NĂ„gra av er som pratat med mig ofta vet att jag inte mĂ„r bra. För vissa har jag helt enkelt inte berĂ€ttat. Det Ă€r sĂ„ hĂ€r. Det Ă€r inte lĂ€tt och leva med mig och det vet jag. Jag har ju inte mĂ„tt bra dom senaste Ă„ren heller. Och det jobbiga Ă€r att nu nĂ€r det lugnat ner sig sĂ„ sitter det Ă€ndĂ„ kvar. Det Ă€r jĂ€tte jobbigt för mig. Och anledningen till att jag bara skriver massa negativt hĂ€r Ă€r för att det hĂ€r Ă€r enda sĂ€ttet och fĂ„ ut nĂ„t om det Ă€r sĂ„ att jag vĂ„gar prata om nĂ„t. Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig och sĂ„nt. Men jag vill bara berĂ€tta det pĂ„ ett annat sĂ€tt. Nu nĂ€r jag började pĂ„ NTI sĂ„ blev allt sĂ„ mycket lugnare. För nu Ă€r det ingen som hĂ„ller pĂ„ med mig och det Ă€r bara lugnt. Men jag mĂ„r fortfarande inte sĂ„ bra. Jag gĂ„r just nu hos en Kurator och det kommer eventuellt hĂ€nda att jag kommer fĂ„ prata med andra mĂ€nniskor. Men jag har fortfarande kvar dom dĂ€r tankarna. Det gĂ„r verkligen inte och slĂ€ppa. Och det hjĂ€lper inte att man hör "tĂ€nk pĂ„ nĂ„t positivt" det gĂ„r inte.. Jag har ju kvar Ă„ngesten och det hela. Och den kan komma bara ner som helst. SĂ„ det jobbiga blir ju nĂ€r jag Ă€r pĂ„ skolan och jag fĂ„r det. För dĂ„ ska man hĂ„lla upp en vĂ€gg dĂ€r man inte visar hur man kĂ€nner och hur man mĂ„r. Är jag ensam nĂ„nstans sĂ„ behöver jag inte tĂ€nka pĂ„ sĂ„nt och dĂ„ kan jag lĂ„ta det komma. Men just nĂ€r jag fĂ„r den dĂ€r Ă„ngesten sĂ„ kan jag bli vĂ€ldigt jobbig som person och jag kan personligen tycka att jag inte borde finnas mer osv. För nĂ€r det vĂ€l hĂ€nder sĂ„ börjar jag Ă€ven tĂ€nka pĂ„ alla fel jag gör och att allt Ă€r mitt fel. Och att det bara Ă€r fel pĂ„ mig. Även om folk tjatar om att det inte Ă€r nĂ„t fel pĂ„ mig osv sĂ„ gĂ„r det inte in i huvudet. NĂ€r jag Ă€r ute bland mĂ€nniskor lyssnar jag oftast pĂ„ musik för att kunna hĂ„lla upp "muren". Det Ă€r sĂ„ svĂ„rt och berĂ€tta hur jag kĂ€nner och vad jag bĂ€r pĂ„. Det Ă€r bara vissa personer som vet vad som hĂ€nt och det Ă€r för att de har kunnat mĂ€rkt av mitt mĂ„nde och det har dĂ„ lyssnat sĂ„ dem vet lite mer av vad som hĂ€nt. Och det Ă€r inte trevliga saker direkt. Men jag Ă€r bara sĂ„ less pĂ„ mitt mĂ„nde. Det jag mĂ€rkt och hört frĂ„n mĂ€nniskor som jag vet Ă€r att jag ser negativ ut.. Jag kan inte göra sĂ„ mycket just nu. Jag försöker göra nĂ„t men det gör sĂ„ ont inombords. Och jag faller Ă€ndĂ„ ner Ă€ndĂ„. Det hĂ€r med mĂ„nde har Ă€ven pĂ„verkat mina val. Jag har bland annat slutat pĂ„ Badminton och jag Ă€r inte lika aktiv i UNF och VĂ€rldens Barn och det har med att jag orkar inte. Det tar sĂ„ mycket energi ifrĂ„n mig hur jag mĂ„r sĂ„ det gĂ„r bara inte. Och jag vill verkligen driva saker framĂ„t och fortsĂ€tta med det jag gjort men det gĂ„r inte.


