg angret med en eneste gang jeg var hjemme.

Men det var nødvendig og magefølelsen var rett, for ikke noe var gjort ang flyttingen og etterhvert følte jeg meg rett og slett litt egoist som var der til slutt.Så jeg bestemte med for å ikke fortelle at jeg kom hjem for å overraske han hjemme, noe han IKKE hadde regnet med.

Men det ble som det ble denne gangen. Litt ergerlig for det var så fantastiske flott og en stor muligheten med all den sikkerheten rundt meg som jeg ellers ikke har.
Men det skal ikke stoppe meg for å prøve dette igjen men da blir det nok med min nye kjæreste Kristoffer. 😊 Så det var en mening med alt.

Likes

Comments

Dette er helt merkelig. Å sitte her helt mutterst alene. Og det at jeg måtte ha et bilde med meg ut gjør alt mere klønete i hodet mitt. Å guuuud som jeg kjeder meg! Hehe jeg er vist ekstrem sosial og skravle høne! Også sitter jeg her nå? Gliser litt av tanken på at jeg bare har vært her i noen dager.

I dag er dagen alle mine følelser løper løpsk. Noen få dager ute i villmarka og alt av savn og sug etter ting og tang kommer, og total tanke forvirring.

Håper du følger med på Alene på TV 2 zebra i da.

Vi får en ekstra ting i dag som plager meg litt. Det var helt merkelig hvordan tankene bare ødelegger for opplevelsen.

Likes

Comments

ALENE

TV 2s nye serie Alene, følger vi ti friluftsmenneskers (med forskjellig erfaring) måte å overleve på ute i villmarka – uten kontakt med noen andre mennesker. Konseptet var enkelt. Utstyrt med kun sovepose, liggeunderlag, tarp, tennstål, kniv og øks – samt enkelt fiskeutstyr, fikk vi i fjor høst tildelt et området rundt Altavatn i Troms. All mat måtte vi skaffe selv, og den som holdt ut lengst vant.

- [de 2 første dgene] -
Dette hadde jeg ikke forberedt meg selv på. Dette var noe av det sykeste jeg har opplevd. De sa jeg ikke skulle ut på vidda men for meg som kommer fra Gardermoen området så er ikke dette så langt unna vidda for min del, selv om det ikke er vidda vidda. :) Alt jeg ser rundt meg er myr og noen få bjørketrær. Hva gjør jeg nå?

Nr1
Finne et lett sted å slå opp tarpen, også finne vann og ved.
Jeg har jo aldri brukt en tarp før. Jeg er telt jente. Så dette kan bli spennende....
På tredje forsøk som du så på TV 2 zebra i går så fant jeg et OK sted, og tarpen ble etter min mening helt ok der og da..

Nå var det på tide med en fisk. Mens jeg ligger på stenen ved vannkanten går tankene hjem mens prøver å få kontroll på kvalmen etter den soppen jeg var så dum å spiste. Tror jeg sovner litt på steinen i sola der.
Når jeg våknet så ser jeg at duppen er borte. Endelig!

Er det noe jeg angrer på så er det at jeg ikke tok den største ørreten jeg har fått noen gang fra land og risset den ut på en planke eller noe, som jeg senere kunne spikket ut mens jeg satt der. Tenkte ikke så langt Pga jeg var så sulten der og da.

ALENE går hver Tirsdag 22:00 på Tv2 zebra

Link til tv2sumo : HER

Likes

Comments

Jeg har nå selv kommet igjennom min gamle almanakk og har bestilt meg en ny.
Jeg har en kode på 10% hos; Personlig almanakk du kan få.

Bruk verdikoden ved neste bestilling så får du 10% MEN koden funker bare en gang!
Så førstemann til mølla. :)

Koden er:

U-MYTK-QNMT

🎁

Koden er gyldig kun en gang hver tom 1.okt 2017
(fungerer ikke koden? da har nok noen andre brukt den alt)

#personligalmanakk #almanakk #verdikode #rabattkode

Likes

Comments

I dag plukket jeg årets første blåbær.
Deler litt bilder med dere. Har du smakt på det enda i år?

Likes

Comments

Er dere klar for ALENE til høsten?

Jeg gleder meg så ekstremt mye! Jeg er så gira!!! Og spent!!! Jeg har blitt kjent med flotte mennesker over noen få dager og vi skal ut i villmarka et sted vi ikke aner hvor er! Jeg heier på dere alle! Og vi skal klare oss helt alene! Så vi er 10 mennesker som skal kjempe mot kulde, vær og vind. Fange vår egen mat og bekjempe tanker og følelser.

Det får dere se på TV2 Zebra i høst!
Del gjerne hvis du gleder deg til å se dette 😄

Likes

Comments


Geekfuel box (June)

Dette er min første Geekfuel boks.

Jeg må jo ærlig si at jeg venter på Transformers ting. Utålmodig fra første stund men
👾 Rocket fra Guardians of the Galaxy var jo super kul.
👾 Pluss t-skjorta med Space Invaders som kanskje var pittelitt i det trangeste laget var jo kul.
Hvem har ikke spilt det når de var små (på min alder) liksom!

I boksen fikk jeg også en:
👾 plakat fra The Amazing spider-man,
👾 Grays sports almanac,
👾 Super Kart Edition pin
👾 et spill.

Så 6 ting i min først Geelfuel box.
ARTIG!

Likes

Comments