Header
View tracker

vardag

Jag spenderade kvällen men främst natten på lazerdome på Rådmansgatan, riktigt roligt var de!

Jag hade riktigt fina människor med mig, tre av dem lyckades jag inte fota men Ture, Axel och Samuel ni förtjänar tusentals bilder❤️

Vera, Klara, Doro, jag, Nora

Klara och Linnea

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • vardag
  • 97 readers

Likes

Comments

View tracker

vardag

Nu har jag fått lite julklapps inköp med Bager avklarade, skönt! Det är ju lite mysigt att gå i butiker under den långa veckan innan jul också, men att stressa bland alla människor är något jag lovade mig själv förra julen att inte behöva göra i år... So far so good!

Julklappen jag kommer ge som jag är mest nöjd med är armbanden jag köpte till min farmor och min två bröder. De är varsina armband gjorda av "world childhood foundation" och vinst pengarna ska då gå till barn i nöd runt om i världen.

Jag och min farmor har länge pratat om att göra något mer betydelse fult över julen och inte enbart spendera pengar på oss själv i form av saker och mat i överflöd. Det känns som om de här var ett litet steg i rätt riktning även fast de bara är som en gest.

Stuket på pärlorna är sådana som man lekte med på dagis till skillnad från dem pärlorna som smyckar "fuck cancer"-armbanden även fast dessa två armband har mycket gemensamt, visar de att armbandet är mycket genom tänkta. Jag ska nog köpa några till mig själv i julklapp!

  • vardag
  • 105 readers

Likes

Comments

View tracker

estetiskt

Jag har varit "ledig" idag och spenderat dagen med min lilla farmor i Uppsala , sen kvällen med min kära vän Nora och vi har lekt konstnärer. Vi har gått på en liten promenad kring söder och fotograferat helt enkelt. Min måndag har alltså varit otroligt skön , trevlig och jag är så glad att jag spenderade den just såhär det gjorde min vecka!


WOOOW Nora är ju helt jävla as grym ville bara tillägga de!!!

Likes

Comments

vardag

Klara i Tanto-badet sommaren 2016

"Kära Jultomten, idag var det väldigt kallt och nu önskar jag mig en sådan där riktigt värmebölja. Men inte en så stor att det påverkar golfströmmen." De här sa då min lille bror och höll händerna som om han sjöng Lucia eller bad till Jesus. Är han inte för söt?

Likes

Comments

vardag

Hej ni män där ute,

hur har er helg varit?

Vänta jag vet ju redan eftersom media är mansdominerat.

Min lördag färgades starkt,

speciellt av en handfull män med stora starka i handen.

Vi bad om att dem skulle köpa ut cigg,

dom svarade att jag och min vänner var söta,

dom var inte söta.

Dom var alldeles för nära, alldeles för gamla.

Men hey! sex säljer

(ingen värdering i att dom inte var söta)

Likes

Comments