Har letat efter det perfekta cafésetet hur länge som helst! Fann detta av en slump när jag och Moa var och köpte gatsten i Säter, världens kap! Det var tänkt att ha på framsidan men det passade så fint på baksidan, på uteplatsen, att jag idag fick ett till av Ted som vi ska ha där det va tänkt från början :) Tack älskling! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Jag har verkligen en dille för vimplar, tycker det är jättefint! I år kör jag på blåa- somrigt och fint. Dem matchar mina trasmattor också som jag ska kasta ut på altanen så fort värmen har hittat hit! Som ni ser på bilderna så har det spöregnat idag.. Men nu är himlen blå igen och jag hoppas det håller i sig! 

Likes

Comments

Vårt nuvarande projekt är uppfarten. Den har varit asfalterad sen huset byggdes, runt 80-talet, och den hade slagit sig så pass att det inte längre gick att köra in med bilen. Så den såg inte bara risig ut, utan den fyllde inte heller sin funktion haha.

Hur som helst. Vi började med att med spett lossa all asfalt. Eller vi och vi, Ted och vår vän Anders gjorde detta. Var tydligen ruskigt drygt men tog bara några timmar på eftermiddagen att göra! Sen såg det ut som nedan några dagar innan vi plockade ihop all lös asfalt och la på hög.

Likes

Comments

Som rubriken lyder är detta inlägg nummer ett, det absolut första. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva då tanken med denna blogg är att jag ska kunna skriva och spara bilder på vårt arbete kring huset. Vad vi renoverar, donar och fixar! Kul att kunna gå tillbaks och se hur det såg ut från början, man glömmer så lätt!

Här kommer iallafall tre bilder till att börja med; jag, min fina kille och en sommarbild hemmifrån oss.

Likes

Comments