Hej byter blogg ett tag och kommer skriva om min språkresa till Brighton. För att läsa min blogg, klicka här

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

"Just another Saturdaymornin". Haha vet att texten egentligen inte går så men den passa så bra till min start på morgonen. Jag känner mig så avslappnad och det är så otroligt skönt att det är helg igen. Denna veckan har verkligen gått segt och jag har varit såå trött, vet inte varför, men det stör mig och jag blir så irriterad när jag vill fokusera men inte kan. Men nog om mig. Hur är eran morgon såhär långt?

Likes

Comments


Från och med idag och tre dagar framåt öppnar jag min gamla blogg för allmänheten igen. Där finns lite smått och gått från året 2014. Lite videos, outfits, foton, frågor&svar, och en massa mer! Så känn er välkomna att utforska den.

nouw.com/vildadonaldson

Tänkte att ni skulle få lära känna mig lite mer eftersom jag faktiskt inte har bloggat med denna adressen så länge och att jag dessutom helt glömt bort att göra en presentation. Varför vet jag faktiskt inte. Jag tror att det kan ha varit så att jag helt enkelt tänkte att ni skulle lära känna mig i mina inlägg, men så blev det ju riktigt inte. Så passa på nu att besöka bloggen för den är endast öppen i tre dagar framåt sen planerar jag att stänga ner den och fokusera på den här adressen istället. Men för en snabb introduktion så har jag lagt in lite frågor och svar om mig. Kram kram!

Varför började du blogga?- Jag minns inte riktigt varför jag började blogga, Jag tror det kan ha varit för att min kompis Lovisa började, och jag tyckte det verkade kul, så jag började också. Sen dess har jag haft ganska många bloggar men nu känns det som att jag har hittat rätt.

När fick du tåskorna? - I april 2014 fick vi reda på att en duktig dansare skulle besöka vår dansstudio och bl. a. prova ut tåskor. Alla blev såklart jätteglada och hoppades innerligt att de skulle vara redo för tåskor. De allra flesta fick faktiskt tåskor då, vilket var väldigt kul för oss som grupp. Även min kusin fick tåskor, som ändå inte gått särkilt länge. Så i april skulle jag säga.

Är du nöjd med ditt skolarbete( hur du arbetar, dina betyg)? - Just nu är jag väldigt nöjd med hur jag arbetar. Allting flyter på bra och jag tror att mina betyg i jul kan vara helt okej. Förra terminens betyg blev jag jätte nöjd med eftersom jag hade höjt i de flesta ämnena.

Likes

Comments

Något som alltid är trendigt och som lättar upp klädseln en aning är ju armbandsklockor. De är den perfekta lilla detaljen som matchar till alla färger, ljusa som mörka. På den senaste tiden har jag gått och blivit helt kär i dessa små godingar till smycken, men när man kommer in i butiken och ska välja finns det ju så oändligt många! Allt från Marc Jacobs och Daniel Wallington, till Michel Kors och affärernas egendesignade märken. Jag själv kan inte välja. Jag tycker att alla är lika fina och nästan alla håller samma kvalitet. Märken som Marc Jacobs, Michel Kors och Daniel Wallington är såklart en aning dyrare än andra men ibland kan det vara värt det!

Likes

Comments

Åhh vad jag skulle vilja vara i värmen just nu! Är så otroligt trött på all kyla och kalla vindar som sveper via nacken och in i jackan. Jag vill bara härifrån. Till någon varm söderhavs ö där man kan bo i en egen liten hydda på stranden. Hur härligt vore inte det? Hittade de här bilderna när jag satt vid mitt skrivbord och hopplöst sökte efter något som kunde pigga upp mig, eller i alla fall göra mig lite gladare. Jag har känt mig så trött på senaste tiden också. Det beror nog på allt mörker och all kyla på mornarna. Det ska verkligen bli skönt att få lite vår nu!​

Likes

Comments

Nouw Magazine