Äntligen är vårt uterum uppe och klart förutom lite stuprännor och små detaljer på insidan osv.. Så underbart, nu sitter man här ute hela dagarna :D

Längre fram ska vi bygga altan där det är grusat, men inte nu, nu ska vi bara njuta och inte ha några projekt på några månader!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Herregud va fort det går att odla en gräsmatta! 3 veckor har nu gått sen vi sådde!

Likes

Comments

Riktigt kul att så själv och se de växa upp. Går himla fort! På söndag blir det tre veckor sen vi sådde😀
Nu är nästan stommen på uterummet klar! Nästa blir att börja sätta upp taket, tar tid när man bara hinner fixa med det en dag i veckan! Vill ha mitt uterum klart nu till semestern!

Likes

Comments

Växer ganska bra tycker jag :) ska bli spännande å se om några veckor

Likes

Comments

I helgen la vi ut matjord och sådde gräs. Får vi se hur de går med detta. Hade inte tänkt fixa detta förens i höst men kom över matjord till bra pris så nu fick de bli så. Huset är i princip färdig målat och idag kommer leverans med vårt uterum, sen blir de altan och efter de ska vi ta de lugnt o vänta med resten ett tag!

Allt annat har funkar som de ska, förutom vår frys från Siemens som gått sönder 3 gånger på 2 månader. Ska nu äntligen få en ny. Riktigt måndags exemplar den andra, väldigt irriterande!

Likes

Comments

Började måla huset för ett tag sen, förra veckan och helgen jobbade vi på rejält! Hyrde skylift och målade typ konstant. Man ser inget slut känns det som ibland. Men bara att kämpa på, fint blir det iallafall. Nu är vi båda sjuka så nu händer tyvärr inte mycket.

Grävdes ut för platta till vårt uterum och förråd i helgen. Snart gjuter vi och om några veckor levereras uterummet. Längtar efter en uteplats!!

Likes

Comments

Ibland när man lyfter på täcket hittar man denna sötnos! Trevlig lördag!

Likes

Comments

Fick våran braskamin installerad och klar, även sotaren var ute och gav oss klartecken att vi fick elda. Bara en estetisk plåt mot taket som fattas på den men de skulle de fixa i dagarna. Börjar så smått komma iordning och de känns helt magiskt. Vi älskar vårt fina hus. De är helt perfekt!!

Likes

Comments

Efter en lång dag har vi fått en godkänd slutbesiktning och ett slutbesked från kommunen, så nu är vi inflyttade. Är så lyckliga och tacksamma för vårt fina hus som Mjöbäcksvillan byggt åt oss!! :D

Likes

Comments

Nu är slutbesiktningen avklarad! Inga anmärkningar och två snart lyckliga husägare :D Väntar bara på att kommunen ska komma ut och göra sitt så vi äntligen får flytta in!

Mjöbäcks har verkligen varit toppen bra, allting har flutit på hur smidigt som helst! :)

Likes

Comments