Header
View tracker

barn, hverdag, Shopping

Vi fant noen veldig gode tilbud hos Morris og Bagorama i dag og det passet jo helt supert siden har bestilt sommerferien og ikke hadde noen kofferter fra før. Jentene har valgt ut hver sin Trunki koffert, dem er super søte og veldig praktiske, da jentene kan sitte på dem og trille rundt.

Jeg fant meg en gul fresh koffert på 50% og Mannen fang seg en Lilla koffert på tilbud 😊 Så nå er det bare å telle ned dager 👏🏻

Likes

Comments

barn, hverdag, Ferie

Sommerferien er bestilt og som jeg gleder meg!!

Dem siste fem årene har vi vært i Danmark, og i år følte vi vel begge at det ikke var like fristende med enda en tur til legoland, mange mange timer i bil, lappe rundt en haug av timer i forskjellige fornøyelsesparker som vi har vært i tidligere.. Misforstå meg rett, vi har kost oss masse masse i Danmark og det er absolutt den perfekte familieferien. Men i år har jeg lyst til å nesten være garantert varmt vær og oppleve noe nytt. Dette blir jo en virkelig annen og ny opplevelse for oss alle sammen da jeg aldri har reist til syden med barna og mannen aldri i det heletatt har vært i syden, det har jo heller ikke barna så dette kan bli utrolig spennende :)

Vi har bestilt reisen igjennom TUI og fant et kjempe fint og modernisert hotell i Kypros. Med 6600 kvm med basseng! Så gjett om vi skal bade og kose oss, kanskje barna vil lære seg å svømme også :D

Se selv, det ser nydelig ut.

http://www.tui.no/feriereiser/kypros/nissi-beach/tui-family-life-aeneas-resort-spa-by-atlantica/bilder-og-film/pc-000058218/#sommer-17


Likes

Comments

barn, hverdag, interiør, Mitt hjem, Shopping

Jentene har fått så mye Lego Friends i julegaver og av oss så jeg fikk en unnskyldning til å dra på ikea å handle inn bord som dem kan ha på rommet slik at det blir litt bedre system.
Jentene er super fornøyde, bare vi får bygget sammen alt.
Det tar laang tid med dem store tingene.


Vi valgte å kjøpe 2 lakk stuebord med hylle under for å ha oppbevaringsbokser til legorester og bruksanvisningene og det funker helt perfekt, da bordene er lave og jentene kan sitte på dem nye putene sine å leke med legoen.

Likes

Comments

Da var 2016 over og det er klart for et nytt år med helt blanke ark.
Det er egentlig ganske deilig med et helt nytt år og det å starte med blanke ark og nye muligheter.

2016 Har vært et fint år, det største må ha vært bryllupet.
Så 2016 er et år vi alltid kommer til å se tilbake på.

Tenkte å dele noen bilder fra året som har gått:

  • 36 lesere

Likes

Comments

hverdag, interiør, Tips

Skal du pusse opp og trenger tips til fargevalg?!
Her kommer noen tips om hvordan du bør gå frem for å kunne velge dem perfekte fargene til rommet som skal pusses opp slik du slipper å gjøre noen bommerter.

• Bedøm aldri en farge for maling eller beis bare ut fra en liten prøve på et fargekart. En fargeprøve på hvit kartong ( fargekart ) ser alltid mørkere og mer uklar ut enn den virker på en veggflate. På en større flate virker fargen lysere og klarere. Derfor kan det være klokt å sette opp en prøve på selve flaten eller en plate.

• Fargeprøver må bedømmes i det lyset det fargede materialet skal brukes i - sollys eller kunstig lys. Dette er for å få en riktig fargegjengivelse.

• Bedøm fargeprøvene mot den flaten de skal brukes på - gulv, vegger og liknende. Ikke se på et rom som en separat enhet, men som en del av en hel leilighet. Fargene i de ulike rommene må harmonere.

• Bedøm ikke en farge for seg selv. Se den i sammenheng med gjenstandene i rommet, med beboerne og så videre. I interiører er det som regel heldig å ha med nøytrale farger. De kan brukes som bakgrunnsfarger på de store flatene, eller sammen med kulørte farger. Nøytrale farger framhever øvrige farger, former og liknende.

