Började morgonen med glasstårta 🎂 och hon fick unicorndressen 🦄 mina syskon var med och firade Nova på morgonen. En mycket nöjd 7-åring!

Senare på dagen hade vi kalas för släkten 💕🎂 jag och Jennifer fixade tårtorna. Tack alla för fina Grattis hälsningar, tack till er som kom och för fina presenter.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi var såklart på Putte i parken i helgen som var. Tyckte att det var lite trevligare i Mariebersskogen än Norra Fältet, men det var trevligt som alltid.

Likes

Comments

Semester och sommarlov, äntligen! I måndags kväll kom mina syskon och mamma från Gbg så fixade i ordning gästrummen. Min lillasyster Nicole har fyllt år så passade på att fira henne igen💕

Likes

Comments

Firade midsommar hemma hos oss i år, tjejerna och M fixade midsommarstången. Massor av mat och tårta. Avslutade midsommar firandet med bad i spa badet ✨🍓🇸🇪🎂

Likes

Comments

Fyndade dessa jeans igår på H&M Coachella Collection.

Likes

Comments

Igår var det skolavslutning , Nova gick ur förskoleklass och ska börja ettan efter sommaren, Filippa gick ur tvåan och ska börja trean efter sommaren hur fort gick inte det 💕

Åkte till stan tjejerna fick glass och en liten leksak✨

När vi kom hem kom Lillemor, Linda och Maja med glass. Mera avslutnings fika.🎈

Likes

Comments

Den här fina linneklänningen fyndade jag på Gina Tricot igår, blir fin i sommar.

Likes

Comments

I onsdags kom hälften av våra stenplattor så nu ska det bli spännande och se den växa fram, Nova var nyfiken på lastbilen.

Likes

Comments

Ledig måndag med tjejerna, tog oss en utflykt till vattnet och träffade fåren som är vid Hammarö skärgårdsmuseum. Släktingen Maja följde med såklart.

Likes

Comments

Idag tog vi en promenad till vattnet, så mysigt och härligt. Tjejerna har på sig sina nya rosa kläder som M köpte häromdagen. Så gulligt och fint! Finns hos Lager 157.. När vi kom hem blev det glass, grädde och jordgubbar.

Likes

Comments