Lokal tid: 12:22

Heisann! Mandagsmorgen pakket jeg sammen sakene mine i Ubud og reiste til Nusa Penida, en liten øy utenfor Bali. Her skal jeg nemlig tilbringe to uker på skilpaddeprosjekt. De frivillige som er her fra før av finnes ikke hyggelige så akkurat det er litt ukomfortabelt, men maten her er god og det er ulikt opplegg hver dag så tror dette blir bra. Tar det som en utfordring!
Nettet her er ekstremt dårlig så det blir nok ikke mange oppdateringer fra meg i løpet av de to ukene her. Men jeg skal ta masse fine bilder og ha bloggen i bakhodet. Har fått tatt noen bilder med mobilen i dag, det får nøye så lenge:)

Snakkes når vi snakkes!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 138 lesere

Likes

Comments

Lokal tid: 22:15

...CHECK! De tre ukene som lærere er offisielt over. Følelsene nå er blandet, det er litt deilig for det er krevende barn, men samtidig har jeg blitt så knyttet til dem, merker allerede at jeg kommer til å savne dem. Vi startet dagen med en prøve over alt de har lært av oss. Den bestod av dyr, "min familie", "min bursdag", verdenskart, pronomen, klokka og A.M./P.M. Alt på engelsk. De ble riiiimelig stressa når vi forklarte at de skulle testes i alt vi hadde lært dem. Men resultatet var så mye bedre enn forventet. Dette viser jo at vi faktisk har klart å lære barna noe. Selvom det har vært krevende og til tider litt frustrerende, så har vi klart å gjøre en forskjell. Det er ikke bare en seier for dem å få bra score på prøven, det er også en seier for oss som frivillige lærere.

Vi plasserte de en og en, slik at det ikke skulle være mulig å jukse eller snakke med hverandre. Det gikk veldig fint, ikke noe juks hehe. Når prøvene var rettet, og gått gjennom var det duket for party. Vi hadde kjøpt inn oreo-kjeks og ballonger, og herregud, dere skulle sett barnas ansikt idet vi dro det frem. Helt i ekstase. Man kunne se at de satte pris på det. Deretter lekte vi og kosa oss resten av tiden vi hadde sammen.

<3

Wulan og Tia.

Pande, Wijaya og Ripandi.

"Funny faces" typ.

Wijaya, denne gutten stjal hjertet mitt.

Noen av jentene i klasse hadde laget gaver og brev til oss siden det var siste dag. Hjertet mitt smeltet heeeelt. Dette skal seriøst rammes inn og henges opp på veggen når jeg kommer hjem. Brevet helt til høyre tok kaka:
"I appreciate your kind. I love you. Good bye. Give my regard to your mom. Please accep my apologize"
Hun hadde forresten ingenting å beklage for, derfor det var så morsomt haha.
Det kjennes godt å vite at vi nå har bidratt til å gjøre en forskjell, kommer aldri til å glemme disse barna, det er sikkert og visst.

Nå skal jeg hoppe til køys etter nydelig meksikansk mat i byen, god helg og selamat malam fra Bali!

  • 137 lesere

Likes

Comments

Lokal tid: 20:05

Jeg trodde jeg hadde sett paradis her i Bali. Men det viste seg å være feil. Paradis var nemlig 20 minutters kjøretur fra her jeg bor i Ubud. Vi stod opp tidlig for å utforske Tegalalang Rice Terrace og Tegenungan Waterfall, før vi skulle på skolen for å undervise. Jeg har faktisk ikke ord for hvor nydelig det var. Jeg har aldri hatt noe stort engasjement for flott natur, men altså, pusten min ble nesten slått ut. Det var helt majestetisk!
Torsdagstips fra meg: dra til Bali, og besøk disse to severdighetene. Så verdt det!

- TEGALALANG RICE TERRACE -

Hannah

Evelina, Hannah og Louise

-TEGENUNGAN WATERFALL-

I morgen har vi siste dag med undervisning på skolen. Da blir det party med godteri og ballonger, barna ELSKER ballonger. Det blir trist å ikke skulle se dem mer, men jeg er såå klar for skilpaddeprosjekt på Nusa Penida. Helgen derimot skal tilbringes her i Ubud. Slappe av, spise god mat, shoppe på markedet og ligge ved bassenget hele dagen. Duger det også.
Blogges!

