Header

Bygget fortskrider enligt plan men garaget gör vi helt själva och enligt vår tidsplan är vi sena med det. Igår blev garageplattan klar för gjutning, vi har bokat betongbil på måndag! Efter det börjar Viktor med eldragning. Så nu är det verkligen tid för mig att bestämma utebelysning!

Det kommer mer bilder utifrån när ställningen är helt nere. De har satt dit dom sista panelbrädorna i veckan i blockskarvar samt bytt ut några brädor som spruckit. Så därav ser vårat hus ut som clownbyxor just nu, men det ska nog rätta till sig under sommaren☺️

Likes

Comments

VIKTOR 26 ÅR I DAG ! (Bild från förra året då jag inte lyckats ta en bild på V idag)

HÄR OVAN SER NI RESULTATET, SÅHÄR KOMMER VÅRAT GOLV SE UT! FAST PÅ BILDEN LIGGER DET MASSVIS MED VATTEN PÅ PLATTAN SÅ RIKTIGT SÅHÄR GLANSIGT BLIR DET INTE., MEN SE TILL FÄRG OCH STRUKTUR! JAG ÄR SÅ JÄKLA NÖJD!


Idag har jag haft en mysdag hemma med lilleman då V har fått bistå vid gjutningen av vårt betonggolv. 

Jag och Levi tog en tur till stan på fm och handlade mat, kan ju säga att "bilkundvagnen" var en succé!

I kväll har V familj och hans farmor samt min familj och min mormor varit här och grattat V som inte varit hemma. Slutade med att alla karlar åkte och hjälpte V på tomten med vattning och täckning av plattan. Jag, damerna och barnen fikade och surrade hemmavid!

Nu kommer V hem <3

Likes

Comments

Hur snyggt är inte kalkstenen i formen fiskben?

Levi ligger och tar sin vanliga tupplur och det gör även Viktor idag, lite trött sen gårdagen tror jag visst :) Då passar jag på att städa, skriva handlingslista och nu grotta ned mig i inredning.

Det större badrummet har vi tänkt helgrått! På samtliga väggar blir det desingbetong och golvet har vi ännu inte bestämt. Det står mellan betong liknade klinkerplattor 60x60 eller att även köra designbetong där.

Bilden ovan visar 4st färgprover varav de större proverna är desingbetong i ljus, mellan och mörkgrå. Det lilla färgprovet är färgen som vi valt på betongen i övriga huset .

Här nedan har jag ritat upp badrummet i Ikeas ritningsverktyg då det blir att köpa badrumsskåp från Ikea.

Likes

Comments

Skor från skopunkten "tag 3 betala för 2". Vita sneakers här , svarta sneakers här , ballerina sko här . Nagellack och byxor från HM . Hatt , Mönstrad skjorta och ljusrosa linneskjorta från Kappahl.

Så himla skönt att vakna en lördag morgon och inte ha något planerat, inga måsten, äta frukost i lugn och ro!

Eller ett önskemål fanns från V, att jag skulle skjutsa honom till stan då det är svensexa för Alexander idag. Så i samband med att jag gjorde det tog jag en tur till Avion och shoppade alldeles ensam i lugn och ro.

I eftermiddags cyklade vi en tur runt byn och hälsade på Victoria och Lo som var ute 💜 💚

Likes

Comments

Som jag skrev i tidigare inlägg var tanken att plattan skulle gjutas i veckan, men så ringde entreprenören idag och sköt på det till nästa vecka på tisdag. Less blir man! Så nu hoppas jag att det blir av på tisdag och att vädret är med oss.

Jag har varit ledigt på fm idag och besökt Levis förskola som han ska börja på i mitten av augusti, känns så bra fastän det kommer vara jobbigt i mamma hjärtat när han väl börjar.

Efter besöket käkade vi lunch och sedan åkte jag in till jobbet, lite motigt när det var varmt och soligt ute för en gång skull!

Viktor skickade en bild på em då de hade picknick ute, lite avis blev jag.

Likes

Comments

I veckan har det varit full rulle på tomten med fokus på grunden.

Blodomloppet med några av kollegorna - löpning 5km.

Häckklippning hos mamma...

och när V har kåpor på sig ska även lilleman ha det :)

Finbesök på kvällskvisten av Elise 💜

Kantelementen är nu på plats, nästa vecka gjuter vi om allt går enligt plan!

Likes

Comments