Header

Elin Elisabeth Nilsson

Nu börjar jag känna mig stor och otymplig och har helt klart mindre energi om dagarna! Men ju tyngre desto närmare till att lillebror tittar ut ❤️
Den här graviditeten har gått så himla fort tycker jag, men inget mig emot. Nu längtar vi efter dig!

Idag har vi varit hemma och dolat på hela dagen, jag och Levi har skottat och lekt ute samtidigt som Viktor har fått dola på med saker inne. Brukar bli lugnast och mest effektivt om vi håller oss på avstånd när det ska snickras här hemma.

Speglarna i badrummen har vi fått för länge sen men en av dom var fel så till veckan kommer en ny med rätta mått!

Idag fick vi även handfatet till lilla toan, vi har inte satt upp det! Men jag ska viss er när det är på plats :)

Hoppas ni har en super lördag!- Förresten ett tips, ljuset på bilden ovan är från HM, luktar jätte gott!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Lilleman sover lunch och jag sitter här i vårat nya kök och äter lunch och njuter av att vara lång ledig sedan den 22/12. Det har varit mycket det senaste veckorna men nu är det som att lugnet har infunnit sig här hemma.

Vi har varit ute och gått/ åkt bob och lekt hela förmiddagen, så himla härligt att det äntligen är snö ute!

Likes

Comments

Dagen innan julafton..

Jag och Viktor har packat upp och dolat hela dagen och Levi har fått vara med mamma. Vid middagstid hämtade vi hem honom då vi ställt i ordning det mesta i huset och iordningställt Levis rum vilket var prio ett för oss. Han sprang runt i huset och såg jätte lycklig ut. När han kom till sitt rum och snurrade runt där inne och jag såg på honom att han förstod att det är hans rum kunde jag inte hålla tillbaka tårarna, vilken lycka!

Likes

Comments

Idag blev det en vilodag men mina favoriter! Efter en heeeeldag inne med bara mys tog vi oss en lång promenad efter middagen.
- Tomten, jag önskar mig massor av liknande dagar i julklapp.


Pojkarna sover bredvid mig, god natt

Likes

Comments

Så var äntligen den stora dagen här, dagen då vi får flytta in i vårat hus!!
Vilken känsla ❤️
Då vi har haft att göra den senaste tiden så flyttar vi inte in i helgen utan vi vilar oss tills vi inte kan hålla oss längre (typ i morgon). Vi har lägenheten till den sista december så vi känner oss lugna!
Sedan har vi lite saker kvar att göra som vi tänkt hinna med innan inflytt.. såsom garderober, täckskivor/ passbitar i kök, speglar i badrum, fogning, lite annat smått och gott och framförallt stor städning..
Men just nu känns allt med huset bara bra och kul! Så som man vill att det ska kännas. Dock så måste jag medge att det är jobbigare än jag kunde föreställa mig att bygga hus.
Men ack va värt och bra det känns just idag!

Trevlig helg!

Likes

Comments

Bygget fortskrider enligt plan men garaget gör vi helt själva och enligt vår tidsplan är vi sena med det. Igår blev garageplattan klar för gjutning, vi har bokat betongbil på måndag! Efter det börjar Viktor med eldragning. Så nu är det verkligen tid för mig att bestämma utebelysning!

Det kommer mer bilder utifrån när ställningen är helt nere. De har satt dit dom sista panelbrädorna i veckan i blockskarvar samt bytt ut några brädor som spruckit. Så därav ser vårat hus ut som clownbyxor just nu, men det ska nog rätta till sig under sommaren☺️

Likes

Comments

VIKTOR 26 ÅR I DAG ! (Bild från förra året då jag inte lyckats ta en bild på V idag)

HÄR OVAN SER NI RESULTATET, SÅHÄR KOMMER VÅRAT GOLV SE UT! FAST PÅ BILDEN LIGGER DET MASSVIS MED VATTEN PÅ PLATTAN SÅ RIKTIGT SÅHÄR GLANSIGT BLIR DET INTE., MEN SE TILL FÄRG OCH STRUKTUR! JAG ÄR SÅ JÄKLA NÖJD!


Idag har jag haft en mysdag hemma med lilleman då V har fått bistå vid gjutningen av vårt betonggolv. 

Jag och Levi tog en tur till stan på fm och handlade mat, kan ju säga att "bilkundvagnen" var en succé!

I kväll har V familj och hans farmor samt min familj och min mormor varit här och grattat V som inte varit hemma. Slutade med att alla karlar åkte och hjälpte V på tomten med vattning och täckning av plattan. Jag, damerna och barnen fikade och surrade hemmavid!

Nu kommer V hem <3

Likes

Comments

Hur snyggt är inte kalkstenen i formen fiskben?

Levi ligger och tar sin vanliga tupplur och det gör även Viktor idag, lite trött sen gårdagen tror jag visst :) Då passar jag på att städa, skriva handlingslista och nu grotta ned mig i inredning.

Det större badrummet har vi tänkt helgrått! På samtliga väggar blir det desingbetong och golvet har vi ännu inte bestämt. Det står mellan betong liknade klinkerplattor 60x60 eller att även köra designbetong där.

Bilden ovan visar 4st färgprover varav de större proverna är desingbetong i ljus, mellan och mörkgrå. Det lilla färgprovet är färgen som vi valt på betongen i övriga huset .

Här nedan har jag ritat upp badrummet i Ikeas ritningsverktyg då det blir att köpa badrumsskåp från Ikea.

Likes

Comments