View tracker

bøker

Jeg vil bare innom for å anbefale en bok .
Denne bok bør leses .
Når jeg leste den ble jeg sint og lykkelig og trist ,
Alt sammen.

Likes

Comments

mat, Hverdag

I år har jeg tenkt å fortsette med mindre kjøtt .
Dette var noe jeg starta med i fjor.
Siden jeg ikke er kjempe glad i kjøtt så jeg dette som ikke noe problem.
Det jeg fant ut når jeg starta var å sette meg inn i helt nye rådvarer.
Jeg bestemte meg for å helle veldig mye mot veggis mat.
Og dette er noe jeg ikke angrer på .
Så jeg skal prøve å dele litt bilder med dere av hvordan jeg lager mat :)
Men det viktigste er å planlegge mat middager .
Siden man må lage veldig mye fra bunnen av
Så er det mye som kan ta lang tid å lage :)
Jeg bruker alltid å lage store porsjoner av
Det som kan fryses ned .

Denne bok var det jeg starts med :) til jul i 2015 . Og har ikke angret siden :) men det å lese litt og ha en fin overgang er veldig viktig vis man skal kutte helt ut , for meg var målet å spise mindre kjøtt og komme litt utenfor komfortsonen i mat og utfordre meg selv :)

Har du et mål om å kutte ut kjøtt med fisk en gang i uka eller mer ?

Likes

Comments

familie, Julen/nyttår /selskap

Her er mine nyttårs forsetter i
2017 .

1. Tenke mer på hva jeg vil , og ikke alle andre trenger hjelp til .
2. Delta på barskingen .
3. Delta på Oslo bratteste
4. Løpe 10 for Grete .
5. 1 mai løpet
6. Trene mer
7 . Tenke meg og hjelpe andre .

Det er mine forsetter i år :)
Dagen i går ble feiret med venninne og barna :)
Min store gutt
👍😊😘🎉🎉🎉🎉


Så nå blir det en rolig og få ut jula dag :)
🎄🎄🎄🎄
Håper alle for et fint år i 2017 , vet at mitt
År blir veldig bra
☃👍🏃‍♀️

Likes

Comments

Venner , Hobby

Min helg har vært ganske rolig:) startet helgen med trening :) så en tur til Sverige med en venninne . Så ble det egentlig bare å ligge i senga å se film :) det var så utrolig digg med en helt rolig fredag :)

På lørdag kom en annen venninne på besøk :) så det ble litt bilder ute. Før det bar av sted til venninne når 2 på taco kveld . Resten av lørdagen ble brukt til snakke litt :) søndag ble det en gå tur i den herlig solen , og bilder . Får det ble litt hobby verksted :) legger ved bilder :)

Likes

Comments

Trening/mat, Hobby, Venner

I kveld ble det en jogge tur med en venninne :) men ble veldig overraska over formen :) og det er jo super happy etter løpe turen :) det ble 2,5 km på 20 min:) og enda hadde jeg litt mer å gi men utrolig deilig å se at det gikk ganske bra på denne turen for har prøvd denne runden før , men ikke klart den :)
Så dette var bare en bra slutt på mandag :) så nå blir det 71 grader nord og farmen med sønnen min før det blir natta :)

Likes

Comments

View tracker

Hverdag, Venner

I helgen var vi samme venninnen min og hennes sønn .( kompisen til min sønn ) . Vi var å koset oss med pizza og overnatting der på fredag og på lørdag dro vi ut til slevik. Vi skulle se på noe fra krigen . Vi var kjempe heldig med været , og fikk oss en god lunsj ute i Stein gravene med utsikt ut mot vannet :)
Lunsjen ble hjemmelaget pizza fra fredagen . Så ble det litt taco her på lørdags kveld :) søndagen ble tilbrakt i sofaen :)
Legger ved litt bilder :)

Likes

Comments

familie, Ferie, sønn

I år hadde jeg og en venninne bestemt oss for å ta en uke på Koster uten for Strømstada. Og det var så utrolig koselig der selv om vi ikke hadde helt helle med oss når det kom til været. Men siden ungen koset seg og vi storkostes oss , satt ikke været noe stopper for det. Legger ved noen bilder og skriver litt inimellom.

​Vi har mange bilder fra turen men pga at jeg ikke legger ut bilder av andre blir det disse bildene til å starte med. Vi valgte å sykle litt rundt på syd koster med tandem sykler , og det var jo en opplevelse i seg selv . Så hadde vi bursdag for min sønn , så klart full svenske bursdag , den første dagen pga at vi skulle bevare ting som han ikke skulle finne . Men virket som det var et stort treff :) Morro med alt som er annderledes :) Ellers så fisket vi og tok oppvasken mens krabbene krøp over beina på oss. Sikkelig sommer følelse fra barnedomen :) Så neste går blir det 14 dager , siden vi koset oss og ikke noen ville hjem etter en uke :) 

Likes

Comments

Hverdag, familie, sønn

I dag har jeg og gutt ungen vært en tur hos bestefar :) vi har fylt på med jord og sodd gress :) så ble det litt taco med bestefar :) så ble noen timer der før vi dro tilbake til Fredrikstad . Vi var innom glommafestivalen en liten tur , ikke noe koselig i regn så ble en liten tur . Så vant jo gutt ungen en kjempe klubbe :) så nå er det bare natta her :)

Ellers i denne grå perioden av masse dritt vær har jeg bare lastet opp masse bilder til fremkalling , så nå blir det album fremover på grå og kalde dager :) så gleder meg til å lage album til alle de fine turene jeg har vært på og har planer om :) skal prøve å dele litt også :)

Nå er det natta , for i morgen skal jeg møte tante og barne barne hennes på glommafestivalen :) blir koselig så håper på pent vær :)

Likes

Comments

Hobby, Trening/mat, Venner

I dag har kroppen vært sliten , har slitt med å få slappet helt av . Maten har ikke vært så veldig høyt på liste , siden alt har dratt igjennom kroppen med rekord fart .
Men i dag tok jeg å fant sykkelen frem og tok en sykkel tur . Det var utrolig delig for kroppen og hode . Så det ble 4,5 time og en tur på 5,6 mil . En god runde å få lufte kroppen og hode :)

Likes

Comments

Hobby, Fadder barn , Venner

Helgen som var hadde jeg bursdag, den varte i hele 2 dager , heldig meg. På lørdag var linda med familie her. Og det betydde også at mitt herlig fadder barn var med. Og da ble det enda en foto shot. Det var jo så mange herlig bilder så jeg kan nok ikke dele alle med dere :( Men veldig morro med at vi alle 3 fikk være med på bilder også :) Ellers ble dagen feiret med de næremste med pizza og kaker og mye latter :) Masse gaver fikk jeg også :) Så nå gleder jeg meg til å lage fine kort og album med noen herlig venninner :) Den beste bursdagen på lenge , særlig når noen dager tunge .

ps har fått lov av mammaen å legge ut noen bilder .

Likes

Comments