Och om jag ska tvinga mig och berÀtta om nÄt postivt sÄ Àr det nÀr jag var i KrÄnge tisdag-Torsdag pÄ lovet och nÀr jag var pÄ Lasse Stefanz i lördags...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Anledningen till att jag skriver hÀr Àr att jag kan schemalÀgga inlÀgget sÄ jag slipper skriva det hÀr och nu. Utan att det fÄr komma upp nÀr jag inte vet et sjÀlv typ. Men det kommer bara vara uppe ett litet tag. En annan anledning Àr ocksÄ att oftast sÄ Àr det bara de personer som bryr sig om mig som gÄr in och kollar och dÀrför sÄ kan det vara smart och lÀgga det hÀr.
Men till början.. Jag vill inte ha sÄ mycket uppmÀrksamhet över detta... Jag har skrivit ut detta förut pÄ ett annat stÀlle.. Men det var mest för att de jag trÀffade pÄ dagarna skulle fÄ veta hur det var. Och sen sÄ kommer jag gÄ igenom en jobbig period nu.
Jag mĂ„r inte sĂ„ just nu. Och det har jag inte gjort pĂ„ sĂ„ jĂ€tte lĂ€nge heller. Det har varit vĂ€ldigt jobbiga perioder. Men jag har hĂ„llit allt inom mig, Just för att jag har svĂ„rt och lita pĂ„ personer. Jag har sökt hjĂ€lp 2 gĂ„nger innan, Men tilliten försvann. Men nu har jag sökt hjĂ€lp igen. SĂ„ under denna period sĂ„ kommer det var jobbigt för mig och stĂ„ ut med vissa saker. Och jag kommer ha svĂ„rt och hĂ„lla allt för mig sjĂ€lv nu. Detta skriver jag Ă€nnu en gĂ„ng bara för att de som bryr sig om mig ska fĂ„ veta hur det stĂ„r till. Och det Ă€r nĂ„gra personer som borde ha fĂ„tt veta det som inte vet det. SĂ„ det fĂ„r komma nu. För jag har svĂ„rt och berĂ€tta. Men som sagt sĂ„ söker jag ingen uppmĂ€rksamhet. Och jag har nyss sökt hjĂ€lp igen. SĂ„ fĂ„r se hur det gĂ„r. SĂ„ ni behöver inte vara orolig för mig. Det kommer förhoppningsvis lösa sig. Men nu vet ni! SĂ„ jag hoppas ni fĂ„r förstĂ„else över hur jag kan vara. Och att jag kanske inte Ă€r sĂ„ öppen av mig. Jag vĂ„gar helt enkelt inte. 

Likes

Comments

Jag tÀnkte mest bara skriva det hÀr sÄ vissa av dom inte vet fÄr veta. Jag kommer förmodligen vara ganska sÄ nere denna vecka som kommer. En kompis till mig har valt och inte leva lÀngre. SÄ jag mÄr lite upp och ner just nu. Jag kommer inte berÀtta nÄgot i detalj. Men bara sÄ ni vet. Jag har varit i kontakt med polisen hela dagen idag och har dessutom varit pÄ förhör via telefon. sÄ nu har jag gjort mitt bÀsta för att hjÀlpa dom. och jag har gjort mitt bÀsta för att hjÀlpa personen. Men jag fick beskedet idag. SÄ nu kommer jag behöva bearbeta det. SÄ hoppas ni kan förstÄ varför. SÄ det kommer ta sin tid.

Vila i frid 16/6-16

Allt gott! ❀

Likes

Comments

I onsdags sÄ gick jag min sista dag pÄ Ka,. Jag har nu slutat 9:an, vilket innebÀr att jag snart börjar gymnasiet. Jag tycker det ska bli spÀnnande men samtidigt jobbigt. Det kommer bli jobbigt att bryta den vanan man haft i 3 Är. men samtidigt sÄ kan det Àven vara bra. Jag har gjort 10 olika val men förhoppningsvis sÄ kommer jag in pÄ mitt första val. Men fÄr vÀl se. Men jag tycker det varit bra pÄ KA (JÀmfört med GÄngviken) och att de flest som jag har gÄtt i samma klass som har varit vÀldigt kul och gÄ med.


Nu i veckan var jag Àven med pÄ Hagaskolans avslutning vilket var helt okej tycker jag. Det var lite kul och fÄ se mÀnniskor igen som man inte har fÄtt trÀffat pÄ ett bra tag.

Nu i sommar vad jag vet sÄ kommer jag inte göra sÄ mycket (Som det ser ut nu dÄ) Förrutom att vara i stugan och Äka runt med pappa typ. Men fÄr vÀl se. Det lÀr vÀl hÀnda mer saker.

Men jag önskar er en trevlig sommar!
Allt gott!


Likes

Comments

Jag befinner mig just nu på ett tåg påväg till Stockholm där jag du byta till natttåg. det går varit en sjukt rolig helg och den har varit väldigt lärorik. Jag hamnade i en grupp för print/webb. i den gruppen delade vi upp oss i 2 och 2 och gjorde lite vad vi ville. Men jag hamnade med en som heter Jonathan. Det har varit rätt så kul. Vår produktion kan ni finna på länken här nedan. Och där kan ni hitta mer som andra på "pk" gjort. Kommer även länk en video jag tycker var bra som videoteamet gjort. Men det ha varit kul och spännande  och vi har även fått varit på lite förläsningar. Jag har även nu smakat första gången på en falafel vilket var rätt så okej. Sedan så har jag träffat fler människor. Så tycker det känns hemskt att åka hem. Men får längta tills nästa gång.
Det enda jobbiga nu är att jag ska åka tåg och är inte hemma förrän 03:00 så om någon känner sig social så hör av er:
snap:viktorrobert123
kik:viktorrobert12
0725412965

länkar:
http://www.ungpress.se/nyheter/kampen-for-barnens-ratt/
https://vimeo.com/167608885

Allt gott!

