Header

Ferie, hverdag, Inspirasjon, TIPS, FILM

Jeg husker alltid jeg var så uenig før da dem litt eldre sa at søndag var den aller beste dagen i uken..
Jeg var såå uenig, for det var jo så kjedelig, dagen før jobb/skole og alt var stengt..
Men nå som jeg har blitt eldre og fått barn, er jeg virkelig enig! Hva er ikke bedre enn å slenge seg ned på sofaen med pleddet dratt opp til nesen, levende lys, litt pepsimax i glasset og er man heldig har man kanskje litt godteri igjen fra dagen før også er det bare å starte med scrollingen gjennom netflix, viaplay, sumo osv osv.

Nå så er det jo såå mye å velge mellom av underholdning på tvn så du kan jo bli gal.. Men jeg tenkte jeg skulle være litt snill og kanskje gjøre valget lettere for deg i dag med å komme med mine tips..

Dog kan det jo hende vi ikke har samme smak men jeg kan vel ikke være alene her i verden med å like litt nordisk krim og ett par jentefilmer?!

Jeg tenker at jeg begynner med serielisten min:

THE FALL JADDA!! Etter første episode var jeg helt solgt, det har nok da litt med denne "skumle" morderen å gjøre da rollen spilles av Jamie Dornan, alle har vel fått med seg hvem denne hunken er?!

Ja, "Christian Grey". Helt riktig..
Det skal sies at jeg liker ikke serien kun pga han, serien er spennende og gjorde slik at jeg tittet ett par ekstra ganger ut av vinduet og sjekket låsen på døren før jeg la meg. Har du ikke sett denne så anbefales denne på det sterkeste som søndags"kosen" ikveld. Denne serien finner du på netflix.
Alle sesongene ligger ute og serien er ferdig, dessverre!

PRETTY LITTLE LIARS Denne serien har jeg scroolet forbi leeeenge for jeg trodde det var en skikkelig skikkelig fjortisserie.. Jeg hadde igrunn også rett, den starter litt tregt men etter ett par episoder klarte i såfall ikke jeg å skru av, du blir så nyskjerrig på hvem denne "A" er så du må følge med, det skjer alltid noe spennende ved hver slutt så du ikke klarer å la være å gruble litt.. Når jeg kom litt ut i serien var jeg fristet til å hoppe over noen episoder her og der for å komme til svaret, jeg gjorde det ikke å glad for det, for du må virkelig få med deg alle episodene for å få alle svar..

Du finner dem fleste sesongene på netflix og nå straks kommer dem aller siste episodene ut. Det er bare å glede seg.

JESSICA JONES Kan starte med å si at jeg ikke er så fan av disse Marvel seriene, eller sci fi osv i det heletatt.. Jeg hater egentlig filmer med superhelter og lignende.. Men Jessica Jones var faktisk spennende, overnaturlig ja men ikke dratt helt ut av en annen verden.. Liker du litt detektiv filmer osv, synes jeg denne er verdt å testes ut.

DICTE Jaaa! Liker du nordisk krim/drama er denne absolutt helt innafor.. Her møter du Danske Iben Hjejle som spiller hovedrollen Dicte, hun er også kjent fra serien Anna Pihl som gikk på tv2 for noen år siden (som også er virkelig verdt å få med seg!!) I denne serien jobber hun som journalist og akkurat blitt skilt.. Dicte er utrolig nyskjerrig og roter seg inn i ting hun kanskje ikke skulle gjort. Resten må du bare se selv! Serien finner du på tv2 Sumo

RITA Enda en dansk serie men mer komedie/drama. Rita jobber som lærer, er utrolig egen og sta. En serie som også er verdt å få med seg! Denne serien er jeg litt usikker på om er på netflix, viaplay eller sumo.

DEN SOM DRÆBER Er en dansk krim/dramaserie. Serien handler om en specialenhet fra københavns politi som oppklarer mord begått av seriemordere. Veldig spennende og nervepirrende og som anbefales!! Denne serien finner du på netflix.

IRENE HUSS En svensk politiserie, der man følger politietterforsker Irene på jobb og i privatlivet. Spennende serie. Finnes på netflix eller viaplay.

THE KILLING En krimdrama som er basert på den danske serien Forbrytelsen (som også er virkelig verdt å få med seg!!) The killing er spennende, den traff ikke "hjerterota" men verdt å få med seg, det finnes jo en haug av søndager og er du som meg er det greit å ha mange serier i ermet. Serien finner du på netflix.

