Header

Barn & Familj, Barnmode, Fotografi, Produktstyling, Barnrum, Interiör

A modern room for the modern girl. Not too girly, yet soft hues with calm tones and interior. Details made of blonde wood and bnw contrasting frames and signs. Room 156 is for Em's birthday on June 15th. Playful decor alongside imaginative toys together with clothing pieces and accessories. Don't do red, neither in the kids' room nor the rest of our house, and I cannot stand too much plastic stuff like sounding toys. If they absolutely have to exist, which they actually do sometimes, unfortunately, I hide them away in boxes, trays or bags.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Barn & Familj, Barnmode, Fotografi, Livet, Produktstyling, Kids

Glorious

ˈglôrēəs

Definitions of glorious: having a striking beauty or splendor that evokes feelings of delighted admiration.

synonyms: wonderful, marvelous, magnificent, superb, sublime, spectacular, lovely, fine, delightful, super, great, stunning, fantastic, terrific, tremendous, sensational, heavenly, divine, gorgeous, fabulous, fab, awesome, ace, killer, wondrous, beauteous.


Ja, vad ska man säga... Jag kommer alltid vara mållös av den skönhet som denna lilla individen innehar. Det finns inte ord nog helt enkelt. Och när jag tittar på henne eller på foton av henne, så har jag fortfarande svårt att tro att hon faktiskt är min. Dessa kloka konversationer man kan ha med henne, om livet, vänner, dagis, djur, naturen, hur hon kom till, vart hon var innan hon fanns, när hon säger 'fina mamma' i sömnen när jag kommer in och pussar henne godnatt... Vilken skatt jag har fått. She's glorious. And all the other synonyms too.


Canon EOS 600D: ​ISO 800,   50mm,   ƒ/1.8 ,    1/800.

Likes

Comments

Barn & Familj, Barnmode, Fotografi, Livet, Produktstyling, Trädgård

När jag hade fixat denna lilla donnans flätfrisyr för nån dag sen så ville hon att jag skulle fota henne, och då är man ju inte sen att hänga på hennes infall och lyckliga dansposer :) Hon gillade verkligen frisyren, och de supersöta hårclipsen som är från SmallTalkShop, ett av de märken som Em modellade för och som jag fotat för, sen ett par år tillbaka. I deras webshop HÄR finns fler foton på Em i deras clips och diadem. Vi odlar ruccola på altanen i en vackert sliten potatislåda som har många år på nacken, och nu växer alltså mina frön (som jag tog från vår ruccola vi odlade för två år sen) så det knakar här i. Ruccolan är ingen favvis hos kidsen dock, men myntan som frodas som ogräs i en annan kruka, är spännande att smaka på tycker iaf Em :)

Likes

Comments

Barn & Familj, Barnmode, Fotografi, Livet, Trädgård, Stil

Igår band vi våra midsommarkransar av pioner, daggkåpa, jätteblåklocka och åkervädd. Praktfulla tyckte vi och de har hållt så bra hela dagen idag också! Jag sprayade dem med vatten och la i kylen igår och det funkade verkligen super, hittade ett par tutorials på Pinterest som jag gick efter, och jag gillar verkligen det här med "halva" kransar, blir mycket mer effektfullt då, särskilt när det rör sig om stora blommor som dessa underbara pioner. Glad midsommar från oss på bästkusten 🌸☀️💗😊

Likes

Comments

Barn & Familj, Barnmode, Fotografi, Livet, Produktstyling, Interiör

Första fotot summerar helgen, pretty much. YAAAAY!! Underbar långhelg med släktkalas, barnkalas x2, besök, UNDERBART väder, löprunda på mornarna, många skratt, varma kvällar med restaurangbesök, ja vad ska man säga, helt amazing helt enkelt! Delar upp kalasfotona i lite olika inlägg, här kommer 4-åringen i klänning med fjärilsärmar, jag köpte musselintyg som är min nya favvis till Em, och hittade inspo på Pinterest som vanligt, resultatet blev denna peachy lilla födelsedagsklänning, hon är sååå nöjd och då är ju jag det med :) Ballongerna kommer från Partyhallen.se , Kubusskålen från Växjö Elektriska , headpiece från MeOui , och presentpapper samt ljusslinga från Lagerhaus .