Likes

Comments

9Som sagt sÄ har jag försökt att bara försöka skriva om det positiva och mindre om det negativa (Hur mycket jag Àn skulle vilja) men denna helg och flera helgen har varit rÀtt sÄ okej. den förra helgen har jag inte sÄ stark minne av. Det enda jag kommer ihÄg Àr art jag Äkte till Ridstadion i TimrÄ och var med en kompis dÀr. Det var jÀtte kul Àven fast jag fick mina "hjÀrtattacker" sÄ gick det bra. jag fick rida pÄ en annan hÀst denna gÄng. Sedan nu denna helg har jag varit i Malmö pÄ Ung medias utbildningshelg "presskonferensen" vilket ocksÄ har varit kul. Vi har haft det ganska bra med vÀdret ÀndÄ Àven om det smÄ regnade. Det ska bli spÀnnande och se alla mediaprodultioner idag. Vi har varit indelade i olika grupper. jag hamnade med print /webb och det hÀr varit kul. jag har intervjuat en person. jag kommer inte ihÄg vad han heter nu. Men det Àr en som varit med i Melodifestivalen 2013/2014 med jalla dansa sawa eller vad den nu hette. Men det var kul iallafall. Det ska bli trÄkigt och hÀrifrÄn men det gÄr vÀl bli sÄ. Men det hÀr som sagt varit jÀtte kul. Sen tycke jag det var kul att det var fler i min Älder hÀr nu ocksÄ. Vill tacka alla de som jag varit med bÄde pÄ denna och förra helgen.

Allt gott!

Likes

Comments

Min helg har varit lite annorlunda nu. Torsdag och fredag hĂ€nde det inte sĂ„ mycket förrutom att jag Ă„kte med pappa pĂ„ fredagen till BjĂ€sta dĂ„ han köpte ny bil. i Fredags Ă„kte jag till KrĂ„nge igen och hjĂ€lpte till med lite allt möjligt( Friviligt) det gick rĂ€tt sĂ„ bra. Men i fredag sĂ„ skulle fick jag om jag ville sitta pĂ„ Silent (hĂ€sten) och dĂ„ skulle vi gĂ„ nĂ„gonstans lite svĂ„rt och förklara. Men det gick bra i början. Men sedan sĂ„ ville jag ha lite mer fart pĂ„ hĂ€sten. Det blev lite missförstĂ„nd mellan mig och hĂ€sten sĂ„ dĂ„ blev det för fort tillslut och jag höll pĂ„ och flyga av men Linnea rĂ€ddade mig i sista sekund. Men det gick bra Ă€ndĂ„ tycker jag. Som sagt sĂ„ blev det bara ett missförstĂ„nd. Men det gick bra. Sedan pĂ„ Lördag och söndag hjĂ€lpte jag till med lite allt möjligt. slog stolp och gav mat. Vet inte om det hjĂ€lpte sĂ„ mycket. Men lite iallfall, Sen pĂ„ kvĂ€llen sĂ„ röjde jag lite stockar och skit och la det i en hög som det ska eldas i sen. Men det har varit kul tycker jag, Blir att jag rensar huvudet lite. Tycker det Ă€r bra gjort av mig att telefon slutade fungera pĂ„ fredag sĂ„ var utan den hela helgen. Men mĂ€rkte att man Ă€r ju galen. Man blev inte lika stressad och det var lugnare.  

Borde pröva det oftare. Men bilden nedan pÄ hÀst Àr gammal.

Vill ni mig nÄgot pÄ dagen sÄ fÄr ni skriva eller smsa till 0725412965
och skriv gÀrna med namn pÄ slutet.
T.ex Hej/VIktor

Allt gott!
Likes

Comments

Min helg spenderades nu i KrĂ„nge. Jag har varit dĂ€r och lĂ€rt mig hur man rider en hĂ€st. Jag var "lite smĂ„tt" (Host Host) rĂ€dd i början. Men det gick bra och jag överlevde. Men bĂ„de lördag och söndag befann jag mig dĂ€r och var med min kusin (Linnea). Det var riktigt kul iallafall. Och hoppas pĂ„ att det blir fler gĂ„nger. Men bĂ„de lördag och söndagen fick jag rida. Den tiden som vi inte var pĂ„ en hĂ€st sĂ„ hjĂ€lpte vi till med "smĂ„" saker. SĂ„ helgen blev bra tycker jag. Glömde och tillĂ€gga att det var Ă€ven Linnea som lĂ€rde mig. Men tycker att det var ett under att hon stog ut med mig 😂.Men det har varit riktigt kul. 
Men hÀr nedan kommer det nÄgra fÄ bilder frÄn helgen. Bifogar Àven en bild frÄn nÀr jag Äkte skidor med hon.

Allt Gott!Likes

Comments

Twitter
viktorrobertvik

Instagram@viktorrobert___