Har haft en ganska lång blogg pause , och anledningen är för att jag inte har haft lust att skriva överhuvudtaget.

Just nu sitter jag hemma hos min mamma och pappa , när jag hade lämnat lilleman på dagis så såg jag att mammas bil va hemma så åkte hem och hämtade hunden och när jag kom tillbaka hade hon naturligtvis åkt till jobbet :/ så typiskt .

Så nu väntar jag på att klockan ska gå så att jag kan hämta lilleman på dagis igen , är så himla drygt när man bara har 1 bil (Audin har gått sönder IGEN) man får ju anpassa sig efter johans jobb tider eftersom jag måste vänta till han slutar .

Onödigt att köra hem och sen tillbaka för att hämta han , de är ju 5 km till byn , blir lite körande isf :P

Ne nu ska jag sätta igång en kopp kaffe till så jag får upp värmen i kroppen fryser något fruktansvärt ...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Precis druckit upp mitt kaffe och nu ska jag ner och köra ett pass på gymmet innan det är dags för skolan :) han inte uppdatera så mycket se finns ganska mycket att göra inför kalaset på söndag , igår bakade jag bullar och plockade undan . Vilde va överlycklig han älskar kanelbullar :)

Likes

Comments

Passar på att Gymma medan vilde är på dagis , sen blir de duscha och in till stan för att leka och fika med Tina och Hollie :)

Likes

Comments

Kan inte vara så kul att köra fram och tillbaka på samma sträcka flera gånger om dagen

Likes

Comments

Skulle köra ner till mamma här kan ju jag stå :/

Likes

Comments

Nu när jag ändå blev barnledig så passar jag på att lägga upp mina gardiner till vardagsrummet :) så vi kan få allt klart till söndag :)

Likes

Comments

Va på dagis innan med vilde då fröken kom fram och sa att jag kunde åka en sväng och komma tillbaka sen , så att vilde fick vara själv utan mamma eller pappa i närheten . Kändes konstigt att lämna han där men ändå bra att han klarar de så bra . Jaja sitter hemma hos mamma och pappa får väll passa på och njuta lite av barn ledigheten

Likes

Comments

Har hunnit med mycket idag inskolning , upp packning , baka , laga middag , montera klocka , åka till mamma och kolla ensam mamma söker ( vår tv är inte inkopplad ) låter kanske inte mycket men de va många lådor jag packade upp :) Ne nu måste jag sova innan jag somnar och får mobilen i ansiktet :p natti natti

Likes

Comments

Såhär kan det se ut när man får äta sitt mellanmål självLikes

Comments

Blev att sätta sig ute i solen och dricka kaffe och kolla när vilde spelar bandy med sina nya kompisar . Kan dock bara lägga ut på vilde inte när dom spelar tillsammans

Likes

Comments