BROEN !! Denne tror jeg dem aller fleste har hørt om/sett har du ikke, burde du se den med engang! Dette er en dansk-svensk krimserie med hovedpersonene Saga og Martin (Martin spilt av Kim Bodnia, som du sikkert har sett i en rekke filmer/serier om du er like glad i dansk drama/krim som meg)

Så over til litt filmer, jeg har ikke valgt ut så mange filmer da jeg er mer en "serieperson" i såfall blitt i den siste tiden.. Men det skal sies at det finnes en haug av bra filmer, men kom dessverre ikke på så mange akkurat nå.. Men om det er noen ønsker skal jeg sette meg ned senere med en liten post med mer filmanbefaling, bare rop ut :D

FIFTY SHADES OF GREY En film man enten elsker eller hater, den har ikke fått den beste kritikken og det er nok derfor jeg liker den ekstra godt. Har du ikke sett denne så se den! Christian Grey spilles av Jamie Dornan og Anastasia Steel spilles av Dakota Johnson. To helt vidt forskjellige personer møtes han som ikke tror han noen gang kan elske noen og hun som egentlig bare venter på noen å elske.. Det viser seg fort at det skal bli en litt vanskelig kamp, men ikke for vanskelig vel?! Ikke bry deg om hva "kvinnegruppaottar" sier, det er en kjærlighetsfilm ikke noe som er tatt ut av Special Victims Unit (dog en serie som også er bra!!)

LIFE AS WE KNOW IT En morsom, trist og fin film, alt i ett. Kort og greit.

27 DRESSES En film jeg har sett utallige ganger og kommer nok også til å se den utallige ganger til. Fin og romantisk film som anbefales, en skikkelig jentefilm!! Legg også merke til hvor fengende låten "Benny and The jets" er! Setter seg på hjernen hver gang jeg ser den filmen..

HOW TO BE SINGEL En skikkelig girlpower film der hovedrollen spilles av Dakota Johnson som må være en av mine nye favorittskuespillere. Det skader jo ikke akkurat at Rebel Wilson er med heller, hun er rå! Anbefales!

Likes

Comments

hverdag, Inspirasjon, interiør, Konkurranse

Jeg har kjørt i gang en konkurranse i anledning ny gruppe på facebook.

Gruppen heter Interiørrådet, gå inn og bli medlem legg til dine venner som er intr i interiør og skriv i innlegget på siden at du har gjort det. Når vi har nådd 500 medlemmer vil jeg trekke en vinner.

Vinneren vil vinne noe fint innen interiør.

Litt om gruppen:

Som jeg har skrevet tidligere så studerer jeg interiør og er over gjennomsnitt intressert i dette og målet er jo senere å få startet opp innen dette og få jobbe med det jeg virkelig elsker! Så en gruppe der jeg og såklart alle medlemmer kan gi tips, meninger osv om det man spørr om er jo helt supert. Jeg vil gjerne få en utfordring og noe å bryne meg på mens dem som lurer vil få hjelp. Vinn vinn..

Så kom igjen, bli medlem og del gjerne :D

Likes

Comments

Contains affiliate links hverdag, Inspirasjon, interiør, Shopping

Likes

Comments

barn, hverdag, Tips

Hei hei!

I helgen var jeg og minste på Disney On Ice, showet var super bra!!

MEN litt før showet var ferdig fikk barna stå rett foran ved scenen for å vinke til sine Disney favoritter.. Siden vi satt så langt fremme ville datteren min det også så jeg lot henne gjøre det og fulgte godt med.

Før showet var helt ferdig begynte folk å stresse som ville okser mot døren, akkurat som dem var livredde for å ikke komme seg først ut. ( Lurer forsåvidt på hvordan disse er i trafikken også, " JEG MÅ UT AV DENNE PARKEPERINGSPLASSEN FØRST!!" ?!)

Før jeg visste ordet av det har denne klyngen av stresset foreldre, besteforeldre, tanter, onkler og barn dratt med seg datteren min inn i denne klyngen.. Jeg følger febrilsk med for å få øye på datteren min men hun er ikke å se så jeg prøver å komme meg frem i denne mengden av folk for å finne henne, men da tror jo denne flokken av mennesker at jeg sniker og får mer panikk..

Jeg får tak i en vekter som får varslet rundt og slik at rødekors får hjulpet til.

Jeg roper febrilisk etter henne mens flokken med stressa " okser " fortsetter kampen om å komme seg først ut.

Det var heldigvis ikke alle som måtte først til døren, noen mødre som kanskje kjente igjen den vonde følelsen eller som i såfall så hvor redd jeg var som kom for å hjelpe til. ( Tusen takk til dere ).

Tiden sto helt stille, og jeg viste frem bildet av henne til alle vakter og dem fortsatte letingen.

