Hej!
Förlåt för att jag inte har skrivit någon men jag har varit ute på fjälltur hela helgen!
Det var verkligen superkul och jag hade jätteroligt. Vi åkte först från Storulvån till blåhammaren och sov en natt, sen åkte vi till sylarna och sov två nätter och åkte sedan vidare ner till Storulvån igen och hemåt.

Jag tog med min Gopro för att fotografera och filma lite btw.

Ikväll ska jag hem till min kompis jolin som kommer från Dalarna och hälsar på sin pappa och är här uppe, vi ska sova över och ha de lite mysigt och så. Verkligen jättekul att hon kommer upp för har verkligen saknat henne så det gör ont! Så kommer gå ner till affären o köpa lite snacks snart och lite grejer till henne! Jag kan skriva lite mer imorron om det har hänt något roligt!

Juste! Min pappa och min farfar har målat om mitt rum så nu tänker jag renovera eftersom jag hade gula väggar innan ( mamma bestämde färgen när jag var typ 6 ) så nu har mitt rum blivit vitt och det är mycket lättare att matcha saker nu. Haha.

Sorry för dålig kvalité på bilderna!!
Ha de bra! // Vilda

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Jag har inte hunnit skriva något för att vårat internet hos mamma har stängts av. Haha typiskt mamma att inte betala räkningar. Så nu sitter jag på skolan och skriver istället. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om men men. Vi har snart musik och jag verkligen hatar våran låt som vi har där! Våran musik lärare bestämde den åt oss och jag ska spela piano med min kompis Agnes. Om ni har lyssnat på låten kan ni ju kommentera vad ni tycker om den och gilla om ni tycker lika som mig😂 . Kan kanske blogga lite med mobilen om den inte får slut på internet men mamma ska betala räkningen ikväll så hoppas att internet kommer tillbaka så fort som möjligt.

//Vilda

Likes

Comments

Jag ska berätta om en liten olycka, hehehe.

Jag åkte skidor idag med Frida och det gick jättebra tills vi åkte i parken. Jag såg en stooor rund rail som jag tyckte så jättelätt ut, iaf jag åkte mot hoppet som var innan och hoppade upp på railen. Och jag är ju bäst på att raila (första gången) så jag flyger in i railen som är gjord av mettal och tappade båda skidorna. Hehe, och nu när jag är hemma så märker jag att ena mitt nyckelben sitter annorlundare än det andra... Det gör lite ont men jaja... Och det fulaste av allt var att några från min klass åkte i liften precis då och såg på allt, så nu skrattar både frida och klasskompisarna åt mig. Jag känner mig värd en kopp te och lite glass.

//Vilda ❤​

Likes

Comments

Jag fattar verkligen inte, kan någon förklara det här för mig? Varför ska folk säga till mig hela tiden att jag härmar dom? Jag härmas inte! Jag går min egen väg men det är fortfarande en person i mitt liv som HELA tiden säger att jag härmas, liksom det kan handla om att jag gillar en kändis. Sen säger h*n till mig "åååh va jag älskar ****" och då skriver man ju tillbaka "Jag mee! h*n är så snygg!" och då blir den där kompisen skit sur på mig och säger att jag härmas... Jag visste inte ens att den personen gillade den kändisen. HATAR verkligen det för h*n är i allmänt en fin person men våran vänskap förstörs hela tiden p.g.a det. Dessutom blir jag sårad av det för snart får jag inte va mig själv? Jag blir så himla less på det här!

Om det är något jag gör är det väl ändån inte att härmas. Nu får jag sms av henne där h*n skriver att jag kopierar H*ns liv asså skärp dig. Lova mig något, säg aldrig till någon att dom härmas. Det finns ett helt jordklot så man är inte helt unik, det finns alltid någon som liknar en så hahaha. Tur man har familjen! Ska gå och ha mysigt nu och stänga av allt så man kan slappna av lite. Till alla som är som min kompis: Gå ut o sprid lite kärlek vettja om ni inte har nåt nyttigare för er.

//Vilda

Likes

Comments

Jag trivs mycket bättre i skolan nu. betygen börjar bli bättre, det är inte lika mycket tjafs, har bra kompisar och känner mig bättre! Saknar såklart dom gamla kompisarna i 6:an men man måste kunna gå vidare... Imorgon ska jag åka skidor så kommer inte skriva så mycket, kanske lägga ut någon bild eller så. Men nu ska jag gå och lägga mig, det blir ju sommartid i natt så får gå upp en timme tidigare, Yeeeey...!👎

klassfotot är ifrån 6:an

//Vilda

Likes

Comments

Idag var jag på stadium och hitta världens skönaste och snyggaste Nike skor! Det var verkligen ett måste.😍

dom kostade 548:- och är verkligen värt det!👌

Likes

Comments

Hej!

jag ska börja att blogga om mitt eget liv och lägga ut bilder som jag och min syster har fotograferat!

jag kan börja med att berätta lite om mig själv, jag heter Vilda Högberg och är 13 (snart 14) år gammal. Jag bor i en liten "by" som heter järpen och som är ganska tråkig... Jag har en syster som heter Tuva som är min alldeles bästa vän! Och två hundar, Sleepy och Schröder. Mitt liv är ganska komplicerat, jag har två vänner som står mig nära i skolan men det känns fortfarande som om jag inte trivs jättebra. Min närmaste kompis som var min som min syster som jag alltid var med och hade kul med flyttade hösten 2014 till Leksand. Allting har förändrats sen dess, jag känner att jag inte klarar av att inte vara i hennes närvaro. Men hon kommer och hälsar på nästan varje lov och jag får åka ner dit rätt så ofta av mina föräldrar.

Dansen är en stor del av mitt liv, jag går på kurser inne i stan ( drygt en timme med bil ) med min kompis som dessutom är min låtsas kusin. Vi går på en kurs som kallas "girlicous" som innehåller lite extra tjejiga steg.

Jag har skilda föräldrar sedan 2010 tror jag, jag är väldigt beroende av te och Teen wolf.

det var väl rätt så mycket som jag kan berätta om mig själv :)

//Vilda

Likes

Comments