• Inntrykket av fargenes intensitet øker med størrelsen på flatene: Lyse farger til store flater og sterke farger på små detaljer.

• For mange og for sterke kulørte farger sammen skaper uro. I oppholdsrom bør vi bruke mer duse, nøytrale og rolige farger. Rom med lite dagslys bør som regel holdes i lyse farger. I enkelte gjennomgangsrom kan vi likevel bruke mer markant fargesetting.

• Vær oppmerksom på at farger og mønstre kan påvirke og forandre romfølelsen.

• Kulørte tekstiler kan påvirke lyset i et rom, slik at fargegjengivelsen i rommet forandres. Gardiner kan sile sollyset og additivt dreie lysfargen til en kjøligere eller varmere tone. Dette påvirker fargene i rommet. Lampeskjermer siler lyset og gir den samme effekten.

• Ved å planlegge og sette opp en farge- og materialplan kan du oppdage eventuelle disharmonier på et tidlig tidspunkt.

Likes

Comments

hverdag, interiør, pakke

I dag har jeg egentlig vært suuuper trøtt men hadde bestemt meg for å gjøre ferdig innleveringsoppgaven min, og det har jeg klart!! Etter mange timer forann datan, for data er virkelig ikke min sterkeste side når jeg må få til å lage streker og kolonner :P
Men jeg klarte det og håper virkelig jeg har fått gjort ting riktig, så i morgen sendes oppgaven i posten, så da er det bare å starte på ny oppgave å vente på svar.

I "pausene" har jeg fått pakket inn julegavene vi har her, så første "pulje" er ferdig. Siden jeg har bestilt mange julegaver på nettet i år, så kan jeg ikke gjøre annet enn å vente på at dem skal komme, så da smører vi oss med tålmodighet og håper dem kommer i tide.

Sånn at jeg skulle få bli ferdig med innleveringsoppgaven min i dag var svigermor så grei å hentet jentene i barnehagen, så nå er dem på vei hjem og vi skal kose oss med juleserien som går på nrk før det er nattan, tror det bli tidlig kveld på alle sammen her i dag.
Så er det bare å glede seg til i morgen da Eneah skal ha juleshow i barnehagen.

Likes

Comments

barn, hverdag, Shopping

Hei hei!

I helgen har Evine vært hos pappaen sin så da har jeg og Eneah hatt en helg alene siden mannen jobber hver helg frem mot jul nå.

Jeg synes det er så kjedelig å bare sitte hjemme hele helgen når man har barn også er det jo veldig greit å få dratt ut å rørt litt på seg, og siden vi er litt trege og ikke blitt ferdig med julegavene så bestemte jeg meg for å ta med Eneah på en togtur til Oslo for å handle julegaver og kose oss litt.
Eneah synes det var veldig stas med tog og såklart dra i lekebutikken. Det ble ikke like lett for meg å få handlet alle julegavene men Eneah sovnet en liten stund i vognen så da fikk jeg rasket meg rundt på oslo city og handlet litt. Ble faktisk ferdig med begge barna også, uten at Eneah så hva jeg kjøpte så jeg er fornøyd.

Vi koste oss med mat på Jensens bøffhus, Eneah var ekstra fornøyd da hun også fikk is, i såfall der som dem har strøsselbuffet.

Etter en del timer i Oslo tog vi toget hjem til Fredrikstad igjen og dro innom Annikken på besøk. Der bestemte Eneah at vi skulle ha teselskap og kos oss.

I går (søndag) ble det en slapp dag hjemme siden både jeg og Eneah var slitene, så vi koste oss med filmer og bakte sjokoladeboller.
Alt i alt en super koselig helg.


Likes

Comments

Shopping, barn, pakke

Endelig kom gaven til Evine 👏🏻

Har fått trykket litt på den og lagt inn noen nummer og virker veldig fin og enkel i bruk.
Så veldig spent på å se om den fungerer og hva Evine synes 😊 Den så i såfall veldig fin ut.

Likes

Comments