Jag saknar mig själv sjukt mycket, riktigt mycket, så mycket så jag ibland går ut och tar upp boken jag skrev och sätter mig i min mörkbruna läder fåtölj i min vinkällare, slår upp en 16 åring i ett litet glas och tänder några ljus, och läser. Min stohetstid är över, likt Alexander den store har jag gått tillbaka till ett hål, det hål jag kom från. 

 

Upp som en sol, ner som en pannkaka. Vad hände? Hur gick livet som de gjorde? Varför är jag ute på sjön, metar abborre på kvällarna istället för att snacka om feta brudar? Varför kollar jag en dålig film en fredag istället för att gå på krogen? Vakterna vet vad jag heter fortfarande, de bjuder in mig, men när jag står på avenyn känner jag mig vilse, jag har misat att det kommit en ny pub, en ny O´learys... Vad hände? Jag har för övrigt två barn, en ny hund, balder har gått bort, två bilar, en liten och en volvo, en studsmatta och en villa, vi plockade vinbär och kokade saft förra veckan. 

 

VADÅ KOKA SAFT??? Fittsaft? Nä, jävla vanlig saft. 

 

Man står i köket och ska provsmaka saften, man testar lite först och den var sur. Jag säger precis vad jag tänker och säger det högt.

"Jag har då slickat fitta med bättre PH värde en den här surfittsaften" och min sambo tittar på mig med stora ögon och jag ser att hennes ögon talar till mig "Sa du just det där?"

 

Nä, tacka vet jag hur jag var när jag var 25 och gjorde allt oetiskt man bara kan göra... Mina vänne, bekanta, ni som tycker att ni lever livet, i eller utom förhållande, skaffa inte barn, där dör allt som var bra!

 

Ciao

Vild

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har företaget tagit fram en egen variant av Fatboy kom är i samma kvalitet, men den kommer heta Maffia.

Så, frågan är, hur många i Göteborgsområdet hade köpt en Maffia kudde 180x140 som man kan ha ute och inne om den hade kostat 950:-

Sug på den!

Likes

Comments

Tja, läget?

De var inte igår man var inloggad här, känns som en era som passerat. Mycket har hänt under åren som gått, jag tänker tillbaks på alla fester, alla de hundra tusentals kronor som flödade på helrör på krogarna i Göteborg. Hur jag lärde känna Janne, Richard, Marcello och alla er andra som jag dykt på genom åren. Det som påminner mig om mig själv, det är när jag står utanför och röker och den jävla porslinstomten står där, fastfrusen och jag kommer på mig själv tänka "Han måste frysa, ska jag hacka loss honom och ta in honom?" Pierre VanDer Garden, den roligaste sexleksak jag någonsin använt på en kvinna.

Fantastiskt rolig resa egentligen. Men livets resa har bara börjat har jag upptäckt. Målet med livet tidigare var ju bara att ha så roligt som möjligt och hanka sig fram. Jag lovade mig själv att "När jag skaffar unge så ska jag inte bli tråkig" men nu sitter jag här,. i ett radhus i en förort till Göteborg, en ganska invandrarfri sådan så det känns rätt bra, istället får man dras med weekend alkisar som skäller för att jag inte plockar bajs efter min hund. 

Senaste året har varit kaos, roligt som helvete, men fan, att få reda på att man ska bli farsa var ganska tungt, inte jobbigt, men tungt, det är bland de tyngsta jag gjort. Jag fattade inte hur stort det var och nu sitter jag här med en dotter på 3 månader som är hur söt som helst. Samtidigt så har jag gått och blivit han som jag ratat tidigare, han som slutade höra av sig och nu, efter några månader så är jag han som folk inte ringer längre, för jag följer inte med ändå. Det tynger mig. Ring och låt mig säga nej, vore bättre.

Jag har alltid varit egenföretagare, en ensamvarg som inte svarar till någon om jag inte gjort missen själv. Jag gjorde misstaget att sälja företaget till ett bolag som gjorde samma. Jag blev varmt välkomnad och allt gick bra, tills en ny person dök upp och det skar sig. I måndags sa jag upp mig "frivilligt" med omedelbar verkan. Så här sitter jag, tankspridd och ensam i mitt kök medans min sambo, min vackra Catarina som sover så gott, och min vackra dotter Bianca som snarkar så gott...

Vad ska jag göra nu? Några tips? Jag är inge bra på att vara anställd, så jag sitter här, med mitt gamla orgnummer och imorgon är dagen jag börjar jobba med gammal ost igen, jag återgår till hankandet, som känns lite osäkert. Dock kommer det funka bättre, för jag kommer få ta över hela firman, äga 100% och därmed bestämma allt. 

