Jeg har over lenger tid samlet opp litt og litt for å få et helt Harley Quinn kostyme. Så når jeg så det var TG i Vikingskipet i Hamar 12.–16. april 2017 så tenkte jeg at WOOHOOO nå har jeg muligheten.

Så jeg dro!

Og jeg kom tilbake med en følelse at jeg må tilbake, så jeg dro både på torsdagen og på lørdagen, men på lørdagen cosplayet jeg ikke, da gikk jeg i vanlige koseklær.

Alt i alt DRIT KULT!

Da Tweekaz blåste snøen av Vikingskipet. Med en bass så dyp at den traff rett i ryggmargen lagde Da Tweekaz et forrykende show. Hele videoen ligger på youtube om du søker ;-)

Når jeg kom hjem ordnet jeg opp og startet å spille videre.
Og i går lastet jeg ned league of legends. hehe

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

I samarbeid med Nannestad Turlag i går var jeg på Nannestad bibloteket for å høre på foredraget til Maria også kjent som villmarksjenta fra TV.

Vi fikk komme litt inn i livet hennes og hun fortalt oss alt om gledene sine, til alle de store redselen og utfordringene hun har hatt og fortsatt har.
Alt i alt var det en fin presentasjon men jeg satt igjen med en liten følelse av at jeg kanskje synes synd på henne. Om det er den riktige følelsen? For denne jenta sliter mye mere med angst enn det vi tror. Vi visste jo fra TV at hun var mørkeredd og litt annet fra TV men ikke som dette.

Men det å sitte og høre på Maria fortelle om angsten mens hun virkelig holder på tårene og hun forteller oss at hun ikke lenger tørr å gå på de lange turene og at vi også skal se glede i de små turene. De er like viktige som de store.

Hu presser seg for å føle lykke og prøver å overvinne frykten. Hu leste fra dagboka si og det gjorde meg egentlig litt vondt. Men du er en tøff jente!!!

Det å sitte og høre på henne fortelle ga meg et helt nytt innblikk i Marias liv.

Tusen takk! // Villjenta

Likes

Comments

Tok en spontan tur til Reptilparken i Oslo.
Fikk med meg Malin og Jan Eirik på den spennende turen.
Malin fikk presset nervene siden til nye høyder, så det var veldig artig. Tøff du er Malin!

Likes

Comments

Dagens tanker

Jeg må liksom komme til et punkt der jeg føler jeg må si "nå må du ut!" Jeg føler noen ganger at jeg lager mine egne begrensninger når det kommer til å prøve ut nye ting. Nå feks jeg VIL ut å gå en litt lenger tur, trenger ikke være lenge engang. Jeg får meg liksom ikke til å bare hoppe ut det. Jeg har planlagt dagsturer og teltturer men når det kommer til de turistforening's hyttene har jeg liksom ikke fått meg til å gjøre dette. Det tenkte jeg det skulle bli en slutt på. Jeg har alltid vært med noen når det kommer til de hyttene. Men nå vil jeg planlegge og prøve selv.... så det skal jeg...

Likes

Comments

Kom hjem i sta etter en liten tur ute, tenkte Så koselig det er å komme hjem. La meg ned i senga og startet å trykke på mobilen kl 06:00 om morningen. Saken er egentlig det at jeg skal på trening 11:15 men den avlyste jeg nå. Denne uka har jeg ikke trent noe. Jeg foretrekker variasjon. Gjør jeg alltid de samme øvelsene, i samme rekkefølge og med samme intensitet, får jeg svært lite ut av treningen og jeg mister helt gnisten - og ingen fremgang. Men denne uka er nok mere Pga tid og lyst. Jeg blir i perioder hekta på én treningsform, men da blir jeg gjerne lei etter noen få uker. Jeg må trene litt mer allsidig så er det mindre sjanser for å gå lei, og effekten av treningen er mye større. Det er også mindre fare for at jeg overbelaster sener og ledd, tenker spess på kneet mitt.

Jeg har testet ut noen gruppetimer når jeg har fått starte litt senere på jobb. Men det er noen minus ang jobb og treningen. Problemet mitt der at det bare er spinning og løping så tidlig på morningen. Og jeg er ikke super fan av noen av dem og om jeg vurderer spinning er det alltid fult.

