Idag är en bra dag. En bra dag som innehållit mycket sysselsättning och saker som gör mig glad. Mycket härlig träning i veckan har gjort mig stark, så idag är jag stark. Stark i både kropp och knopp, fysiskt och psykiskt. Just idag. Har träningsvärk i kroppen på ställen jag inte visste fanns men härligt är det, härligt att fysiskt känna känslan av att man åstadkommit något. 


Jag vill ha förändring, nu, både av mig själv, i min omgivning och miljön. Vill ändra mitt utseende genom att färga håret, bli brunare och se vältränad ut. Ser tillbaka när jag var otroligt vältränad, brun och riktigt blond, vill tillbaka dit, då man mådde riktigt riktigt bra. Vill ändra i min omgivning i form av att möblera om, städa, inreda och liknande. Vill att vädret ska bli bättre. Januari och ingen, INGEN snö. Vill ha ett alldeles vitt och vackert landskap att titta på genom fönstret. Istället är allt grått och trist, som vanligt, I guess. 

Önskar att min sångröst var gudomlig. Vill att varje ton ska vara alldeles ljuvlig att lyssna på. Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tror det är bra. Bra att skriva av sig om vad som helst. Det är det jag sysslat med en stund idag, att skriva ett brev till mig själv i framtiden. Skrev ett brev för ganska längesen som jag redan glömt bort, har ingen aning om vad jag skrev. Det verkar så roligt att läsa det senare i livet. Hoppas att jag lyckas spara det till jag blir riktigt gammal. Så gammal att jag knappt kan se vad det står, så gammal att pappret är så slitet och dammigt för att det varit orört i flera årtionden. Vore inte det riktigt coolt? Drömma och hoppas kan man alltid göra.

Likes

Comments

Hej du. Hej på dig som gör mig galen, vansinnig, förbannad, irriterad. Jag ogillar dig starkt, du har gjort mig på dåligt humör många gånger. Önskar att jag kunde undvika dig mer men det går inte, det går inte för att du alltid är nära. Önskar att du bara kunde förstå. förstå hur du är för just nu verkar du vara högre upp än molnen. Sätt dig ner i båten, kom ner med fötterna på jorden, sluta tro att alla gillar dig. Jag lovar, hälften av de du tror älskar dig hatar dig istället. Vore du som mig hade jag förstått, det är inte så att jag lackar sönder på dig för skojs skull, fatta någon gång!

Du är inte bäst, du är inte vackrast, du kan inte allt så bara sluta. SLUTA. Klart som fan dina såkallade bästa kompisar lämnar dig för att de inte är din kompis, du känner de knappt men jag kan lova att de känner dig. Det enda snacket som går när man är med dig är om just dig men det är väl klart, är man bäst är ju alla andra så dumma i huvudet att de inte ens kan kommunicera. Eller just det, förlåt, det är ju du som är dum i huvudet.


Likes

CommentsJag har en bror. En helt vanlig lillebror, såndär jobbig irriterande jävel som också kan vara väldigt rolig och snäll. Han har två människor i sig, en god människa och en ADHDmänniska. Det är läskigt. När hans ADHD tar över känner jag inte igen honom. Skriker och domderar... Stackars mamma och pappa
Lyckades göra mig iordning på 30 minuter för att kunna dra därifrån så fort som möjligt...

Likes

Comments

Uuuusch. Får sån himla ångest efter nånting jag gjort, eller snarare att jag inte gjort ett enda dugg.
Kom hem vid halv 4 och enda fram till halv 7 satt jag å tittade på massa serier, youtubeklipp m.m. Batteriet på iPaden tog slut, så inte förrän då kom jag på att jag suttit alldeles för länge.

Dessutom börjar jag öka i vikt, inte så mycket däremot men det känns ändå så onödigt. Problemet är att jag äter alldeles för mycket sötsaker å mitt beroende för knäckebröd växer. Dessutom börjar dendär positiva känslan för träning försvinna, förut blev det för mycket och därav kom även några skador som jag inte haft på jättelänge. Så efter att träna handboll 3-4 dagar i veckan + träna småbarn, styrketräna tyngdlyftning en dag, eventuellt match och sedan ibland även ett gympass på en och samma i vecka blev lite too much. Efter ca. 1 månad med de rutinerna kan man tänka att jag var otroligt vältränad och måtte toppen men nej. Såklart inte. Min kost var och är inge vidare...
Å nu tappa jag helt skrivlusten... Vi hörs

Likes

Comments