Idag var det dags för kräftskiva 🦀🦐 trevlig kväll och morfars bror är här och hälsar på från Tyskland. Fick så många fina blommor.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjejerna var redo imorse för att börja ettan och trean, hur fort har inte den tiden gått. Våra små tjejer börjar bli så stora nu. Klänning från Name IT, kavaj H&M och ryggsäck Zara✨
Förväntansfulla tjejer som gick iväg.

Likes

Comments

Hälsade på min farmor och Gunnar häromdagen och köpte med fina blommor. Farmor visade tjejerna sina fina blommor i trädgården.

Likes

Comments

På väg mot Stockholm nöjda tjejer💕

Incheckade och påväg mot Gröna Lund

Pizza till middag✨

Hotellet, första natten och den goda frukosten.

Mot Svenskt tenn och shoppa min 30års present, eftersom jag fick pengar från släkten.

Många fina affärer på vägen.

Mall of Scandinavia och lunch på resturanger Vapiano.

Kudden knuten design house Stockholm fick följa med från Mall of Scandinavia.

Ett snyggt paraplyställ/papperskorg blev det hos Svenskt Tenn

Likes

Comments

Jag fyllde 30år den 17/7-17 många kom och firade mig💗 tack alla för att ni kom och för alla presenter! Vi har fått till en liten uteplats vid huset men mycket jobb kvar men det går framåt.

Likes

Comments

Förra veckan lånade vi husvagnen av min svärfar som är vid Fryken,mina småsyskon fick följa med på vårt äventyr. Blev mycket bad, minigolf och båttur. Alla var så nöjda och glada, självklart var det spännande att sova i husvagnen.

Likes

Comments

Började morgonen med glasstårta 🎂 och hon fick unicorndressen 🦄 mina syskon var med och firade Nova på morgonen. En mycket nöjd 7-åring!

Senare på dagen hade vi kalas för släkten 💕🎂 jag och Jennifer fixade tårtorna. Tack alla för fina Grattis hälsningar, tack till er som kom och för fina presenter.

Likes

Comments

Vi var såklart på Putte i parken i helgen som var. Tyckte att det var lite trevligare i Mariebersskogen än Norra Fältet, men det var trevligt som alltid.

Likes

Comments

Semester och sommarlov, äntligen! I måndags kväll kom mina syskon och mamma från Gbg så fixade i ordning gästrummen. Min lillasyster Nicole har fyllt år så passade på att fira henne igen💕

Likes

Comments

Firade midsommar hemma hos oss i år, tjejerna och M fixade midsommarstången. Massor av mat och tårta. Avslutade midsommar firandet med bad i spa badet ✨🍓🇸🇪🎂

Likes

Comments