  • 151 lesere

Likes

Comments

Lokal tid: 11:13

Hei alle sammen!
Jeg går nå inn i min fjerde uke her på Bali, du og du som tia flyr. Føles ut som jeg kom hit forrige uke. Denne uka har jeg min siste uke som lærer, jeg gleder meg masse og er supermotivert. Forrige uke ble det nemlig ikke noe undervisning siden jeg var veldig dårlig. Lå inne med over 40 i feber og hovent ansikt. Så uka bestod av sykehus og søvn, ikke akkurat drømmesituasjon her nede, men heldigvis føler meg frisk igjen nå og det er så vanvittig deilig. Så alt er ikke så perfekt som det ser ut her. Apropo det, facetimet med mamma og pappa i går, og de fortalte meg at på bloggen ser det ut som jeg er her på luksusferie haha. Jeg kan godt forstå at det ser sånn ut, men jeg liker godt å blogge om helgeeventyrene jeg er på, så mye av fokuset blir på helgene. Her i Ubud går det i rutiner, jeg gjør det samme hver dag og det er ikke så spennende å blogge om. Men jeg skal ta det til meg og fokusere mer på frivillig arbeidet, er jo derfor jeg er her i utgangspunktet.

Men denne helgen må jeg fortelle om, hehe! Vi dro vi til Gili Trawangan, en bitteliten øy som ligger en times båttur unna Bali. På båtturen til så vi masse delfiner som drev fritt i havet, det var veldig godt å se de leve fritt der de hører hjemme, til tross for ekstreme mengder søppel i havet. De kaster søppel OVERALT her, og det gjør meg sint og trist for det ødelegger vanvittig mye. Det er fort gjort å glemme at havet er noens hjem... Dagens moral: ikke kast søppel i naturen. Uansett, Gili består av tre små øyer som ligger tett i tett: gili t - gili meno - gili air. Meno og Air er mer for bryllup- og parreise. Gili T var ekstremt busy, mye turister og mer en partyøy. Strendene på en annen side var helt nyyydelige og gjorde turen virkelig verdt det.

Bilderesultat for gili island map
Bilde hentet fra google. Fra venstre: Gili Trawangan, Gili Meno og Gili Air.

På lørdag stod vi opp tidlig for å dra på snorkletur rundt øya, jeg hadde aldri snorklet før så det var veldig gøy og absolutt noe jeg skal gjøre mer av når jeg har skilpaddeprosjekt på Nusa Penida neste uke. Jeg fikk også testet ut kameraet mitt under vann, og jeg blir bare mer og mer imponert. Både filmene og bildene ble sylskarpe. Tusen takk til Expert Hønefoss for super hjelp når det kommer til valg av kamera, skulle gjerne sagt det er sponset, men det er det desverre ikke haha.
Jeg tok ikke så veldig mange bilder i løpet av helgen desverre, fokuserer litt mer på å nyte øyeblikkene enn å dokumentere de om dagen. Men så kommer jeg på at jeg har en blogg å opprettholde heh.. Vel, her er hvertfall noen!

Det er ikke lov med hverken scooter eller bil på de tre øyene, så transporten for å komme seg rundt består av heste-taxi eller sykling. Stakkars hester..

Louise og Evelina.

Vi leide privat båt med sjåfør til snorkleturen på lørdag. Denne fyren, som var vår guide og sjåfør, la meg til på Facebook, skrev på veggen min, sendte meg kanskje 10 meldinger og la i tillegg til flere av venninnene mine haha. Kanskje jeg bare bosetter meg på Gili T og lever lykkelig alle mine dager med han? Lover å holde dere oppdatert om det blir tilfelle.

Det var en veldig fin helg og kan anbefale å dra til Gili, men dra heller til Meno eller Air. Mye roligere atmosfære og ikke så busy. Med mindre du drar hit for å feste da..
Ellers lurer jeg litt på hva dere lesere ønsker å lese om fra Bali, føler jeg har kommet inn i en rutine med bloggen men at det blir litt av det samme bloggingen. Så kom gjerne med tips hva dere vil lese om:)
Ha en fin dag hvor enn du er i verden!

  • 219 lesere

Likes

Comments

Lokal tid: 18:00

Hallois!
Jeg har fått flere spørsmål av venner og familie om hvordan jeg bor, derfor har jeg laget en liten video til dere så dere kan få se nettopp dette. Ha i bakhodet at jeg er nybegynner da, hehe.

Trykk på tannhjulet og sett på 1080 for best kvalitet.

