Vi firade jul hemma hos oss med mamma,syskon, mormor, morfar, moster och kusiner. Här kommer massor av bilder från julafton.
G O D J U L 🎅🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Uppesittarkväll med mamma, syskon och Mikes syster Louise. Fixade de sista paketen och la dem under granen.

Likes

Comments

Idag fyller Mike 31år, jag och tjejerna gratulerade honom på morgonen med paket och sång såklart det måste man enligt Filippa och Nova💕 sen kom familjen på födelsedags fika.

Jag och tjejerna fixade tårtan efter jobb och skola.

Likes

Comments

Förra året vid den här tiden, en vecka innan julafton flyttade vi in i huset det var inte helt klart men det var en fantastisk känsla att nu kommer vi bo här. För varje dag som går får vi något gjort och nu är vi snart i mål och klara.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu har jag varit på sista kurs/utbildnings tillfället som var på Selma spa. Träffat trevliga människor och lärt mig mycket nytt.

God lunch och 3-rätters middag på kvällen. Setet som jag hade på mig kommer från Gina Tricot, klicka på bilden för att komma till setet.

Intressant och lärorik utbildning och en mysig vistelse på Selma Spa.

Likes

Comments

Utbildningsdagar på Scandic med arbetet, intressant och lärorikt. God frukost, lunch och fika! Imorgon väntar en ny utbildningsdag.

  • 209 Readers

Likes

Comments

Köpte fina julstjärnor och minigran på Ikea idag och det blev så mysigt nu när mörkret kommer tidigt. Tjejerna fick ha kompisen Maja på övernattning, så vi fixade pizzabullar.

Likes

Comments

Filippa fick pengar när hon fyllde år och idag åkte VII väg för att spana in ett ägg som hon har önskat sig länge.

Spännande att vänta tills det kläcks.

Likes

Comments

Vad tiden går fort, igår fyllde vår stora tjej 9år och vi firade henne såklart på morgonen innan skola och arbete. På lördag blir det släktkalas.

Min mormor, morfar och mamma kom på besök och även min lillasyster Celice.

Likes

Comments