Ledig och dag och då hivas det kaffe och städas inför midsommarfirandet imorgon. Jag börjar dock jobba kl.16 men jag hinner ju ändå fira lite. Sedan blir det i alla fall jobb hela helgen och på söndagkväll går jag på semester. Ska bli så himla härligt. Vilda tjatar om Kolmården och Bamses värld VARJE dag. Någon som längtar. Vi ska gå på teater och en massa annat roligt i sommar så vi kommer nog att ha fullt upp. Nej, åter till städningen och kaffet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Så härlig dag! Simon fick sovmorgon och Vilda och jag smög ner och käkade jordgubbar till frukost. När Simon väl vaknade packade vi ihop lite saker och traskade ner till stranden där vi lekte i lekparken, badade och fikade. Sedan har vi bara tagit det lugnt, solat på altanen, lekt och käkat glass. Sådana här dagar behövs det fler av. Nu är det bara 5 arbetspass kvar och sedan är det semester! Då blir det Kolmården och Bamses värld, ut och tälta, marknader, Håkan Hellström och Laleh i slottsruinen. Det kommer att bli en riktigt bra sommar.


Likes

Comments

Ledig dag idag. Och igår. Idag har Vilda och jag varit och köpt fika och varit på stranden där vi lekte i lekparken, badade och fikade. Nu är vi hemma igen och slappar lite i soffan. Vi ska nog ut och leka en sväng sen och sitta på vår trapp och äta jordgubbar. Så himla härlig dag. Imorgon blir det jobb igen och så är jag ledig i helgen. Nästa vecka är sista jobbveckan innan semestern. Kommer bli en så härlig sommar.

Likes

Comments

Weheartit.

Likes

Comments

Äntligen så är Orange is the New Black tillbaka! Hela säsong 5 finns nu på Netflix så kvällarna är räddade! Älskar att ha serier att följa. Följer Pretty Little Liars som är inne på sin sista säsong och allt aka avslöjas, såg senaste avsnittet igår så nu är det inte många kvar. Har även snart kikat färdigt på Beverly Hills 90210 som jag följde när jag var mindre och nu har jag även börjat på The Walking Dead där jag är på säsong 2.

Likes

Comments

Fredag. Idag ska vi bara greja och dona. Vädret är skit så det passar ju bra eftersom Vilda inte är så pigg. Nu räknar man verkligen ner till semestern. Det ska bli så jäkla skönt! Har ingen motivation alls till att gå till jobbet just nu så lite ledighet är välbehövligt. 2 veckor kvar. Jag tycker att det ska bli så himla roligt att åka till Kolmården med Vilda och Simon. Vilda kommer att tycka att Kolmården är jätteroligt så det ska bli så kul att se henne där igen nu när hon är lite större. Vi ska ju bo på hotell i 2 nätter i Norrköping och så ska vi ju även träffa Simons bror som bor där. Det är mindre än en månad kvar tills vi ska dit så jag hoppas att tiden går fort. Jag hade även tänkt att vi skulle ta oss till Ölands Djurpark med i sommar men vi får se lite. Det blir i alla fall lite marknader och Power Meet i Emmaboda så det kommer att bli en bra sommar! Bäst av allt kommer nog dock att vara Håkan Hellström i slottsruinen. Längtar! Vad har ni för planer i sommar?

Likes

Comments

Ledigt idag och imorgon. Vilda och jag tog sovmorgon fram till kl.9. Blev så himla paff när jag vaknade. Detta händer typ aldrig! Vilda vaknar och vill kliva upp mellan kl.05.30-07.00 varenda dag, det spelar ingen roll om vi är lediga eller det är helg. Hon har tagit sovmorgon kanske 2-3 gånger på snart 4 år och varje gång har hon varit sjuk, som nu. Hon är jätteförkyld och hängig stackarn. Så idag har vi tagit det lugnt. Jag har hunnit städa hela övervåningen vilket var väldigt nödvändigt. Så nu har jag ansiktsmask på och ska se ett avsnitt av min serie innan jag ska hoppa in i duschen och sedan krypa ner i en renbäddad säng. Imorgon ska vi bara fortsätta med att ta det lugnt så att Vilda kan bli frisk. I helgen blir det jobb och på måndag är det bara två veckor kvar tills semestern!

Likes

Comments

Vi har funderat länge på vad vi ska hitta på i sommar och tillslut bestämde Vilda att vi ska till Kolmården och gå på Bamses värld och kolla på djur. Vi blev också nöjda med valet eftersom det faktiskt är mycket roliga saker för oss också. Vi försöker alltid hitta på minst en större sak varje sommar och sedan en massa små roliga. Vi var ju på Kolmården för 2 år sen men Vilda var ju lite mindre då och nu kan hon ju traska runt själv och göra mer saker. Förra gången var hon så fruktansvärt trött så hon somnade under delfinshowen och sedan igen när vi skulle äta. Så nu kanske det blir lite mer fart och fläkt. Kul ska det bli i alla fall!

Likes

Comments

Så var det lördag. Så skönt. Jag klev upp med Vildan idag och lät Simon sova. När han väl vaknade så drog vi till Lantmännen och köpte en vattenkanna till trädgården och en marängbotten med tillbehör. Så vi har grejat lite i trädgården och gjort tårta idag! Vi har även hunnit plocka lite här inne och lekt så nu myser vi framför tv:n och tar det lugnt innan Vildan ska upp och sova. Lagom lördag. Vad gör ni ikväll?

Likes

Comments