Boende, Inredning, Vardag

Goder afton!

Nu har snart halva graviditeten gått, vilket är helt sjukt! Känns som att det var igår jag var i vecka 12. På Torsdag får vi se om allting ser bra ut och har utvecklats som det ska då vi har vårt rutinultraljud inbokat då. Förhoppningsvis kan vi även se om det är en liten pojke eller flicka som ligger där inne också.

Annars är det fullt upp med flytten. På fredag/lördag går flyttlasset och det mesta är nu nedpackat. Brukar alltid ha en sån sjuk julkänsla den här tiden på året och är snarare tidig än sen med julpyntet och julmusiken. I år har dock julkänslan inte riktigt infunnit sig än, vilket till stor del troligtvis beror på att vi snarare ska packa ner allting än plocka upp massa saker, och det är helt meningslöst att tänka jul i det här huset. Jag hoppas att vi ska komma i ordning snabbt i villan så jag kan göra lite julmysigt i alla fall. Idag var vi i MOS och inne på Illums Bolighus hittade jag äntligen ljuslyktorna från Kähler som jag letat efter överallt, men som är slut på varenda hemsida! Så himla fina, men ändå enkla vilket gör att de kommer kunna hänga med jul efter jul. Vad har ni gjort i helgen?


Likes

Comments

Boende

​I kväll är det dags för den andra visningen av vårt kära parhus. Vi har ju inte flyttat till vår villa i Rönninge än utan flyttar dit någon gång nu i november och nu har vi fullt upp med försäljningen av vår nuvarande bostad. Det är ett parhus på 90 + 32 kvm i Vega/Kolartorp i Haninge. Vi trivs verkligen så himla bra i huset och kunde jag skulle jag gärna ta med mig huset någon annanstans. Men Haninge är helt enkelt inte för oss (för långt till nära och kära) och sedan känner vi att det är dags för oss att gå ifrån bostadsrätt för att skaffa ett ägande. Kom gärna på visning om ni inte har någonting annat för er i kväll!

Länk till hemnetannons

Likes

Comments

Gravid

​Gjorde en stor beställning på ASOS igår vilket var så himla välbehövligt. Trots att jag inte är längre gången än vecka 13 är det svårt att komma i de gamla tighta jeansen. Magen känns uppsvälld och dessutom känns det inte bra att trycka in magen i tighta byxor längre. Beställde endast gravidkläder den här gången utöver den grå halsduken och det ska bli så himla skönt att gosa runt i sköna resårbyxor (haha). Kanske inte de absolut snyggaste av kläder, men det finns ändå ett ganska varierat utbud av gravidkläder nu för tiden. Tur att jag inte har ett jobb där man behöver vara uppklädd över huvud taget (snarare tvärtom) så "mjukisbyxorna" passar perfekt till jobbet nu i vinter. 

Har även fasat för det där med gravidjacka. Visste sedan länge att jag skulle vilja köpa en ny vinterjacka i år, men sedan slog det mig att jag kommer behöva köpa en jacka som rymmer magen sen. Inte så kul att lägga en halv förmögenhet (som vinterjackor oftast kostar) på en jacka som endast funkar när jag är gravid. Hittade dock denna som 1. hade ett riktigt schysst pris 2. var ganska snygg 3. funkar både när man är gravid och inte. YES! Utöver det på bilderna beställde jag även ett 2-pack gravidleggings.

Länkar till alla kläder:

1. HÄR 2. HÄR 3: HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6: HÄR

Likes

Comments