Etter en evighet ( føltes det som i såfall ) kom en vekter med Eneah! Endelig!! Stakkars jenta mi, var livredd, sa hun ikke så meg og jeg følte jeg hadde sviktet på alle måter.

Hun hadde altså da blitt dyttet helt frem til utgangen..

Så grunnen med dette innlegget mitt er egentlig bare en liten oppfordring til dere det måtte gjelde.. Vær så snill, dette er nok ikke første eller siste gang noe sånt skjer, har du dårlig tid, beregn heller litt mer tid eller rett og slett bestill billetter til et show som passer bedre tidsmessig. Du kommer deg ut allikevel selvom du kanskje må vente noen minutter ekstra, det er lov å bruke hodet.

Likes

Comments

barn, hverdag, Inspirasjon

Fredagen startet jeg og Evine med en koselig ettermiddag i Fredrikstad med kino og kos. Hun har maset siden hun så trailer på Markus og Martinus filmen så da måtte vi jo ta turen, så det ble en kjempe koselig dag 💜

Mannen overrasket med at han hadde fri hele helgen, det kom som et sjokk for han jobber nesten hver helg, så på lørdagen ble det en tur til Sverige for å handle litt mat osv også ble det brått en tur innom obs for å titte på farger til rommet.. Jeg hadde egentlig en helt annen plan men forelsket meg da i to andre farger, som også passer til resten av huset slik at det ble en rød tråd i interiøret og farger.

Så da ble rommet våres malet spontant i natt 😅
Og vi angrer ikke et sekund.

Etter å få luftet ut av rommet i natt gikk turen til plantasjen for å kjøpe inn planter til soverommet.

Så nå er rommet klart. Hva synes du?

Likes

Comments

barn, hverdag, Shopping

Vi fant noen veldig gode tilbud hos Morris og Bagorama i dag og det passet jo helt supert siden har bestilt sommerferien og ikke hadde noen kofferter fra før. Jentene har valgt ut hver sin Trunki koffert, dem er super søte og veldig praktiske, da jentene kan sitte på dem og trille rundt.

Jeg fant meg en gul fresh koffert på 50% og Mannen fang seg en Lilla koffert på tilbud 😊 Så nå er det bare å telle ned dager 👏🏻

Likes

Comments

barn, hverdag, Ferie

Sommerferien er bestilt og som jeg gleder meg!!

Dem siste fem årene har vi vært i Danmark, og i år følte vi vel begge at det ikke var like fristende med enda en tur til legoland, mange mange timer i bil, lappe rundt en haug av timer i forskjellige fornøyelsesparker som vi har vært i tidligere.. Misforstå meg rett, vi har kost oss masse masse i Danmark og det er absolutt den perfekte familieferien. Men i år har jeg lyst til å nesten være garantert varmt vær og oppleve noe nytt. Dette blir jo en virkelig annen og ny opplevelse for oss alle sammen da jeg aldri har reist til syden med barna og mannen aldri i det heletatt har vært i syden, det har jo heller ikke barna så dette kan bli utrolig spennende :)

Vi har bestilt reisen igjennom TUI og fant et kjempe fint og modernisert hotell i Kypros. Med 6600 kvm med basseng! Så gjett om vi skal bade og kose oss, kanskje barna vil lære seg å svømme også :D

Se selv, det ser nydelig ut.

http://www.tui.no/feriereiser/kypros/nissi-beach/tui-family-life-aeneas-resort-spa-by-atlantica/bilder-og-film/pc-000058218/#sommer-17


Likes

Comments

barn, hverdag, interiør, Mitt hjem, Shopping

Jentene har fått så mye Lego Friends i julegaver og av oss så jeg fikk en unnskyldning til å dra på ikea å handle inn bord som dem kan ha på rommet slik at det blir litt bedre system.
Jentene er super fornøyde, bare vi får bygget sammen alt.
Det tar laang tid med dem store tingene.


Vi valgte å kjøpe 2 lakk stuebord med hylle under for å ha oppbevaringsbokser til legorester og bruksanvisningene og det funker helt perfekt, da bordene er lave og jentene kan sitte på dem nye putene sine å leke med legoen.

Likes

Comments

Da var 2016 over og det er klart for et nytt år med helt blanke ark.
Det er egentlig ganske deilig med et helt nytt år og det å starte med blanke ark og nye muligheter.

2016 Har vært et fint år, det største må ha vært bryllupet.
Så 2016 er et år vi alltid kommer til å se tilbake på.

Tenkte å dele noen bilder fra året som har gått:

  • 82 lesere

Likes

Comments