Håper dere likte videoen!

  • 296 lesere

Likes

Comments

Lokal tid: 10:47

Selamat pagi! God morgen fra Bali!
Jeg er tilbake til frivillig arbeid og rutiner i Ubud igjen etter en perfekt helg i Seminyak. I nuet sitter jeg på det standard hang-out stedet, kafeen Kopi Desa, med en smoothie og fruktsalat til frokost. Helgen gikk altfor fort! Fredagen startet med omgangssyken for min del, det måtte jo selvfølgelig skje, men jeg slappet av og proppet i meg medisiner. Så når avreisetid til Seminyak utpå ettermiddagen nærmet seg føltes formen heldigvis litt bedre, vet ikke om det kanskje var fordi jeg var så gira? Uansett, vi kom frem til Grandma's hotel, et veldig billig og bra hotell som lå midt i smørøyet. Kan anbefales om du befinner deg i Seminyak noen gang. Vi stæsjet oss opp litt før vi spiste middag på stranden, med live musikk i bakgrunn og sand mellom føttene. Etter en god middag ville vi sjekke ut utelivet, da endte vi på en gogo-bar, menn kledd ut som kvinner som dansa og sang og styra, det var LITT av en opplevelse. Vi tok tidlig kveld for lørdagen skulle nemlig nytes til det fulle...

Tuva fra Trondheim, meg og Evelina fra Sverige

....lørdagen startet med en frokost man bare drømmer om, på Cafe Organic. Smoothie bowls, bagels med avokado, french toast, pannekaker. Ohh, får vann i munn bare av å se på bildene...

Annabelle fra USA og meg.

Annabelle og Evelina

..deretter tilbrakte vi hele dagen på Potato Head beach club, et paradis uten like. Infinity pool med utsikt over havet, store solsenger, ekstremt gode drinker og lounge-musikk hele dagen. Et must å besøke når man er her. Til tross for at håret til alle blondiner ble grønt av å bade i bassenget (!!!) Det var et kvarters panikk skal jeg love dere. Heldigvis har det gått ut nå.
På kvelden var vi i festhumør, så vi dro til Skygarden for middag, drinker og dansing. Skygarden er en nattklubb/restaurant på hele 5 etasjer. Det lå i Kuta, så vi måtte ta taxi i 30 min, men det var virkelig verdt det. Utrolig kult konsept, god mat, bra musikk, vanvittig mye folk (mye kjekke gutter hehe) og bare god stemning hele kvelden. Tok desverre ingen bilder, glemte det helt bort, men for de spesielt interesserte er det bare google Skygarden Kuta.
Søndag våknet vi litt reduserte så vi tilbrakte dagen på stranda og med litt shopping i byen før vi vendte tilbake til Ubud på ettermiddagen.

Thanks for a PERFECT weekend, girls!

Ah, når jeg ser disse bildene lengter jeg allerede til helg. Den er forresten allerede planlagt, førstkommende helg skal nemlig tilbringes på Gili Trawangan, en nydelig øy litt utenfor Bali. Det er veldig deilig å flykte bort i helgene, dette høres klisje ut, men jeg får en ny giv og ny energi etter helgene. Gleder meg allerede haha.
Nå skal jeg spise opp frokosten, så planlegge dagen før ny runde undervisning klokka to. Vi får en ny klasse i dag siden det er "examination" uke på skolen vi underviste på forrige uke. Men det er helt greit, nye utfordringer, det liker jeg. På onsdag kommer det video av hvordan jeg bor her forresten, redigerings-ferdighetene mine fikk kjørt seg, men jeg er ganske så fornøyd med den.
Ha en fin mandag!

