Header

hverdag, interiør, pakke

I dag har jeg egentlig vært suuuper trøtt men hadde bestemt meg for å gjøre ferdig innleveringsoppgaven min, og det har jeg klart!! Etter mange timer forann datan, for data er virkelig ikke min sterkeste side når jeg må få til å lage streker og kolonner :P
Men jeg klarte det og håper virkelig jeg har fått gjort ting riktig, så i morgen sendes oppgaven i posten, så da er det bare å starte på ny oppgave å vente på svar.

I "pausene" har jeg fått pakket inn julegavene vi har her, så første "pulje" er ferdig. Siden jeg har bestilt mange julegaver på nettet i år, så kan jeg ikke gjøre annet enn å vente på at dem skal komme, så da smører vi oss med tålmodighet og håper dem kommer i tide.

Sånn at jeg skulle få bli ferdig med innleveringsoppgaven min i dag var svigermor så grei å hentet jentene i barnehagen, så nå er dem på vei hjem og vi skal kose oss med juleserien som går på nrk før det er nattan, tror det bli tidlig kveld på alle sammen her i dag.
Så er det bare å glede seg til i morgen da Eneah skal ha juleshow i barnehagen.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

barn, hverdag, Shopping

Hei hei!

I helgen har Evine vært hos pappaen sin så da har jeg og Eneah hatt en helg alene siden mannen jobber hver helg frem mot jul nå.

Jeg synes det er så kjedelig å bare sitte hjemme hele helgen når man har barn også er det jo veldig greit å få dratt ut å rørt litt på seg, og siden vi er litt trege og ikke blitt ferdig med julegavene så bestemte jeg meg for å ta med Eneah på en togtur til Oslo for å handle julegaver og kose oss litt.
Eneah synes det var veldig stas med tog og såklart dra i lekebutikken. Det ble ikke like lett for meg å få handlet alle julegavene men Eneah sovnet en liten stund i vognen så da fikk jeg rasket meg rundt på oslo city og handlet litt. Ble faktisk ferdig med begge barna også, uten at Eneah så hva jeg kjøpte så jeg er fornøyd.

Vi koste oss med mat på Jensens bøffhus, Eneah var ekstra fornøyd da hun også fikk is, i såfall der som dem har strøsselbuffet.

Etter en del timer i Oslo tog vi toget hjem til Fredrikstad igjen og dro innom Annikken på besøk. Der bestemte Eneah at vi skulle ha teselskap og kos oss.

I går (søndag) ble det en slapp dag hjemme siden både jeg og Eneah var slitene, så vi koste oss med filmer og bakte sjokoladeboller.
Alt i alt en super koselig helg.


Likes

Comments

Shopping, barn, pakke

Endelig kom gaven til Evine 👏🏻

Har fått trykket litt på den og lagt inn noen nummer og virker veldig fin og enkel i bruk.
Så veldig spent på å se om den fungerer og hva Evine synes 😊 Den så i såfall veldig fin ut.

Likes

Comments

barn, hverdag, Shopping

Idag har vi kost oss på en liten shopping tur med Eneah, hun har fått falsk krupp stakkars men kjedet seg hjemme så da ble det en liten tur ut.

Senere hentet vi bursdagsbarnet i Bhg, ei superstolt jente som hadde fått sååå fin krone i Bhg.
Etter det så dro vi på Toys R us, slik at Evine skulle få kjøpe seg Hatchimals som hun lenge har ønsket. Siden Eneah også har ønsket seg slik hadde vi tenkt å gi henne en i julegave, men det var bare 5 igjen og ingen levering før jul så da har vi fått to " fugler " i hus som akkurat har klekket og det var STOR stas 😁

Evine har også fått Markus og Martinus genseren sin i dag, så håper virkelig hun er fornøyd 💜

Likes

Comments

Fest, hverdag, barn

Tiden flyr og i morgen er det klart for bursdagsfeiring for Evine som fyller 5 år til mandag.

