Svever på en rosa sky.
Eller nei, jo, jo!
Hva man oppserverer når man sitter på bussen. Ble akkurat vitne til verdens beste "u-sving". Hva med å bare trille motorsykkelen over gangfeltet og ut på motsatt kjørevei, for så å sparke ifra, slenge foten over og rulle avgårde? Slapp kø og rødt lys, noe å huske på!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 52 Lesere

Likes

Comments


Naked Lips Organic Tinted Lipbalm, Plush Red: 100% organisk leppebalsam med 96% økologiske ingredienser. Make Up Store Microshadow: Høypigmentert øyenskygge. Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream: 5-i-1 produkt som dekker og bekjemper ujevnheter. Simple Micellar Water Facial Wipes: Dynket med micellar vann og sunne multi-vitaminer. Kan brukes som hudrens eller sminkefjerner. Naobay Calming Face Toner: 4-i-1 funksjon. Fjerner sminke og urenheter, renser, toner og beroliger  huden. 

Denne gangen er jeg jeg veldig fornøyd med produktene i Glossyboxen! Gleder meg til å teste ut lipbalmen, fargen ser så fin ut! Samme gjelder øyenskyggen! Har nesten helt glemt hva som lå i den forrige, men kom på nå at det ligger et par ansiktsmasker der som jeg egentlig veldig gjerne vil teste ut, hehe.

Midt oppe i alt skoleopplegget, må jeg prøve å huske at jeg har et liv også. Oppdatere bloggen blir som sagt ikke prioritert hvis jeg først har tid til å være med familie, venner eller kjæreste. Denne helgen drar jeg opp til Dokka med typen, så får endelig litt skolefri da. Blir deilig! 

For de som har høstferie, nyt den! Denne uka har vi skole fra klokka åtte hver dag, pluss et par gruppeoppgaver som vi har fått opp i alt dette.

-Hva synes du om produktene?

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 4816045112"

Likes

Comments

Er jeg med storesøss på stevne, er det som regel jeg som setter opp håret hennes. På stevne må alt av hår bort fra ansiktet, og helst opp i en dott. Det finnes uendelig mange måter folk gjør dette på, og nå tenkte jeg å vise hvordan jeg pleier å gjøre det! 

Det første jeg starter med er å gre igjennom hestehalen, for at mulige floker er borte. Nå er hestehalen ganske langt nede, og dette er fordi hjelmen må få plass. Det kan være enklere å starte med å ha hestehalen i normal høyde, sånn ellers.

Doughnuten dras enkelt  og greit igjennom hestehalen. Finn den måten du synes er enklest å få det til på! Nå finnes det et par doughnuts å velge mellom, noen bare surrer man håret rundt,  og klipses sammen på toppen. 

Når man først har fått den på, be evt personen du gjør det på å lene seg framover. Hestehalen nå skal fordeles rundt doughnuten, slik at man får et hull i midten, og hår hengende ned rundt. Festes med strikk, slik som på bildet over. 

Tips: prøv allerede nå å fordel så jevnt som mulig, altså slik at det er ca likt med hår rundt hele. Prøv og å sørg for at du har dekt hele doughnuten, slik at det ikke blir noen gliper. 

Nå må alt dette håret som henger, festes. Dette synes jeg er enklest å feste med lus, noen foretrekker strikker. Del opp håret som henger rundt i deler, og surr  en og en del rundt doughnuten. Prøv å ikke gjør som jeg gjorde denne gangen, altså feste alt på samme sted. Prøv å varier litt stedene du fester håret, slik at det blir jevnere. Man kan se jeg har fått en liten glipe på bildet over, dette kan rettes opp i senere. 

Tips: det er og veldig fint å flette rundt, eller tvinne håret! 

Sist men ikke minst, så er det pynten, hvis man vil. For min del nå, er det ingen grunn til å verken flette eller tvinne håret rundt doughnuten, når det skal en stor strikk over. Her går det i litt rosa bling! Pynt med hva enn du måtte ville, bare å bruke kreativiteten. 

__________________________________________________________________________________________________________________________

5, eller 4 da, enkle steg til å sette opp håret i en doughnut. Hva synes du om slike innlegg? 