  • 337 lesere

Likes

Comments

Lokal tid: 18:00

God fredag! Håper alle har hatt en fin uke og er klare for helg:)
Min uke har bydd på nye utfordringer, nye fjes og navn, og mye planlegging. Jeg har nemlig hatt første uke av prosjektet, å lære barn engelsk! Vi underviser gutter og jenter i alderen 10-11 år på en skole som ligger i ingenmannsland. Det er romkameraten min, Hannah, og jeg som samarbeider om en klasse. Det er ingen her som har en klasse helt alene.
Skolen vi underviser på er veldig fattig, det er minimalt med utstyr og elevene har ikke engang skoleuniformer, noe som er veldig vanlig her. De har ikke engang lys i klasserommene, så på onsdag når det regnet som bare det, var det veldig mørkt. Men det var det desverre ingenting å gjøre med.. Vi har undervist mandag til fredag fra 14-16, det er valgfritt for barna om de ønsker å møte opp for å lære engelsk, men vi har hatt i gjennomsnitt 10 barn hver dag og det er veldig gøy. Vi hadde første dag på mandag, og vi tok utgangspunktet i at barna ikke kunne et ord engelsk. Men i det vi gikk inn i klasserommet sa alle i kor "Hello teacher, how are you today?" Både jeg og Hannah så på hverandre og bare "OKEI! NICE!" Det er veldig ålreit egentlig at de kan så mye fra før av. Det gir oss mulighet til å kunne lære barna litt om de viktige tingene i verden.

Klasserommene har litt annen standard enn i Norge.

Navnlappene de selv har laget.

Uteområdet, her de leker når vi har pause.

Dette gjør alle elevene til læreren på slutten av dagen, det er et tegn på respekt.

Allerede blitt så glad i disse herlige barna!

De har allerede vist stor progresjon, de er så engasjerte og ønsker å lære masse. Det føles veldig bra å kunne bidra til en forskjell. Allerede neste uke har vi planlagt å vise dem en film om hvorfor man ikke skal kaste søppel i naturen, det gjør omtrent ALLE og de forstår ikke konsekvensene av det. Gleder meg til å se reaksjonene deres.
Siden jeg skal være her i hele 12 uker har jeg fått muligheten til å legge opp ukene mine som jeg selv vil, jeg skal derfor ikke undervise hele tiden. Dette er en veldig fin mulighet som GoXplore tilbyr og det var perfekt for meg som skulle være her så lenge. Heldigvis tilbys det en del forskjellige frivillige prosjekter her på Green Lion Bali som jeg kan kombinere. Programmet jeg har satt opp ser slik ut:
Uke 1: Introduksjonsuke
Uke 2: Undervise

Uke 3: Undervise
Uke 4: Undervise
Uke 5: Skilpaddeprosjekt på en øy kalt Nusa Penida
Uke 6: Skilpaddeprosjekt
Uke 7: Yoga og meditasjons-uke
Uke 8: Healthcare, undervise barn om kropp, hygiene og alt som hører med
Uke 9: Healthcare
Uke 10: Barnehage
Uke 11: Barnehage
Uke 12: Barnehage
Jeg har krysset bort de to første ukene for de er allerede gjennomført. Etter dette vender jeg snuten hjemover 11.desember for Norsk jul, det blir nok godt der og da, men i nuet vil jeg virkelig ikke hjem. Vet ikke om det er et godt eller dårlig tegn.. (Slapp av mamma, jeg kommer hjem til jul altså)

Ellers trives jeg fortsatt veldig godt, ukedagene består av rutiner nå som vi har begynt å undervise, og i helgene er det ut på nye eventyr. Når dette innlegget publiseres er jeg allerede på vei til Seminyak med 5 andre jenter. Der skal vi tilbringe dagene på en beach-club kalt "Potato head", shoppe og sjekke ut utelivet på kvelden.
Livet nå altså!
  • 419 lesere

Likes

Comments

Lokal tid: 19:00

God ettermiddag fra Bali. Håper alt står bra til hjemme i Norge!
Her går dagene så det suser og jeg har så mye jeg vil fortelle dere, skulle så ønske dere kunne se det jeg ser. Om noen sitter og vurderer å reise hit for å jobbe frivillig, GJØR DET! Det er virkelig en opplevelse for livet, om du ønsker å lese mer trykk deg inn HER for å bestille brosjyre eller meld deg på. Du får ikke bare en opplevelse for livet, men du utvider nettverket ditt, blir kjent med ikke bare Balinesisk kultur, men kulturer fra hele verden og du lærer mye om deg selv og hva du verdsetter i livet. I tillegg får du nye venner som du ellers aldri ville blitt kjent med. Som tidligere nevnt: er det noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt.