Dette er første bursdagen med jentene fra barnehagen og hun gleder seg veldig 😊

I kveld har vi vært å pyntet lokalet hun skal ha det i. Så håper virkelig Evine blir fornøyd i morgen.

Det blir skikkelig feiring med ønske fra Evine om å danse til Markus og Martinus sanger, pinjata, kaste erteposer på blikkbokser og fiskedam for godteposer. Og såklart pølser, brus og kaker 😊 Svigermor skal lage barbiekake som jeg gleder meg til å se. Jeg har laget en marsipankake og holder nå på med en suksessterte til dem voksene 😊

Likes

Comments

barn, hverdag, pakke

Wiiii!! Endelig kom pakken fra CDON som jeg har ventet på.. Kjedet meg for en stund siden og var litt furt for at Dicte og alt jeg så på hadde sesong avsluttning så letet gjennom Netflix og Viaplay etter en ny serie, fant egentlig ingenting men ga Pretty Little liars en sjangs, synes egentlig den ikke var noe bra og kjedelig i lengden men etter ett par episoder måtte jeg jo vite hvem " A " var og kjappet meg gjennom dem fire sesongene som var på Netflix og fant da ut at den fortsatt ikke var ferdig.. Krise!!

Men snille mannen min bestilte sesong 5 og 6, så nå er det bare å se igjennom og vente på sesong 7 så man endelig kan få svar 😅

Og stakkars Evine, hun har blitt tett i nesen og litt forkjølet og takler sånt en smule dårlig. Så dem siste to nettene har hun holdt meg våken til rundt halv 5 på morningen.. Krysser fingrene for litt mer og bedre søvn i natt.

Nå sitter jentene og mannen å bygger lego, Anna og Elsa slott mens jeg tar meg en time på sofaen med serie 😊 DEILIG!

Ha en fin fin dag.

Likes

Comments

hverdag, Mitt hjem, interiør

Elsker søndager!

I dag har det vært en slapp søndag.. sofakos og TV.

Straks står lasagnen klar i ovnen til mannen kommer hjem, så blir det kveldskos med film 💜

Til uken blir det studier og forberedelser til 5 års bursdagen til Evine 🎉🎈

Likes

Comments

hverdag, pakke, Fest

Hihi, føler meg sååå heldig.

Jeg har fått såå fine bursdagsgaver.

Fine snille mannen min overrasket meg med verdens kuleste lampe som jeg har siklet på i en laaaaang stund!!

Noen ting skal byttes ut med gult for å få en rød tråd her men ikke kommet så langt enda dessverre. Men lampa er dødsrå!!

I går kom mamma innom med nydelige kake, jeg fikk en fin kjole og tidligere i høst, jakken jeg la ut her. 💜

Også har jeg billetter til Aurora konsert av verdens beste Annikken. Som jeg gleder meg!! 😁

Mannen var også så snill at han i går kom hjem med 26 roser og niserlue til ene apa våres 😅

Likes

Comments

hverdag, interiør, Tips

Ser du noe du liker? Trykk på produktet.


Tenkte jeg skulle legge ut litt diverse julestiler dem nærmeste dagene :)

Åssen liker du å ha det pyntet til jul? Åssen farger liker du?

Likes

Comments

hverdag, interiør

Aaaaah!

Det er utrolig hvor mye lekkert det finnes der ute til alle hjem, og at det faktisk er noe for enhver smak. *sikle*

Jeg har i dag brukt god tid til å plukke ut noen av mine favoritter og satt dem sammen som dere ser over her. Jeg har alltid likt gult da det er en farge som gir energi, lyser opp og gir meg en god følelse.

Gult er faktisk kult!!


Om det er noe du lurer på ang pris eller vil ha ett av produktene over, så bare klikke på dem :)


Ha en fin fin dag!

Likes

Comments