Venner , Hobby

Min helg har vært ganske rolig:) startet helgen med trening :) så en tur til Sverige med en venninne . Så ble det egentlig bare å ligge i senga å se film :) det var så utrolig digg med en helt rolig fredag :)

På lørdag kom en annen venninne på besøk :) så det ble litt bilder ute. Før det bar av sted til venninne når 2 på taco kveld . Resten av lørdagen ble brukt til snakke litt :) søndag ble det en gå tur i den herlig solen , og bilder . Får det ble litt hobby verksted :) legger ved bilder :)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Trening/mat, Hobby, Venner

I kveld ble det en jogge tur med en venninne :) men ble veldig overraska over formen :) og det er jo super happy etter løpe turen :) det ble 2,5 km på 20 min:) og enda hadde jeg litt mer å gi men utrolig deilig å se at det gikk ganske bra på denne turen for har prøvd denne runden før , men ikke klart den :)
Så dette var bare en bra slutt på mandag :) så nå blir det 71 grader nord og farmen med sønnen min før det blir natta :)

Likes

Comments

Hverdag, Venner

I helgen var vi samme venninnen min og hennes sønn .( kompisen til min sønn ) . Vi var å koset oss med pizza og overnatting der på fredag og på lørdag dro vi ut til slevik. Vi skulle se på noe fra krigen . Vi var kjempe heldig med været , og fikk oss en god lunsj ute i Stein gravene med utsikt ut mot vannet :)
Lunsjen ble hjemmelaget pizza fra fredagen . Så ble det litt taco her på lørdags kveld :) søndagen ble tilbrakt i sofaen :)
Legger ved litt bilder :)

Likes

Comments

familie, Ferie, sønn

I år hadde jeg og en venninne bestemt oss for å ta en uke på Koster uten for Strømstada. Og det var så utrolig koselig der selv om vi ikke hadde helt helle med oss når det kom til været. Men siden ungen koset seg og vi storkostes oss , satt ikke været noe stopper for det. Legger ved noen bilder og skriver litt inimellom.

​Vi har mange bilder fra turen men pga at jeg ikke legger ut bilder av andre blir det disse bildene til å starte med. Vi valgte å sykle litt rundt på syd koster med tandem sykler , og det var jo en opplevelse i seg selv . Så hadde vi bursdag for min sønn , så klart full svenske bursdag , den første dagen pga at vi skulle bevare ting som han ikke skulle finne . Men virket som det var et stort treff :) Morro med alt som er annderledes :) Ellers så fisket vi og tok oppvasken mens krabbene krøp over beina på oss. Sikkelig sommer følelse fra barnedomen :) Så neste går blir det 14 dager , siden vi koset oss og ikke noen ville hjem etter en uke :) 

Likes

Comments

Hverdag, familie, sønn

I dag har jeg og gutt ungen vært en tur hos bestefar :) vi har fylt på med jord og sodd gress :) så ble det litt taco med bestefar :) så ble noen timer der før vi dro tilbake til Fredrikstad . Vi var innom glommafestivalen en liten tur , ikke noe koselig i regn så ble en liten tur . Så vant jo gutt ungen en kjempe klubbe :) så nå er det bare natta her :)

Ellers i denne grå perioden av masse dritt vær har jeg bare lastet opp masse bilder til fremkalling , så nå blir det album fremover på grå og kalde dager :) så gleder meg til å lage album til alle de fine turene jeg har vært på og har planer om :) skal prøve å dele litt også :)

Nå er det natta , for i morgen skal jeg møte tante og barne barne hennes på glommafestivalen :) blir koselig så håper på pent vær :)

Likes

Comments

Hobby, Trening/mat, Venner

I dag har kroppen vært sliten , har slitt med å få slappet helt av . Maten har ikke vært så veldig høyt på liste , siden alt har dratt igjennom kroppen med rekord fart .
Men i dag tok jeg å fant sykkelen frem og tok en sykkel tur . Det var utrolig delig for kroppen og hode . Så det ble 4,5 time og en tur på 5,6 mil . En god runde å få lufte kroppen og hode :)