Forrige uke hadde vi som nevnt introduksjonsuke der vi fikk oppleve enormt mye. Siste dag av introuka dro vi til det kjente Holy water temple, en 30 min kjøretur fra der vi bor. Det var en spesiell opplevelse. Balinesiske hinduer drar hit for en rituell rens av kropp og sinn. Tempelet har mange "dusjer" som gir ut rent vann, hinduene anser det som hellig. For total "rens" må du gjennom flere "dusjer", ta vann 3 ganger i ansiktet og 3 ganger i hodet, deretter ønske deg noe. På hver eneste en. Det tok sin tid, tror vi brukte ca. 30 min. Men det var veldig gøy å se hvor engasjerte hinduene var. De tror at de lever for seremonier, og denne er viktig. For å gå inn i tempelet måtte jenter dekke skuldre, ha på sarong for å dekke knær og ha håret opp i hestehale. Det er nemlig ikke lov å etterlate noe av seg selv i vannet. Det var til og med en regel om at hvis ei jente har mensen får hun ikke lov til å gå i vannet.

Inngangen

Det var vanvittig mye folk og køen for å gå i vannet var lang.
Det var forresten noe på linsa, derfor disse to bildene er litt blurry.

Annabelle, utrolig søt jente fra USA.

En av koordinatorene våre, i tradisjonell Balinesiske klær for menn. Brukes ved seremonier eller ved besøk av hellige steder, f.eks. tempel.

Flower offering, forteller mer om dette senere.

Bilde tatt med mobil, derav kvalitet og størrelse.

Holy water temple er en stor turistattraksjon i Bali. Om du noengang befinner deg i området kan jeg varmt anbefale det. Jeg har aldri vært fan av typiske turistattraksjoner, men alt jeg har fått oppleve her, wow altså. Det er en helt annen kultur, og det er så spennede å få være en del av den for en liten periode.

Nå er klokka 19:00 her, middagen er akkurat inntatt (maten her er forresten helt ok) og hva resten av kvelden bringer vet jeg ikke. På fredag kommer det oppsummering og bilder av første uka som lærer for balinesiske barn, so far so good altså. Elevene er mye mer dyktige enn vi i utgangspunktet trodde. Så vi måtte virkelig step up the game. Men det er jo bare gøy!
Snakkes.

  • 384 lesere

Likes

Comments

Lokal tid: 11:48

Altså, FOR en helg vi har hatt. Etter en lang introduksjonsuke der vi fikk se det beste Ubud har å tilby, kjente vi at strand fristet mer enn noe annet. Allerede forrige onsdag var hotell i Jimbaran booket og vi så frem til helgen. Det var virkelig en helg å se frem til også. På fredag ettermiddag satte vi oss (en gjeng på 12 stk) i en taxi og etter 2 timer kjøretur var vi fremme i paradis. Når sant skal sies trodde vi alle at vi hadde blitt lurt, vi kjørte inn i ingenmannsland, men da vi ankom hotellet åpnet det seg en perle av nydelige Bungalows, basseng og strand med flere titalls surfere.

Lørdag startet allerede 07:15, vi skulle nemlig på "Bali's beste morgenmarked" i sentrum av Jimbaran. Det viste seg å være et bittelite marked med masse fisk og rå kylling, så dere kan tenke dere lukten. Stor skuffelse og virkelig ikke beste markedet i Bali, Ubud markedet er 1000 ganger bedre. Vi bestemte oss derfor for å dra til stranden og bare nyte dagen. Vi fant en nydelig "hidden beach" som vi måtte gå til via vann og klipper. Vi lå der i 2 timer før tidevannet begynte å øke, så å gå tilbake var en utfordring haha. Og ALLE ble solbrente. Sola her tar så veldig!! På ettermiddagen tok vi turen til Uluwatu tempelet. Vet dere? Jeg lar bare bildene tale for seg jeg.

Jimbaran "sentrum"

Hidden beach

Uluwatu tempel

På søndag sov vi lenge, helt til 09:00 haha. Så sjekket vi ut og dro til Dreamland beach som lå 10 minutter fra hotellet. Stranden var helt okei, vannet var litt grumsete siden det var storm natten før.. Men vi tenkte likevel at vi ville ha en dag på stranda før prosjektstart så vi ble der. Etter en liten stund la vi merke til et basseng litt ovenfor stranden. Jeg, Evelina (svensk) og Larissa (tysk) bestemte oss for å sjekke det ut, og herregud!! Vi ble møtt med servering på solsengen, infinity pool og havutsikt. Vi var raske på å finne plasser og ble der hele dagen, mens de andre ville ligge på stranden. Det kostet 50.000 rupiah for å ha en solseng hele dagen og få bruke bassenget, tilsvarer 31 norske kroner. Vi fikk servert nydelig lemonade-øl og cæsarsalat, der og da kjente jeg en lykkerus. SÅ bra det var altså. Totalt for mat+solseng brukte jeg 150.000 rupiah, altså 93 kroner. Latterlig billig.