Jag hoppas bara jag kan fortsätta lyfta 30000:- i månaden, för annars kommer jag ha bytt ner mig, för hur fan ska jag klara mig på mindre än 20 000 efter skatt. Kalla mig svin alla ni som tjänar mindre än så innan skatt, men jag är inte ödmjuk. Jag har kostnader... Nja, okej, inte sant... Jag har räknat ut att jag kan gå på A-kassa och småfisa och ha 5000 över, om jag bodde här ensam, så så illa är det inte, men ändå... Nu har jag ju börjat leva som jag vill, då kan jag ju inte sluta.

Så till alla er vänner som känns förlorade, som gått en annan bana i livet och som jag inte träffar längre; lev väl. 

Er vän, fiende - Den Ödmjukaste människan i hela stan!

Cyklisten

 

 

Likes

Comments

Det är faktiskt sant. Det är en ny era med träning som satts igång. 

Måndagar kör vi triceps och framsida lår

Tisdagar kör vi rygg 

Onsdagar kör vi vader och baksida lår

Torsdagar kör vi biceps och mage

Fredagar kör vi axlar och bröst

Känns bra! Faktiskt riktigt bra, fast jag har en jävla träningsverk i mina triceps nu, tror inte ja skulle klara att dra en ronk om jag försökte faktiskt...

Likes

Comments

Ja, om man ser tvillingar så vill man ligga med dem, även om de ser ut som stryk, ja hade så lätt satt på två halvfeta tjejer, de ligger ju i min natur att ta ALLT som kommer i min väg, likt en bulldozer i regnskogen avverkar jag allt som kommer i min väg, fotomodeller, mooretjejer, feta ask, halvfula tjejer, bonnetjejer som har ett bröst som är större än de andra och halvsöta småknubbiga tjejer som har träningsberoende. Samtidigt så fan, ja lyssnar på mycket Brittany och lade GAGA så man får skylla på de.

hur som helst prata ja lite med fröknarna Twize ASS och jag vill ligga med dom, även om ja inte vet nåt om dem, även om ja tycker de e trevliga, vem man nu än pratat med, men hur som helst, de är ju inte jättesnygga nån av dom, enligt min smak då, många gillar säkert er, se på alla feta fula tjejer som har najs pojkvänner... Hur som helst. Ja tror jag skulle ligga med vem som helst, mina krav är inte höga, men helst går ja inte på nån som är under en femma, för då måste ja skämmas. Men när de gäller tvillingar så tror ja nog fan ja skulle kunna trycka vad som helst, bara för att klara av milstolpen.

Har tre milstolpar kvar, en neger, tvillingar, en transa och en drävg... verkar som jag aldrig får avsluta min lista nu när jag är sambo och shit. 

Likes

Comments

Sätter mig på vagnen efter ett skönt möte med Henke och hans partner, mycket nöje och mycket trevligt, jag gillart!

Där kommer Matti, hur bra som helst ju! Inte sett på evigheter! Så är det när vi börjar växa te oss och det som känns bra med att bli vuxen är att man lär sig om sig själv, så att alla ni som bor i hyresrätter, dagens diss är till er, idioter :D

Likes

Comments

De e fan en skum känsla av att vara den som håller i maskinen och gaddar sig själv, det är hemskt, men samtidigt en härlig känsla, ungefär som när man första gången injecerade amfetamin med spruta själv, innan var det hon som ja tror hette sussanne som gjorde det, men jag lärde mig, orange slang, sked och hela skiten, jävligt speciellt... 

Likes

Comments

Pepsi är fan ekonomisk oberoende, för hans pappa Telejack, dvs min vän Kenneth, han vettu, den gubben har råd med mer morrötter än va Pepsi kan äta! De e sant, och Pepsi jobbar inte ens med datorer, dock gör hans pappa det! 

Likes

Comments

Gött för alla er som ska flyga idag som har köpt resa till thailand eller något, helst köpt lösa biljetter... när flyg ställs in så får ni inte en spänn tillbaks då alla, ALLA har skrivit att pengar betals tillbaks om resan ställs in, dock inte vid fall av Force majeure, för er Kissie liknandke små puckon och idioter som inte vet vad det betyder så betyder det typ Force Major, dvs, en större makt, som är naturkatastrof.  Läs Wikipedia

http://sv.wikipedia.org/wiki/Force_majeure

Gött för er iallafall

Likes

Comments