Blir så ledsen! Har en son som får stryk av en grann pojk så han får blåmärken. Och föräldrarna bryr sig inte. Går inte att prata med dom. Så kom min 5 åriga son in och är livrädd. För att grann pojken hotar med sin så kallade pappa som ej kan prata utan bara gapa. Känner lite att min son ska inte behöva vara rädd. Vet inte hur man ska göra i detta läget.
Nu till det positiva. Jonathan fick sin diagnos adhd igår. Vi har ju vetat länge. Men nu har vi ju fått det från proffisonellt håll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I land blir ja bara så trött. Ansvar är tydligen ett ord som vissa i te vet vad det betyder. Hur många gånger man förklarar det för dom.

Likes

Comments

Usch vad jag känner mig gnällig. Fattar inte varför. Att jag hamnar mitt i mellan två personer som inte kan säga vad dom tycker och tänker till varandra i stället för att blanda in mig hela tiden. Det är ganska jobbigt. Framförallt nu när man är lite extra känslig med tanke på den jävla värken jag har. Usch.
Barnen har tatt upp hela min säng. Så de e tur att dom har en stor säng jag kan sno inatt. Hehe.
Undrar så vad jag hade gjort utan mina små älsklingar. Det är dom finaste killarna som finns. Mamma älskar er till månen och tebax.
💙Jonathan Joel 💙

Likes

Comments

Jag har ju pajat nacken. Så har svin ont. Försökte hänga tvätt förut. Haha de gick inte, så de fick Jonny göra. Barnen sover så dax för mig med. Men först värktablett så att ja kanske kan få sova inatt. Tåg två härom kvällen som läkaren sa att ja kunde. Men vilka jävla magsmärtor jag fick. Så de får bli en bara som inte hjälper så mycket. Bara att gilla läget. Ha en trevlig kväll där ute. De e ju trots allt fredag.

Likes

Comments

ibland så kan man bli lite extra trött på människor.

Att dom ej kan stå för vad dom har gjort men ändå klanka ner på andra. Och påstår att andra personer går runt och snackar skit om dom. Det är så skratt retande så de e inte sant. Isjälva verket så påstår dom sådana grejer och anklagar oskyldiga. Fast i själva värker så är det dom som gjort bort sig med både det ena och det andra. Då blir jag arg. Men tyvärr är de människorna hopplösa fall.

Så nu har jag fått gnällt av mig lite.

Min stora kille fick sin 5 års spruta i måndags och han va så himla duktig. Så stolt över han.

Likes

Comments