Hallo!

Har dere hatt en fin torsdag? Det har i hvertfall jeg. Dagens trening ble unnagjort tidlig på dagen, og herlig besøk fra min venninne!

Imorgen reiser vi hjem, og ting blir som normalt igjen. Litt kjedelig da vi har kost oss kjempemasse her, vi kommer nok tilbake en eller annen gang.


Nå skal Oliver legge seg, jeg skal nok en gang lage meg en sen middag og se på TV resten av kvelden. Håper dere har hatt det fint, imorgen er helg!!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

God morgen!

Igår var en rolig fin dag. Startet med en treningstime, lang og herlig dusj og bare masse innekos resten av dagen.
Av og til er det så herlig med en helt avslappende dag, ettersom det har vært en del dager med mye planer som skal gjøres.

Jeg håper dere får en strålende onsdag!

Likes

Comments

Heisann dere!

Jeg har satt meg et nytt mål for denne uken, å blogge en gang til dagen hele denne uken. Kanskje det hjelper på motivasjonen?

Håper dere har hatt en fin start på uken. Her er det vinterferie og Pål-Simon har idag og imorgen fri, så skal han tilbake på jobb. Jeg og Oliver har vært ute hos søsteren min sammen med min mor, og vi har gått en god og lang tur, etterfulgt av rundstykker og gulrotkake, nam!!!
Vi passer på katten til søsteren til Pål-Simon og har derfor "flyttet" i ett par dager. Noe som jeg synes er kjempekoselig, vi får treffet familie, venner og ikke minst passet på den nydelige katten deres.

Fastelavensboller ble selvfølgelig laget, og dem var så gode!! Try it, gmn Wenche sin oppskrift<3

Seeyou!

Likes

Comments

Hei!

Dagen idag føles utrolig lang ut, føler klokken er 22ish, men kanskje det har noe med hvor mørkt det er? Nå er det jo utrolig mørkt her, og rundt 15/16 tiden begynner det allerede å bli mørkt ute.
Jeg har laget en god lunsj idag, eggemufinns som består av paprika, brokkoli, skinke, egg, bakepulver, salt og pepper (også glemte jeg ost og yohgurt)..


Neste uke tror jeg blir en bra uke, vi skal blant annet treffe julenissen, ta bilder til juekort og jeg skal på forestilling "Jul i Blåfjell" med niesene mine! Vi krysser også fingrene for at vi blir ferdige i løpet av de 2 neste ukene med boden til faren min. Vi har brukt all ledig tid på det, og klarer ikke å vente med å reise til fjellet der vi kan gå på ski, og reise til hytta på Sørlandet og hytta i Ryfylke!!!Her har dere min søte lille prins fra idag, kjempefornøyd gutt som synes det var så stas å se på fine farger ute.
Vi snakkes!

Likes

Comments

Heisann og god lørdag!

Håper alle har en strålende helg sålagt, her i huset har jeg fått laget nugattibollene jeg snakket om igår, samt gjort en del husarbeid. Oliver fikk ha på seg pysjamasen helt til kl 15 idag, og det var han ordentlig fornøyd med! Bollene ble en suksess, og alle likte dem.

Vi skal straks dra til butikken og handle inn litt forskjellig, og idag blir det taco! Vi har vært storfan av nachos mange helger nå, og det var på tide med noe annet. Neste lørdag har jeg virkelig lyst på lasagne!!!! #nam
Det var ikke like lett å lage bollene samtidig passe på Oliver, han var overalt og smuler spesielt var intressant for han. Men han storkoste seg med å fulle med på hva mamma gjorde.


Håper dere har en fin lørdagskveld, kos dere masse<3 Vi snakkes.​

Likes

Comments

Hallo og god helg!

Endelig er det fredag, og Pål-Simon har frihelg. Jobbing med boden til min far står på planen hele helgen, men vi klarer alltids å finne på litt koselige ting innimellom.
En ting jeg er sikker på, er at jeg skal lage Nugattiboller, høres sykt godt ut? Jeg har aldri lagt dem før, men nå har jeg sett dem nok på både blogg, snapchat og instagram til treningsfrue! Jeg skal oppdatere dere om hvordan det går, linken blir iallefall med i innlegget.


