Redan måndag, spyr lite! Helt okej i och för sig, men känner mest för att ligga i sängen ett par dagar, vila upp mig osv! Helgen har varit ganska jäktig, kan vara därför haha!

Lördagen började med ett tappert pluggförsök som mot kvällen resulterade i en spontanare till stan. Mötte upp Erik, Jakob, Simon, Tova och Alicia vid Linné. Vi åt middag och hade det trevligt. Efteråt gick vi vidare till Magasinet. Jag, Erik, Jakob och Simon som fyller tidigt kom in utan problem. Tova och Alicia som fyller senare kom inte in, så vi bestämde oss för att gå vidare. Vi satte oss på ett ställe inte allt för långt därifrån, men efter fem minuter blev Tova och Alicia utslängda. Jag och dem andra satt kvar, drack oss smått berusade och försökte planera morgondagen.

Vid 22:30 åkte dem andra hem, jag och Erik stannade kvar. Vi begav oss till Hops för att möta upp Eriks kompisar från öarna. Det var så packat med folk, fanns inga lediga stolar eller ytor någonstans, vi gick därav till Haga. I Haga avslutade vi kvällen med ytterligare ett par glas för att sedan bege oss hemåt på vacklande ben.

Söndagen startade på bästa sätt hos Erik tillsammans med Jakob, Simon, Nicklas, William och Evelina. Det bjöds på en mastig champagnefrukost där vi firade Eriks födelsedag i efterskott!

Söndagskvällen tillbringades även den i Göteborg ihop med Erik och Simon. Det blev en snabb visit på Magasinet, därefter rörde vi oss mot Bellora. Där stannade vi ett tag, drack öl, vin och pratade ikapp. En riktigt lyckad helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, längesedan jag bloggade nu! Allt är bra med mig, hur mår ni?

Under den senaste veckan har det hänt en hel del. Fyllde bland annat 18 år i torsdags, umgicks med mina kusiner i fredags (som jag träffar ganska sällan), hjälpte även till att anordna en överraskningsfest för Simon K som ägde rum i lördags, vilket var fett!

Min födelsedag började "tyvärr" med en vanlig skoldag, hade hellre gjort något annat. Kvällen spenderades i Göteborg tillsammans med mina föräldrar. Vi åt middag, drack vin och diskuterade om allt möjligt, stort som smått.

Helgen var allt annat än lugn. Tillbringade lördagsförmiddagen i Göteborg ihop med Simon, William, Erik och min kusin Frits. Jag hittade bland annat en skjorta från Schnayderman’s. Framåt eftermiddagen åkte vi gemensamt till Williams hus på Marstrand. Där åt vi middag, för att ganska kort därefter få skjuts till Simon. Han trodde att vi enbart skulle till honom för att hämta upp lite grejer. I själva verket var det då som själva överraskningsmomentet skulle inträffa! Det kom uppemot 75 personer, vilket var superkul!

Söndagen utspelade sig på Marstrand tillsammans med Erik och William. Vi åt en sunkig bakispizza och låg halvdöda i soffan. Då och då bröt vi bakisstämningen med en och annan halvdjup diskussion om bl.a. politik, sexualitet och sociala förväntningar. Det var riktigt mysigt!

Likes

Comments

Blev en relativt sen morgon för min del. Är ledig hela veckan, så passade på att sova ut! Vaknade därav runt 10, låg kvar i sängen ett tag, gick sedan upp för att fixa frukost. Det blev en kopp kaffe, ett glas med smoothie, samt en smörgås med philadelphia och tomat som jag toppade med lite krasse. Sjukt mycket godare än min vanliga skål med tråkig havregrynsgröt!

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik. Tänker att jag snart ska packa min träningsväska och dra till gymmet. Blir att träna rygg och biceps. Mitt mål idag är att vara sjukt produktiv haha. Vill hinna rensa min garderob (har fått grov klädångest det senaste, måste köpa nytt), städa mitt rum, men även hinna plugga lite! Får se hur det går, men jag siktar på att hinna med allt.

Hoppas att ni har en skön dag, så hörs vi!

Likes

Comments

Vanligtvis har jag grov söndagsångest, men verkligen inte idag! Började dagen med en riktigt stabbig gröt- och kaffefrukost. Spenderade lite tid på att redigera bilder, tittade även ikapp Instagram osv. Efter frukosten packade jag min träningsväska, mötte upp William för att tillsammans dra till gymmet. Idag blev det ett relativt snabbt benpass som tog riktigt hårt. Efter träningspasset blev det en snabbdusch som övergick till ett par timmar i spat. Vilket var SÅ skönt! När vi kände att vi hade fått nog drog vi hem till William. Där åt vi middag och hade det allmänt soft tills det var dags för mig att åka hem.

Likes

Comments

Första blogginlägget, är sjukt taggad! Hade först tänkt skriva lite om mig själv, vem jag är, vad jag gillar att göra på fritiden osv. Men känns så ”opersonligt” och ”tråkigt”. Tänker att det får komma eftersom! Börjar därför ganska enkelt med att berätta vad som hänt idag. Har tyvärr inga bilder, men lovar att det blir mer av det imorgon!

Dagen började riktigt dåligt pga. att jag försov mig, vilket resulterade i att mina föräldrar fick vänta på mig allt för länge. Väl iordninggjord åkte vi till Mölndal för att provköra en Mini Cooper! Bilen var fet, men skakade sjukt mycket, så vi bestämde oss för att kika vidare nästa helg. Efter provturen blev det en spontanare till Haga. Vi tog en kaffe, strövade runt lite allmänt samt spanade in lite inredning till mitt (snart) nyrenoverade rum. Har tänkt mig ett relativt stilrent rum med inslag av industriell stil. Vita väggar, vitt tak, grått cementliknande golv, med industriella tillbehör såsom oljelampor i koppar, gamla glödlampor och rustik metalldesign. Blir nog bra!

Efter vår spontanare till Haga bestämde jag mig för att köpa lite kläder, var trots allt rea haha! Blev dock bara en svart turtleneck från Samsøe Samsøe. Men den var sjukt snygg, så ganska nöjd ändå! Mötte upp William efteråt och köpte Sushi (standard). Vi drog en bio, en snabb kaffe, för att sedan åka hem!

Likes

Comments