Nu har vi äntligen bestämt oss för vilken braskamin vi ska sätta in i huset. Det blir en Contura 35T hög i vit. Hoppas och tror att det kommer bli jätte fint. Braskamin är så mysigt och våra hundar älskar det! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi kunde inte låta bli att köpa ett matsalsbord i helgen när vi var på Rowicos utförsäljning!
Nu ska vi bara hitta några fina stolar till. Längtar till vi kan packa upp allt nytt och inreda! :)
Just nu händer inte mycket, i helgen ska de fixas med utvändig VA och sedan händer de ingenting förens v48 när husleveransen sker!

Likes

Comments

Kl 08.00 imorse kom betongbilen och började tömma. Äntligen är grunden färdig, det ska bara slipas och borstas lite på betongen vilket kommer ske på eftermiddagen idag.

Likes

Comments

Idag har vi varit på tomten hela förmiddagen och lagt armering, nu är allt klart för gjutningen. På måndag kommer betongen och sen är det bara att vänta in huslevernsen.

Likes

Comments

Idag har all VVS i bottenplattan fixats klart. Strålande väder var det också ! :)

Likes

Comments

Såhär ser vårt hus ut. Övervåningen är oinredd så den är inte helt bestämt hur planlösningen blir.

Likes

Comments

Har inte hänt någonting på huset på en vecka nu, men på onsdag kommer VVS firman och fixar sitt och på måndag ska det gjutas. 6 veckor kvar till husleverans nu! Som vi längtar!! 

Likes

Comments


När vi gjorde våra tillval på huset så valde vi till rostfritt, men nu har de kommit lite nya grejer i Mjöbäcksvillans nya tillvals katalog som vi gärna vill ha! Så vi hoppas de kan ändra detta. 
De vi hoppas på att kunna lägga till är ugn, micro och spis.

Likes

Comments


Efter att vi har bytt luckor, bänkskiva, ändrat till lådor osv så ser vårt kök ut såhär. Vi valde luckan Alice och en vit stenliknande laminat skiva. Är jätte nöjda, längtar tills vi får se de i verkligheten!
Likes

Comments

Idag blev det också en tidig morgon, vi har nu satt upp alla kant element och isolerat bottenplattan. Nu väntar vi på att VVS killarna ska komma och lägga golvvärme samt dra avloppsrör, efter det är det dags att gjuta.

Lite bilder från dagens arbete:Likes

Comments