Generelt

Dagen i dag, dagen i dag er dagen det kun er en måned igjen til avreise. En måned igjen til jeg vender snuten mot USA, mot et helt nytt liv, en ny hverdag, nye kjentskap og en ny familie. Om 31 dager har jeg sagt hade til alle kjente og kjære for de neste ti måndene, og forlatt min kjære bygd, Halsa.

Jeg er klar, klar til å oppleve og erfare. Jeg er klar, klar til å utfordre meg selv og lære av det. En følelse av glede og uvitenhet sprer seg rundt om i kroppen min når jeg tenker over det jeg er på tur til å oppleve, men på samme tid er jeg så sykt nervøs. Tankene over alt som kan gå galt slår meg, alt virker så fjernt og skummelt. Nei, jeg kan ikke tenke slik, ender opp med å bli gal.

Det meste av papirer er ferdig nå, og visum fikk jeg i posten forrige uke. Alt begynner å bli klart, jeg er klar.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Generelt

Heihallo og velkommen til meg!

Jeg har da endelig etter litt oppmanning, og oppsyking bestemt meg for å opprette denne bloggen. På denne bloggen kommer jeg til å skrive litt om prosessen nå før jeg reiser (som snart er kun to mnd til!) , men selvfølgelig mest underveis i selve oppholdet. Opprettet denne bloggen for å holde venner og familie oppdatert på hva jeg gjør "over there", men også for alle andre som eventuellt skulle trykke seg innpå. Ser også på dette som en fin mulighet til å ha noe å se tilbake på senere.

Med dette sier jeg bare takk for at du leste dette, og håper du vil følge meg videre på min vei i en helt ny verden, min egen American dream.


Likes

Comments