By Vilda

Hello Jello!! Tänkte snabbt tipsa om ett par produkter jag använder till vardags. Super bra verkligen och ett stort tips!! Jag använder mig då av Shiseido's "the skincare" kit. I detta kit så ingår det en Cleansing form, softner och en moistureizer. Jag kände själv att jag fick så mycket bättre hy av dessa och sedan när det tog slut så fick jag sämre igen. Självklart beror det på person till person, men på mig är den super.

Likes

Comments

By Vilda
Igår kväll, eller snarare inatt så kollade jag på Elle galan som var i fredags. Ni hittar den fulla videon här. Tjejerna hade hur fina klänningar som helst och killarna snygga kostymer. Mina absolut favorits måste dock vara Zara Larssons, Kelly Gales och Lisa Olssons. Här hittar ni alla festbilder och här alla röda mattan bilder.

Lisa Olsson & Carolina Gynnings spetsklänningar var lätt mina favoriter. Hur fina som helst!!

Likes

Comments

Godmorgon!! Eller snarare god eftermiddag. Ska alldeles strax göra mig iordning för att åka in till stan där jag ska plugga med Herman och förhoppningsvis Isabella, om hon svarar?? Har tyvärr 2 inlämningar som ska vara inlämnade snart som måste skrivas klart. De senaste inlärningarna vi gjort har varit ganska roliga att göra om jag ska vara helt ärlig. Men en inlämning om Sverige under 1800-talet är inget jag tycker är intressant och har skjutit upp en del. Aja, i fredags åt familjen middag tillsammans med Werner och några av Zebastians kompisar på Padrino. Tips!!! Igår så hade även JJ fest så vi drog dit några timmar.

Likes

Comments

By Vilda

Onsdags, kl halv 7 körde mamma in mig till centralen. Hela klassen var på studieresa i Stockholm och den började väll inte jätte bra. 5 minuter innan tåget går märker jag att jag glömt mitt kort hemma vilket inte ledde till så bra humör. Under resan gjorde vi inget super kul helt ärligt, kollade på en teater där hela klassen låg och sov pga hur dålig den var. Var i riksdagen med en sjukt bitter tant till guide. Det bästa med resan måste väll varit den fria tiden då jag strosa runt lite och sedan åkte hem till lägenheten. Var hur skönt som helst att få lite ensam tid för mig själv. Dagen efter åt några i klassen på TGIF, gott om man är sugen på hamburgare, friterat osv.

Likes

Comments

Såg jeansen till vänster på Chloes blogg igår och tyckte att de var sjukt snygga. En trend som även kommit till Sverige nu är ju alla stickers. Stickers på väskor, stickers på kläder och stickers på skor. Har letat efter något schysst plagg med stickers men inte riktigt hittat något. Men WOW för Alexander Mcqueen's nya byxor, tycker att de är riktigt snygga. Vet inte riktigt om jag skulle kalla de stickers på kläderna men otroligt snyggt är det.

Likes

Comments

RHODOS IRAK GÖTEBORG

Vliken är den varmaste respektive kallaste resan du gjort?

Den varmaste resan jag gjort är nog New York över sommaren och kallaste Bad Gastein förra året.

Hur länge varade din längsta resa?

Min längsta resa varade 3 veckor och då hyrde vi hus i Frankrike

Vilka tips skulle du ge till en turist som skulle vilja resa till staden du bor i?

Åk inte hit och använd pengarna och res till ett annat land:)

Land du skulle vilja resa runt i?

Jag skulle vilja åka runt i USA

Vad är den turistigaste platsen du varit på?

Absolut Rhodos!!

Dina bästa resebilder?

Hur ser din resväska ut och har du några måsten?

Min resväska är nog som alla andra tjejers resväskor. Har med mig alldeles för mycket kläder och saker med mig än vad jag egentligen behöver. Skulle inte säga att jag har några måsten faktiskt förutom, beror nog på vart jag ska

Vart skulle du vilja åka just nu?

Jag är väldigt väldigt sugen på Hawaii!! Speciellt när det är såpass kallt som det är här i Göteborg. Sjukt hur mycket jag fryser när jag går upp ur sängen på morgonen. Plus att mina fönster är gamla så vi ska äntligen byta de nästa vecka. Går inte att beskriva hur kallt mitt rum är, sover med 3 täcken, 2 filtar plus långbyxor och tjocktröja. Jag skulle också vilja åka till Afrika!!

Vilken är den sämsta resan du gjort och varför?

Den sämsta resan jag gjort är absolut Rhodos förra året. Jag är inget fan av turistiska platser. Åker hellre till en öde ö än en Ö med massa turister. Plus att vi hade inbrott och förlorade en stor del saker.

Ett ställe du absolut inte vill åka till?

Hmm svårt, är inte jätte sugen på Irak och Syrien pga alla omständigheter som sker där.

Likes

Comments

Around The World

Jag och mamma har länge pratat om att åka på en road trip i USA. Alltså hyra en bil och åka runt till flera olika stater helt enkelt. Vi hade för inte så länge sedan pratat om att åka till New York i en månad men har nu blivit lite mer inne på en road trip igen. V har försökt att planera så mycket som möjligt, skrivit ner alla destinationer vi vill åka till, hotell osv så får vi se helt enkelt om det blir av. Kanske inte nästa år men kanske året därpå, eller efter det haha, men vi har siktat till Juli 2017. Tanken för vår road trip är att besöka New York, Florida, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas och Hawaii. Från början tänkte vi vara borta en månad men vi får se om det blir lite längre. Minst en månad räknar vi med pga att hinna vara på platserna. 