Det er vel kanskje på tide med litt bilder av meg også, men som småbarnsmamma er man ikke alltid 100% klar for kameraet, det er mye kjekkere og ordne og stelle til med babyen!Nå prøver jeg ut en ny ting, å unngå ettermiddagsluren til Oliver. Han har vanligvis 2 hviler i løpet av dagen, en i 11 tiden og en i 15-16 tiden. Kanskje dersom vi dropper 15/16 hvilen at han legger seg tidligere? Nå for tiden har han ikke lagt seg før i 22-23 tiden så vi prøver oss frem.

Ha en kjempefin Fredagskveld og kos dere, nyt helgen!! Vi snakkes.

Likes

Comments

Heisann!

Nå har vi gått mange uker her i Stavanger i den kalde høsten. Jeg synes virkelig at snøen kunne komt snart, men heldigvis er vi enda i november, så vi får håpe at det kommer noe før jul. Jeg har veldig lyst til at Oliver skal bli like glad i julen som jeg er, og gleder meg til han får se snø for første gang, og kunne ta på det. Uansett snøvær her i Stavanger, skal vi komme oss til Sirdalen en tur der det er masse lag med snø allerede nå!

Idag er ikke formen min helt på topp, kjenner noe kommer i vente og har derfor tent lys, ordnet en kopp te og klar for å se Friends. Noen andre som bare elsker det programmet?

Legger dere merke til tungen? Haha han har fått en tedens til å utforske tungen og den tar han hele tiden over overleppen.Vi snakkes! <3

Likes

Comments

Heisann!

Den siste tiden har jeg fått noen heftige allergiske reaksjoner, det skjer når som helst, i dusjen, når jeg ser på TV, når jeg holder Oliver, når jeg våkner, uansett hvor får jeg allergisk reaksjon. Det svir i øyene, renner, kiler under nesen og jeg nyser hele tiden. Utenom det svir det hele tiden i øyene, du vet når du ikke har sovet på en stund og øyene bare svir når du holder dem oppe? Vel slik har jeg det, og det er ikke pga søvn..

Det har desverre gjort at hverdagen har blitt tøffere, og jeg må ringe til legen imorgen tidlig og få bestilt time for å kunne overleve dagen! haha. Ellers har jeg idag lagt bringebærboller mens jeg følger med på valget i USA. Oppskriften kommer desverre ikke denne gang da det ble litt mye styr (og med det mener jeg at vispen til kjøkkenmaskinen ble ødelagt, Oliver har grinete og jeg hadde allergisk reaksjon), men dersom de ble gode og tatt imot av resten av huset blir det nok en omgang til. Så vi får se!


Jeg håper dere har hatt en fin start på uken, måtte snøen komme til Stavanger snart!!!


Likes

Comments

Heisann! og velkommen til min nye blogg.

Flere av dere er sikkert fra min gamle blogg mammatilloliver.blogg.no. Grunnen til at jeg byttet blogg (nok en gang hehe) var fordi mammatilloliver blir et stort fokus på Oliver, å kun han. Man forventer jo å se innlegger om han når man trykker innpå den bloggen?
Jeg ville ikke bare ha fokuset på Oliver men også andre ting som trening, kosthold og hverdagen i seg selv, så da måtte jeg bytte blogg igjen, og denne gangen prøver jeg ut en ny plattform.

Litt kort om meg selv, jeg heter Vilde og er 20 år. Kommer fra Stavanger og har en liten sønn på 7 måneder og har en kjæreste og vi har vært sammen i over 2 år. Han er såklart barnefaren.
På bloggen kommer det til å handle om forskjellige ting, jeg er selv veldig glad i å dele oppskrifter og snakke om ulike temaer. Men det kommer også selvføgelig til å handle om Oliver selv om jeg har byttet blogg.


Jeg håper dere følger meg videre, i denne nokså spennende hverdagen!

Likes

Comments