 

Likes

Comments

Det er full guffe på skolen (som vanelig), og anatomien er ikke bare bare.. Mandag og tirsdag neste uke skal vi ha innovasjonscamp, noe som passer veldig dårlig, for det er tid jeg veldig gjerne ville ha brukt på pensum! Men men, sånn er det da.. Vi har begynt med LAB nå, og det er veldig gøy! Til nå har vi hatt om hygiene, og senest på onsdag skulle vi både stelle og pusse tennene på hverandre! Utrolig rart å være personen som ligger der og skal bli stelt, og ikke den som gjør det.

Har jo helt glemt at det er en hel masse jeg ikke har fått delt enda fra sommeren! En av tingene er blant annet vippene jeg fikk satt på! Ååååh, syns det var så fint, og utrolig deilig å slippe maskaraen. Dette var vipper som skulle sakte men sikkert begynne å falle av etter 14 dager, i og med at jeg aldri hadde prøvd ut dette før, ville jeg ikke gå all in med en gang. Husker ikke 100% hva jeg betalte, men fikk gratis påfyll før jeg dro hjem (de var hakket kortere enn de på bildene).

Erfaringen ble at vippene som ble satt på i første runde, var for lange. Veldig fine, men veldig upraktisk når man skal rulle rundt på gulv osv på dansinga.
Mamma og jeg var så heldig å bo rett borti gangen, samme etasje som Aqua Spa, som var stedet de setter på vipper, bleker tenner og mye mye mer!

Skal du på en av Celebrity Cruises båtene, er det verdt prisen å unne seg en behandling på Aqua Spa! Hyggelige folk, rolig og avslappende atmosfære, og rett ved siden av treningssenteret ;)

Likes

Comments

Jeg sov nesten til halv tolv i dag, noe som er ganske lenge for meg å være. Merker jeg fint kunne ha sovet et par timer til, men da vet jeg at det vil bli problemer når jeg skal sove i kveld... Sies det ikke at uke to er verst, eller, hvis man tenger treningsleir og slikt, hehe, for det er jo nesten det jeg føler jeg holder på med akkurat nå! Det skal bli deilig med en frihelg, en time dans i kveld først, men det blir bra! Er deilig å komme tilbake igjen, må bare over første kneika.

Uniformen min har kommet, så nå går turen opp til postkontoret! Hihi, gleder meeeeg! Pappa har bakt kake og, så nå er jeg klar for en helg "alene"!

Dere får ha en fin dag videre, så får man se om jeg tar turen innom i løpet av helga!

Likes

Comments

For en uke det har vært, og enda er den ikke 100% ferdig. Dette er andre uka med dansing itillegg til skolen, og ja, jeg merker på kroppen! Merker det ikke slik at jeg tenker "dette orker jeg ikke", men kroppen er sliten i den forstand at den plutselig faktisk beveger fast på seg. Tid til stort annet enn skole, lesing og dans er det ikke, men jeg trives!

I dag blir det en time dans på kvelden, før jeg kan legge meg godt tilrette i senga i kveld, og faktisk si jeg har helg! Helgen tror jeg kommer til å bli veldig bra, har noen planer jeg gleder meg veldig til!

"Gullbelakte armbånd, gullring og sølvring". Synes slike fingertip ringer er så kule!

Likes

Comments

Bylivgode vennerparkenstrålende værstrandabadinglatterskoledansingsvettebildisney channel. Små ord som beskriver de siste dagene meget bra. 

Likes

Comments

Vi var i både Istanbul og Kusadasi når vi var i Tyrkia i sommer. Å bevege seg rundt i Istanbul var helt klart noe for seg selv. SÅ mange mennesker, høy temperatur, litt for innpåslitne mennesker, og man kunne ikke ta på noe uten at en saueflokk av mennesker strømmet rundt deg for å vise deg alt mulig annet, samt gi deg best mulig pris på varene sine. Fikk mange hyggelige kommentarer av folk da, det skal de ha, haha!

Er ikke dette bare verdens fineste nøkkelring?!

Det er en god blanding her, mellom ting som er fra Istanbul og Kusadasi. 

Åååh, så mye juggel og bling på et sted altså! Og prisen, herlighet, den var jo latterlig billig! 

_______________________________________________________________________________________________________________________

Nå skal snart hundene luftes, klær skal skiftes (guri så varmt det blir utover dagen!) og det skal gjøres i stand til turen ut i kveld med noen venninner. Krysser fingrene for en skikkelig daffedag i morgen, før en etterlengtet jobbdag på søndag. Yesss, blir bra!