NEW YORK CITY

Då vi från början hade tänkt oss en månad i New York och sedan bytt ut det mot en road trip, betyder inte det att man ska strunta i det helt. För att starta allting på ett bästa sätt, vad är bättre än New York? Vi har då tänkt oss en vecka i New York för att senare ta flyget till Key West. Skulle inte säga att det finns något speciellt jag skulle vilja göra eller se i New York förutom att äta frukost på Dudley's och strosa runt på gatorna i Soho. Skulle dock vilja gå på Lejonkungen på Broadway igen, riktigt cool upplevelse faktiskt. Sist jag var där så somnade man ju nästan pga all jetlag.

FLORIDA

Efter New York är planen att bege sig till Key West som ligger längst ner i Florida. Hyra en bil och bila upp till Miami. Jag fann då att man kunde åka över en dag till Bahamas, vilket mamma tyckte var för lite. Och ja, om man åker över till Bahamas kanske det inte räcker att bara stanna en dag. Åka över i tre dagar eller så och sedan tillbaka till Miami för att fortsätta uppåt. Följa väg 95 vid stranden ända upp till Orlando för att senare ta nästa flyg. Så en biltur över Florida och Bahamas för att senare bege sig till nästa destination.

BAHAMAS

Att bara åka över till Bahamas för tre dagar är fantastiskt. En sak som både jag och mamma är väldigt hypade över, kanske lite mer jag är en strand vid namn Exuma. Om du inte hört talas om det innan tycker jag att du borde söka upp det på direkten. Det är alltså en fantastiskt vit strand, blått vackert vatten plus grisar. Ja, det simmar alltså en del grisar runt i vattnet som man kan bada med. Kanske inte jätte mysigt att bada med en gris, men skulle varit en rolig sak att ha gjort.

LOS ANGELES

Efter att ha bilat igenom Florida så bär flyget från Orlando av till San Diego. Planen är att hyra en bil i San Diego och bila ända upp till San Francisco, genom Hollywood, Beverly Hills osv ändå upp till Golden gate bridge. Skulle faktiskt inte säga att det finns något speciellt i LA jag vill göra. Mest äta på mysiga cafeer, äta god mat och ta massvis med foton. Jag skulle säga att jag är mest taggad för Beverly Hills, har velat åka dit så länge sedan jag kollat 90210. Skulle även vilja ta en Hike upp till Hollywood skylten, något jag anser att man nästan måste göra när man befinner sig i LA. Efter San Francisco är vi inte säkra på om det skulle bli en bil tur eller ett flyg till Las Vegas för att senare åka runt där. Väl i Las Vegas så är tanken att åka runt och se alla Nevada typiska saker såsom Grand Canyon, gå på cassino osv.

HAWAII

Som ett avslut på hela resan har vi kommit fram till Hawaii. Hawaii för en vecka eller längre, då man inte kommer vilja lämna det. Tanken är då att besöka 4 av de 5 stora öarna då de såg bäst ut. Finns så himla mycket saker jag skulle vilja göra i Hawaii. Framförallt de vanliga turistiska Hawaii sakerna som simma med sköldpaddor, delfiner, snorkla, surfa, hika osv. Det jag ser mest framemot att prova (om det nu blir en resa) är att simma med hajar. De flesta kanske vet vad North Shore är, då det är en vådligt känd strand och bland annat stranden där den kända surfaren Bethany Hamilton förlorade sin arm till en haj. Här kan man alltså åka längre ut med en båt och simma med hajar i en bur(cage diving). Dock är jag mer intresserad att simma utanför buren, då det också går. Har stor fobi för hajar och de kan inte garantera att de inte anfaller, men skulle vilja prova på det.

Likes

Comments

HERE and HERE

Har länge haft problem med min hy, jätte grov acne skulle jag verkligen inte säga men problem med finnar helt enkelt. Jag har inte alls varit noga med min hy, inte tvättat av sminket så noga, någon gång somnat med det. Vilket för det första är otroligt ofräscht och ohygieniskt. Men på den senaste tiden så har jag blivit mer och mer noga med min hy. Har börjat tvätta mig med iskallt vatten varje morgon, inte använt smink till skolan. När jag väl använder smink till skolan så tvättar jag av det på direkten när jag kommer hem. Har kollat på Margot Robbie’s skönhetsrutin med Vogue ett antal gånger. Margot är både väldigt vacker och blev fascinerad av videon. Videon är en slags parodi av American Psycho introt så jag antar att det inte är hennes riktiga rutin, om hon inte börjat göra den efter filmen. Efter att ha sett denna videon så har jag på ett ungefär sätt börjat göra samma. Jag märker faktiskt redan skillnad på min hy. Har dessutom tänkt att inskaffa mig samma ansiktsmask hon använder och foundation.

Likes

Comments

By Vilda

Såg precis att Hm's kollektion tillsammans med Kenzo snart släpps och alla bilder har kommit ut. Jag skulle inte säga att jag är ett jätte sort fan av Hm's alla tidigare samarbeten. Inga plagg som lockar mig och tycker det är alldeles för hypat. I år samarbetar de med Kenzo och de fanns några plagg som såg lite lockande ut. Ovanför ser ni 6 stycken av mina favoriter från årets kommande kollektion. Min absoluta favorit skulle jag säga är den gröna långa kjolen och klänningen bilden bredvid. Skulle varit kul om man får tag på de online men inget jag tycker är värt att slåss för i butik.

Likes

Comments