Klapa beach club og Dreamland beach

Vi har kost oss SÅ mye og jeg lengter allerede til helgen, da skal 6 av oss til Seminyak, inkludert Tuva som er 1 av oss 3 eneste norske som er her. Er så digg å kunne snakke norsk igjen her.

I dag skal jeg ha første dag med undervisning på skolen, så kjenner jeg er litt spent. Jeg og Hannah, min romkamerat, underviser 5.klasse, 11-12 år gamle jenter og gutter. Vi har brukt formiddagen på å forberede og underviser mandag til fredag 14:00-16:00. Ikke så veldig lange dager med andre ord, men det er helt okei. Forteller mer om dette senere. Håper dere likte bildene, og innlegget forsåvidt!
Selamat sore (god formiddag) fra Bali!
  • 555 lesere

Likes

Comments

Lokal tid: 11:45
Innlegg med MASSE bilder

God formiddag fra Bali!
Jeg lever og er trygt fremme, dagene har gått i ett siden ankomst søndagkveld. Altså hvor skal jeg starte? Først og fremst så har jeg har det bra. De første dagene nå merker jeg at jeg har litt hjemlengsel, men vet at de aller fleste har det her og at det går over etterhvert. Nå føles 12 uker her veeeeldig lenge, men jeg skal gjennomføre. Skal også bruke helgene til å utforske andre steder i Bali, det ser jeg frem til. Heldigvis har jeg også fått flere venner fra Sverige, Tyskland,Belgia, USA og Australia. Det er med andre ord veldig internasjonalt her. Så jeg prater omtrent kun svensk og engelsk her. Vi bor 10 min gange fra Ubud sentrum så det er et veldig rolig strøk men det er egentlig litt deilig. Vi er rundt 150-170 frivillige som bor rundt i forskjellige hus, så man ser frivillige hvor enn man går.

Denne uken har vi introduksjonsuke og dagene er veldig lange, men samtidig lærerike. Vi har gått 20 000 skritt hver dag hittil!!! Mandagen bestod av tur til Monkey forrest i Ubud sentrum, det er det eneste stedet som er som det alltid har vært her på Bali. Det er en gigantisk jungel med flere templer og 600 ville aper. Ei jente på min gruppe ble bitt av en ape, så de er ikke så søte og snille som de ser ut på bildene altså.

Tirsdag startet vi med Balinesisk språkkurs. Det er gøy å lære litt enkle fraser som man kan bruke her nede, de lokale setter utrolig pris på når man slår av med litt Balinesisk ved en handel f.eks. Og det er alltid gøy å lære et nytt språk. Deretter hadde vi en lang pause før en 4 timers tur rundt i rismarkene. Ubud er kjent for sine mange rismarker så det er en selvfølge å besøke dem. Blant hundretalls av rismarker lå det også vanvittige fine hotell, så det er ikke umulig at jeg tilbringer noen helger der.

De kjører også scooter OVERALT her. Tilogmed på små stier i ris åkrene. På veien kjører de som gale i 80 km/t med tre mennesker på en liten vespa, og det er ikke uvanlig å se en liten baby i armene på de som kjører. Crazy!!

Ellers har jeg vært i banken og tatt ut 1,2 millioner indonesiske rupiah som tilsvarer rundt 800 norske kroner, å regne om rupiah til norske kroner er derfor ikke så lett nå i begynnelsen. Men det går seg til etterhvert.
Til helgen skal jeg og 7 andre til Jimbaran og bo i Bungalows på stranden. Jeg TRENGER strand og hav i denne varmen for svetten renner konstant, så vi er veldig gira. Gleder meg såå mye.

Jeg skal også ta bilder av rommet mitt og stedet jeg bor senere til et eget innlegg, har fått masse spørsmål angående akkurat dette. For å gi et lite hint: det er ikke høy standard her. Har så mye å fortelle dere, men er begrenset hvor langt innlegget skal være haha. Så om det er noen spørsmål så er det bare å spørre.

Nå skal jeg gå og spise lusnj, så på Batik malekurs. Vi snakkes før eller siden!
PS: Internett her er veldig dårlig, men skal forsøke å oppdatere 2 ganger i uken.

  • 610 lesere

Likes

Comments