Idag händer det mycket! 3 leveranser (bänkskiva, glasdörrar och golv) och babymassage med Elise.

Golvet vi valt är ett laminat ek-färgat från ”geflor” och heter solido elite berkeley. Hoppas verkligen att det ser lika fint ut i verkligheten som på bilderna :) det har varit svårt att bestämma golv. Jag tycker att de flesta är så ”gula” i tonen men denna skulle vara mer kall i färgen, jag vill inte ha grått golv, utan ek-färgat men lite kallt, så hoppas på stt det blir toppen till vårt kök.

Köket kommer vara vitt med helt släta och Matti ta luckor med snygga silver och svarta beslag. Vi har även valt två olika bänkskivor till köket, en helt vanlig svart med underligas diskho och sen ska vi gjuta en egen skiva till köksön! Kommer bli supersnyggt :) Väggarna kommer bli vita och i köket kommer vi måla med en kalkfärg som liknar betong vilket vi sedan ska sätta ett stänkskydd i glas så själva kalkfärgen kommer synas igenom.

I hallen kommer det bli vitt då den sitter ihop med köket. På en vägg kommer det sitta tack stora tavlor i härligt mönster som går i blått, och nedanför kommer en platsbyggd förvaringsbänk i vitt stå. På andra väggen i hallen kommer det bli skjutdörrar i glas och några hängare och skoförvaring till gäster! Trappen i hallen/köket kommer nålas vitt!

Och mitt i allt ska vi amma och mysa med Elise, det kommer bli en stämmande tid tillmötes! :)

Likes

Comments

Efter att jag och Marcus varit tillsammans rätt länge insåg vi att livet i lägenhet inte är vad vi vill. Dessutom skulle jag till att sluta plugg och börja jobba. Men det tog närmare 2 år för oss att hitta rätt. Nu har vi ett kedjehus på en populär gata i stan. Men innan vi hann flytta fick vi en dotter, som nu är 3,5 månader och helt underbar. Livet hände på en och samma gång! nu ska vi försöka vara dom bästa föräldrarna till vår dotter och samtidigt renovera våran villa i stan. Spännande och riktigt kul, äntligen får jag använda min kreativa sida till att få vårat hus precis som vi vill ha det. Perfekt tillfälle att vara kreativ på när man är mammaledig ;) på lördag börjar vi riva köket. fotsättning följer...​

Likes

Comments