Likes

Comments

Hobby, Fadder barn , Venner

Helgen som var hadde jeg bursdag, den varte i hele 2 dager , heldig meg. På lørdag var linda med familie her. Og det betydde også at mitt herlig fadder barn var med. Og da ble det enda en foto shot. Det var jo så mange herlig bilder så jeg kan nok ikke dele alle med dere :( Men veldig morro med at vi alle 3 fikk være med på bilder også :) Ellers ble dagen feiret med de næremste med pizza og kaker og mye latter :) Masse gaver fikk jeg også :) Så nå gleder jeg meg til å lage fine kort og album med noen herlig venninner :) Den beste bursdagen på lenge , særlig når noen dager tunge .

ps har fått lov av mammaen å legge ut noen bilder .

Likes

Comments

Hobby, Venner , Trening/mat

​Jente kveld betyr masse bilder og masse kos . Denne gangen hadde vi tatt turen til kalnes skogen i sarpsborg for å ta noen artige bilder. Og når vi setter igang blir det ikke bare noen bilder men næremer 200 hunder bilder. så her er bare et lite utvalg av mange . Så etter bilder så ble det noe matlaging og mye koselig snakk :) 

Vi laget salat og laks i folige. 

oppskrift er :

salaten:

Jordbær, salat blader, mais,agurk,paprika,løk

Laks: 

legges i folige . 

en laksefile, løk,sopp,wox grønsaker, ost , salt og pepper, Så i steke ovn i ca 20 min på 200 grader. 


På søndag hadde vi en herlig frokost , og en kjempe fin gå tur i det fine været avsluttet med lunsj .

Likes

Comments

Trening/mat, Hobby

I helgen var det tid for å sykkele hennesritte igjen. Jeg syklet jo dette rittet i fjord også med min søster . Men i år kunne ikke hu bli med. Sådet var bare meg ppå start strekken . ( hadde også to til jeg kjente som jeg har trent med som også startet men vi startet i ulike puljer) .

Siden jeg syklet i fjord hadde jeg jo noen tider jeg ville slå . Min egen var jo en jeg ville slå men også søster sin tid ville jeg slå.

Men var mye værre forhold i fjor enn i år. I fjor var det regn og gjørme og det regnet og var kjempe kaldt . og da ble tidene flølgene :

søster : 02.52

min : 03.19

og i år ble den : 02.20

Så ble litt bedre i år , men bare å trene mye frem til neste år, for da skal disse tidene bli enda bedre:)

Men hadde den beste heia gjengen i byen da :) min sønn og søster og to tante barn:)

Legger litt bilder med :)

Så i dag har dagen blitt brukt til å ligge i solen å solet meg :)

Ha en fortsatt god helg og nyt solen og varmen :)

​Heia gjengen koser seg på egon til mamma `/tante kommer i mål ;)

Likes

Comments

Hverdag, Julen/nyttår /selskap

Hei og hopp vet dette kommer litt sent men bedre sent en aldri :)
Min 17 mai i år var litt anderledes enn de andre årene . Første gang på sikkert 10 år ville pappaen til sønnen min ha han på 17 mai . ( de andre årene har vi gått litt sammen , ellers bare møtes ) . Så i år var det bare meg selv å fikse på morgen . Så da var jeg klar og ble hentet av lille søster , så møte vi to tante barn og søster og svoger med familien hans.
Vi så på sønnen min som gikk i tog og deretter gikk vi andre for å spise middag før det ble en tur i kulås og kaffe og is og russe  tog . Så var hjem å få av seg bunaden :) alltid like stas å bruke den som det er å få den av :)
Min sønn hadde kos seg med pizza , is og russe tog og tivoli :) men var veldig sliten etter en hel dag i byen virket det som :)

Fant denne herlig teksten og sant og si min bunad var for trang 🙈😞

Likes

Comments