Likes

Comments

Barn & Familj, Fotografi, Livet, Produktstyling, Interiör

När skönhet får en ny mening. Hade nån frågat mig för ett par år sen vad skönhet var, hade jag snabbt börjat prata om de senaste trenderna inom beauty och make up, vilken skillnad just DEN highlightern gjorde, eller vilken nyans av matte lipstick jag hade klickat hem från USA. När skönhet kommer på tal idag, finns allt detta fortfarande kvar (annars hade jag inte varit jag), men ens intressen kan bli något mer riktade, vinklade, åt ett helt annat håll än det uppenbara. Skönhet idag är att kunna se på henne, hennes rena vackra drag, hennes naturligt vråååål långa ögonfransar (som jag bara kan fixa själv numera genom ett par mindre plånboksvänliga lösfransar i mink från Black Swan of Denmark eller liknande) hennes liksom, fullkomlighet, hon som jag aldrig kommer sluta att beundra, eller förvånas över att hon faktiskt är 50% mig, hon som jag har äran att kalla min dotter. Skönhet. I en annan form. Min Emmie.

Likes

Comments

Barn & Familj, Fotografi, Livet, Trädgård

Har länge tänkt ha en liten 'blåsa maskrosor'-fotosession för det är ju bara sååå mycket barndom över dessa vackra små svävande, vackra, ivägblåsta fallskärmar :) edit b&w för det blir finast så tycker jag. sen passade vi såklart på att leka lite på lekplatsen också i det härliga, om än lite blåsiga, nationaldagsvädret. Återigen, en härlig helg :) hoppas SÅ himla mycket på att sommaren kommer bli såhär solig och skön! Ceasar letade fjärilar också, han är väldigt inne på fjärilar och alla sorts insekter typ skalbaggar och sånt nu... han vill jobba med djur eller växter när han blir stor säger han, som biolog eller botaniker säger jag då :) vi får se vi får se ;)

Likes

Comments

Som taget från ett fotoalbum från 70-talet... Blekta polaroidfoton... Frihet... Sommar... Minnen... En brygga vid en småländsk insjö, vi hade verkligen ett "moment" när vi satt där och fikade, kidsen fick en bok, den finaste djurboken jag nånsin sett, så otroligt vackra illustrationer, uppbyggd som ett museum med olika salar, Animalium , av Jenny Broom och Katie Scott. Katie Scott har även gjort en kollektion för H&M med underbara djurprints på barnkläder, Ceasar bär lägligt nog en av hennes samarbeten, tigertischan är hans favorit, tillsammans med ett par byxor från samma kollektion, även dem med hennes tiger på. Jag tycker lika mycket om dem som han gör, och jag har faktiskt köpt på mig ett par till plagg som de ska få under sommaren, dels en tischa med supervackra glittriga skalbaggar till Em, och sen den superläckra kameleonttischan till Ceasar. C plockade kabbeleka och Em var hans trogna botaniska assistent :) Jag älskar att se dem tillsammans när de är så inne i sitt upptäckande, och dom älskar verkligen blommor och små djur. Och att vädret nu är på väg mot högsommar gör ju sitt också, så himla härligt med sol och att kunna vara utomhus mest hela tiden.

Fler foton av Em i klänningen ovan finns på edit+vivo , min andra blogg inriktad på styling och jobbsamarbeten. Ta en titt HÄR om du gillar barnmode och fotografi.

Likes

Comments

Kids, Life, Play
IMG_6421IMG_6423IMG_6426IMG_6429IMG_6430IMG_6435IMG_6436IMG_6464IMG_6556IMG_6690IMG_6696IMG_6700IMG_6710IMG_6715IMG_6737IMG_6759IMG_6762IMG_6765IMG_6786IMG_6789IMG_6794IMG_6804

Looks like film... #anotherwildstory of my little biologists... Product details below.

  • Mia dress in Powder Pink, Numero74

  • Lavender dress, bonnet, head wrap, in muslin cotton, DIY

  • Roundie, The Beach People

  • Animalium, book by Katie Scott and Jenny Broom

  • Tiger print tee, Katie Scott x H&M

  • Denim shorts, Zara Kids

  • Yellow high low hem dress, DIY

Likes

Comments