97,6 kg

Startvikt: 99 kg (5/1-17)
Vecka 1: 97,6 kg -1.4 kg (13/1-17)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har det varit helg vilket har inneburit lite syndande, vilket jag faktiskt tänker tillåta mig själv ibland när det är helg. Det har blivit lite alkohol och bakis-kebab. Idag var det andra bullar, till frukost tog jag det jag hade hemma, vilket blev en nektarin och några plommon. Sedan bar det iväg till köpcentret för en heldags shopping! 😏💰 Stannade även till på ica maxi på vägen hem och köpte lite mat, bland annat lite mer ordentlig frukost osv.

Är helt slut efter en heldag i staden, som inneburit säkert 100 knäböj, letande och krypandes i affärer haha, så detta fick bli dagens motion.
Har tänkt lite på detta, många av er som kommer att läsa den här bloggen eller följer mig på instagram kommer säkert bli förvånade över hur min motion kommer att se ut här i början. I jämförelse med er så är det säkert skrattretande dåligt! Men saken är den, att så stillasittande som jag har varit så är en powerwalk på 1 km, eller 10 min på crosstrainer tillräckligt för att få upp min puls, och för mig en bra början på något nytt. Och håll med om att det i alla fall är bättre än ingenting? 🙌

Likes

Comments

Dagens middag bestod av fullkornsbulgur, färs, majs och en massa grönsaker.
Till detta blev det ett glas vatten och en hårdbrödmacka.

Likes

Comments

99 kg
I morse stod vågen på 99 kg, och jag bestämde mig då att nu är det nog. Jag gissar på att jag vägde säkert 100 kg där alldeles efter jul, så jag utgår från det för enkelhetens skull. Det blir lättare att räkna därifrån. 

Jag kommer i fortsättningen att ha invägning på fredagar varje vecka.

Startvikt: 99 kg (5/1-17)

Likes

Comments