Boende

​I kväll är det dags för den andra visningen av vårt kära parhus. Vi har ju inte flyttat till vår villa i Rönninge än utan flyttar dit någon gång nu i november och nu har vi fullt upp med försäljningen av vår nuvarande bostad. Det är ett parhus på 90 + 32 kvm i Vega/Kolartorp i Haninge. Vi trivs verkligen så himla bra i huset och kunde jag skulle jag gärna ta med mig huset någon annanstans. Men Haninge är helt enkelt inte för oss (för långt till nära och kära) och sedan känner vi att det är dags för oss att gå ifrån bostadsrätt för att skaffa ett ägande. Kom gärna på visning om ni inte har någonting annat för er i kväll!

Länk till hemnetannons

Likes

Comments

Gravid

​Gjorde en stor beställning på ASOS igår vilket var så himla välbehövligt. Trots att jag inte är längre gången än vecka 13 är det svårt att komma i de gamla tighta jeansen. Magen känns uppsvälld och dessutom känns det inte bra att trycka in magen i tighta byxor längre. Beställde endast gravidkläder den här gången utöver den grå halsduken och det ska bli så himla skönt att gosa runt i sköna resårbyxor (haha). Kanske inte de absolut snyggaste av kläder, men det finns ändå ett ganska varierat utbud av gravidkläder nu för tiden. Tur att jag inte har ett jobb där man behöver vara uppklädd över huvud taget (snarare tvärtom) så "mjukisbyxorna" passar perfekt till jobbet nu i vinter. 

Har även fasat för det där med gravidjacka. Visste sedan länge att jag skulle vilja köpa en ny vinterjacka i år, men sedan slog det mig att jag kommer behöva köpa en jacka som rymmer magen sen. Inte så kul att lägga en halv förmögenhet (som vinterjackor oftast kostar) på en jacka som endast funkar när jag är gravid. Hittade dock denna som 1. hade ett riktigt schysst pris 2. var ganska snygg 3. funkar både när man är gravid och inte. YES! Utöver det på bilderna beställde jag även ett 2-pack gravidleggings.

Länkar till alla kläder:

1. HÄR 2. HÄR 3: HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6: HÄR

Likes

Comments