Ting jeg skal tenke og prøve: veksle mellom kondisjonsapparater som sykkel, ellipsemaskin og tredemølle, eller styrketrening. Prøv sirkeltrening mere når jeg trener styrke, det gir den variasjonen jeg trur jeg trenger.

Likes

Comments

04.02.2017, Hersjøen v/Mogreina Kirke
Fisketid: 10.00 - 14.00 (4 timer) all fisk u.gjedde

Holder den i feil hånd men der er så mye lettere å ta bilde med høyrehånda. 😜


Jeg har endelig fått meg nytt isbor :
Mora Nova Black 110mm

Jeg er super happy! Jeg har lenge kjempet meg igjennom isen på flere konkurranser og ikke orket å borre mer.
Men denne var flott...

Høykvalitet isbor som går jevnt gjennom selv bløt vår-is uten å suge seg fast. (Endelig)
Produsert i svensk spesialstål
Formstabilt skjærehode med utskiftbare kniver (anbefales)
Stabil gange gjennom hele isen
Innebygd forlenger (jeg er ikke sååå lang)
Spiralen kan benyttes med elektrisk drill sammen med et 22mm adapter (som dessverre ikke er lov på konk.)
Maks is tykkelse 140cmLink til Isboret

Likes

Comments

I dagens innlegg tenkte jeg at jeg skulle dele en hemmelighet med dere. :)
Dette her jeg alltid hatt lyst til å gjøre men aldri fått meg til å gjøre for jeg har flere ganger fått noen kommentarer der jeg får høre "det er tullete og unødvendig" "farlig alene" og "vent til våren"....

Det er rett og slett det at jeg aldri har sover ute i telt vinteren. Har alltid hatt ønske om å gjøre det men jeg har ikke klart å kvinnet meg opp til det. Og dette har jeg sittet og tenkt en del over en stund nå. Hvorfor har jeg feiget ut? JO! nr. 1 er at jeg ikke har en SKIKKELIG sovepose for vinterbruk. (Men der kunne jeg bare lånt en av mamma og pappa) Så igjen ikke en skikkelig unnskyldning! så hmm hva er greia? Er jeg redd for å fryse? Lysta er jo der... Kanskje rett og slett usikkerheten på noe nytt? Eller er det det at jeg skal være alene og kan fryse IHJÆÆÆL. 😝 Nei hvem vet...
Så til et av mine mål i år eller til neste vinter (for det er jo ikke snø her nå) blir å sove ute i snøen.

Jeg er rett og slett nybegynner på vinterstid i telt. Har du noen flotte råd å komme med?
Det er jo mange flotte blogger der ute jeg kan lese men jeg vil gjerne høre hva du mener om å sove ute om vinteren.Likes

Comments

Nå er det bare en dag igjen....
Nå er det straks Februar! Det er mnd. jeg ble født.
Med fortsatt noen uker til bursdagen. :)

Januar har vært en fin mnd, 2017 har startet bra.
Jeg har vært på fisking, startet å trene og avsluttet med 90`s party på lørdagen.

Ønsker ALLE en flott februar. Har du noen planer?

Likes

Comments

God morgen

Nå er det bare en kaffekopp og litt klær som står imellom meg og neste treningsøkt. 😊

Også etter treningen er det bare å starte og fikse alt til 90' party som er i Leto hallen i kveld.
Fortsatt litt usikker på hvorden stil jeg ender på. Men jeg skal hvertfall ikke ha pastel for det er 80'

Husker du noen forferdelig stiler fra The 90's?

Utenom silkeboksere på gutta, stringtrusa over buksa på jentene, bufalosko, Adidas knappebukse, Midtskill på hue og olastoff på nesten hele kroppen.!

Haha. Jeg drar nok stilen min litt mere i retning 2000 når jeg velger i kveld. Men vi får se. :-) bedre det en 80-tallet som får sååå mye oppmerksomhet.

Skal du ditt i kveld?

Likes

Comments

Dagens beste råd som jeg leste på en blogg her i dag og tok til meg ;
Tren opp viljemuskelen din!

Likes

Comments