Just nu sitter jag i skolan och pluggar lite extra. Idag så har jag hunnit med ganska mycket saker även om jag haft skola. Hade håltimma i två timmar, så åkte in till stan och träffade mamma och Nathalie. Vi tog en lunch på Trattoria, jag tog deras hamburgare, mamma tog någon fisk och Nathalie tog en pasta. Ångrade mig direkt efter, när jag fick syn på hennes pasta. Väl där inne fick vi sällskap av Jonas och hans hund haha. Efter det strosade vi runt i stan då mamma letade efter nät strumpor? Innan jag begav mig tillbaka till skolan gick vi förbi Mouche där jag köpte ett super fint kit tills våren.

Likes

Comments

Kom fram för bara några timmar sedan. Vi familjer bor i 2 olika lägenheter på Högfjällshotellet. Började dagen med att åka Offpist;) Gick väl sådär. Slutade med att vi fick gå i över en timme. Såg sedan en kille på snö scooter som vi lyckades få skjuts av.

Likes

Comments

On our way to Sälen!!!
Sitter i bilen och har precis köpt kaffe. Eftersom att vi åker tre familjer så kunde vi inte stanna när som helst, men efter någon timma så blev det av. Ska försöka sova då jag fått ca 6 timmars sömn på två dygn:)

Likes

Comments

By Vilda

Skev selfie lol

Ligger just nu i sängen och ska försöka plugga. Har ett tal som ska vara inlämnat imorgon, samma dag som vi åker till Sälen. Har verkligen ingen aning om hur jag ska hinna med det, men får se om det finns några ''öppna luckor''. Om bara 6 timmar så åker vi till Sälen, är så taggad på att åka skidor och åka bil. Älskar verkligen att åka bil, inte för långa sträckor dock men några timmar.

Likes

Comments

Efter skolan mötte jag och Isabella upp Siri i stan, fikade och kollade lite affärer. Planer för ikväll - åka till Siri, får se om vi köper med oss middag eller något gott.

Likes

Comments

By Vilda

Ligger just nu i sängen med en kopp te och skriver ett tal tills imorgon. Ska ha avslutnings tal och jag valde att prata om jämställdhet & kvinnliga rättigheter. Är redan väldigt nervös då jag HATAR att hålla tal. Någonting som jag tycker är väldigt jobbigt, ingen aning varför då jag inte har ''scenskräck'' haha. Måste skriva några sidor till då jag blir så pass nervös och pratar väldigt snabbt då den ska vara 5-7 minuter lång.

Likes

Comments

1. Vad heter du? Maj Vilda Måne Broström (låter ju lite som en gammal dam)

2. Hur gammal är du? 16 år, fyller 17 i Augusti

3. Vart bor du? Göteborg

4. Hårfärg? Brunett

5. Ögonfärg? Hmm,, bruna med någon blandning

6. Hur lång är du? 1,68 ish

7. Kär? Nej

8. Är du singel eller upptagen? Jag är singel

9. Godis eller chips? Godis, absolut!!

10. Vad skulle du göra utan din mobil? Fokusera så mycket bättre på skolan

11. Vad har du för mobil? Iphone 7, silver

12. Om du vann en miljon vad skulle du göra? Jag skulle sparat det mesta tills jag är 18 och kan köpa egen lägenhet. Hade verkligen försökt spara allt men det hade lagts en del på shopping etc.

13. Vad vill du ha just nu? SOMMARLOV

14. Favorit färg? Beige, vitt, svart och grått

15. Favoritfilm? Age of Adeline kommer alltid vara en favorit men på senaste Why him & Skönheten i allt

16. Favorit restaurang? DUDLEYS!!!! Ingen mat slår deras, den ligger dock i New york - en bit bort från Göteborg haha

17. Bok? The fault in our stars, då det är den enda och hela boken jag faktiskt läst

18. Ut och festa eller myskväll? Beror helt på. Beror på vilket humör jag är på haha. Om jag är trött så är det ju jätte mysigt att ligga hemma med lite ''snacks'' och kolla på en rolig film - men om jag känner motsatsen så är det fest!!!

19. Beroende av något? Granatäpple, bara förra veckan åt jag kanske 2-6 om dagen?? Inte jätte bra kanske då jag är överkänslig mot röda saker. Har dock förbud mot det nu då jag får så torr hy (får endast äta max 2 på lördagar haha)

20. Vad ska du göra idag? Idag ska jag plugga och träna

21. Vad är det värsta du vet? Spindlar, fyfan. Även att gå på toa på natten ifall det är släckt haha, tror att de ska ligga en orm i toan (kompis familjevänner visa en bild på detta, dock hände det i Asien men men)

22. Vad åt du senast? Jag åt/drack en smoothie bestående av filmjölk, jordnötssmör, äpple & kanel

23. Favorit land? Frankrike

24. Vilka är dina favorit skådespelare? Lätt Seth Rogen

25. När går du och lägger dig? Inte tidigare än 12, hur väl jag än försöker

26. Ställe du vill besöka? Hawaii, Afrika & Japan

27. Vad ska du göra på lovet? Jag och Isabella ska till Sälen med familjevänner

28. Ställe du inte vill besöka igen? Marrakech

29. Burger King eller Mcdonalds? Donken faktiskt (donken deal)

30. Vilken årstid? Sommar!!!

Likes

Comments