Ha en fin dag videre!

Likes

Comments

Det har vært full guffe på skolen hele uka, og det fortsetter med siste dag for uka i morgen. Mye info, mye nytt, mange mennesker og nye opplevelser. Nytt system, og man kan på mange måter bare le av vgs i forhold til dette her. Beregnet 40 timer med selvstudiet i uka, pluss foredragene på skolen, pluss eventuelle oppgaver og innleveringer, og pluss lab som vi snart skal begynne med (GLEDER MEG!). Vi har første innlevering i gruppeoppgave neste fredag, og vet det kommer et par til i løpet av halvåret. Første eksamen som jeg vet, er i november, og den siste er rett før juleferien. Det er tunge fag første året, og veldig høy strykprosent, dessverre. Mye av tiden min går derfor til å allerede nå begynne å pugge, lage stikkord og gjøre oppgaver. Det er nesten litt skummelt at man skal greie alt dette her, men man kommer i mål på et vis! Vi er vel ca 150 stykker i klassen, men det er allerede folk på venteliste som har kommet inn. Første året skal visst være det tyngste og verste, og det tror jeg på nå! 

________________________________________________________________________________________________________________________

Hvis vi nå går over til overskriften. Jeg var jo så heldig å vinne seks måneder gratis med Glossybox! Fikk min første eske på fredag tror jeg, men først nå jeg har tatt meg tid til å dele den, hehe. 

Månedens Glossybox har fått inspirasjonen sin fra hjertet av Frankrike. Oppi finner vi seks produkterfra L'Oréal Paris, som har sin virksomhet i over 120 land på fire kontinenter. L'Oréal Paris Brown Artist Plumper (dark brown) // For meg som ikke har bryn med noen særlig farge (tuller ikke), så var denne helt fantastisk! Har brukt den et par ganger alt, og er lett å påføre. Pris 129 kr.  L'Oréal Paris Elnett (Satin Normal Haispray) // Denne har jeg brukt før, men i og med at jeg vil tømme den jeg bruker nå, før jeg går over til denne, så har jeg ikke fått begynt å bruke den enda. Min kjærlighet til KMS sin er nok for stor, men dette er helt klart en brukbar hårspray!  Pris 139 kr.  L' Oréal Paris Nutri Gold (Extraordinary Oail Face) // Denne har jeg brukt en gang, og anbefaler ikke å pøse på med flere dråper slik jeg gjorde, hehee. Det holder mer enn nok med en dråpe som du fordeler i ansiktet! Pris 129 kr/30 ml

L' Oréal Paris Color Riche (Le Vernis, 133 Cliché) Pris 59 kr/5 ml. L'Oréal Paris Color Riche (Lipstick, 297 Red Passion)  Min nye favoritt blant leppestiftene mine, som og har fått fast plass i veska! Pris 139 kr. L'Oréal Paris Elvital (Extraordinary Oil Mask) Pris 69 kr/300 ml

Er ikke alle produktene jeg har fått testet ut enda, men regner med at Elvital sin hårmaske blir med meg i dusjen etterpå!

Håper dere har hatt en fin første uke på skole/studie!

Likes

Comments

Oh Lord, er ikke skapning på bildet over bare helt nusselig?! Og hvor kult er det ikke at han er en liten zebra der han står ute? Åååååh!
Dagen i dag startet i stallen med storesøss. Ente opp hos henne og kjæresten i går på grilling, så ble like gjerne en overnatting i samme sleng. Merker jeg er ganske sliten nå, har vært noen sene netter i det siste, hehe.. 

Da jeg først kom hjem, ente mamma og jeg opp med å gå en real lang tur. Tror skrittelleren på mobilen viste ca 12000 skritt da vi kom hjem!
Hundene har i hele sommer gått å beita bringebær, haha! Hver gang vi går tur med dem, ender man alltid opp med å stå ved en busk i et par min, fordi di skal spise bringebær....

Et par veldig fornøyde jenter,  da pausene besto av bringebær spising!

Nå blir det å ta en god og lang dusj, gjøre klart til skolen i morgen og slappe av med film til man burde legge seg. Starter ikke før tolv på skolen i morgen, men liker å få stått opp og gjøre mitt før jeg må dra. Vil heller ha god tid, enn å måtte fly til bussen med en gang jeg våkner! HATER det, hehe.

Likes

Comments