Hittade inget annat som kunde beskriva hur jag känner ibland men måste få skriva av mig. Men till er som  fortfarnade följer mig på instagram och är som är vän med mig på och sånt men blockat mig /tagit bort mig som vän på snap och sånt. Gör ett val nu. Antingen så har ni kvar mig som vän och pratar med mig. Eller så fortsätter ni blocka mig och kan då försätta skita i mig. Så less på så många människor som sagt att det finns och så vidare. Som man haft tillit till men som en dag bara slutar skriva med mig. Är så otroligt lee på er bara. vissa av er vet vem jag menar..... hoppas ni som gjort det fattar nu att jag är less...

och nu andra som fortfarnade pratar med mig och har kontakt och finns för., Tack! Det hjälper mig och jag kan känna mig lite gladare och tryggare. och Det är jag tacksam för.

hoppas det kom ut nu ser jag ville säga!
allt gott!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mitt lov hittills har varit rätt så bra ändå. Jag har dock var med om lite dåliga saker som har varit svårt och bearbetat. Men det får gå som det går. Jag kommer inte skriva ut det här. Men vill någon vet får man säga till. Men nu på senaste tid har det varit rätt så kul. Jag började ju lovet med att följa med pappa på jobbet och hjälpa till. Så jag har varit ganska Mycket där på Timrå Express och hjälpt till med lite allt möjligt. Och jag håller även igång deras Facebook Sida så att den är lite mer levande. (https://www.facebook.com/TimraExpress) Nu på sidan så kommer man kunna hitta bilder som jag tagit under resan när jag var med till det södra delarna i Sverige. (Göteborg-Skåne-Örebro- OSV) Men även lite i de norra Sverige ( Umeå- Luleå) under dom 2 gånger som vi var i Skåne så första gången så gick lastbilen sönder. Och andra gången så var trafikpolisen utanför våran lastbil. Förrutom det så har jag även även varit i Kråne och hjälpt till med små saker. Och jag har även ridit lite. Jag brukar alltid säga att jag vägrar göra saker då jag tycker det är läskigt.. Men det blir alltid någon annan vändning. Nu kan jag helt plötsligt trava (Eller håller på och lär mig då) vilket jag vägrade i början. Sen så har jag smått varit i stugan. Men ska dit igen idag. Så det blir nog bra.

Allt gott!

Likes

Comments

Jag tänkte mest bara skriva det här så vissa av dom inte vet får veta. Jag kommer förmodligen vara ganska så nere denna vecka som kommer. En kompis till mig har valt och inte leva längre. Så jag mår lite upp och ner just nu. Jag kommer inte berätta något i detalj. Men bara så ni vet. Jag har varit i kontakt med polisen hela dagen idag och har dessutom varit på förhör via telefon. så nu har jag gjort mitt bästa för att hjälpa dom. och jag har gjort mitt bästa för att hjälpa personen. Men jag fick beskedet idag. Så nu kommer jag behöva bearbeta det. Så hoppas ni kan förstå varför. Så det kommer ta sin tid.

Vila i frid 16/6-16

Allt gott! ❤

Likes

Comments

I onsdags så gick jag min sista dag på Ka,. Jag har nu slutat 9:an, vilket innebär att jag snart börjar gymnasiet. Jag tycker det ska bli spännande men samtidigt jobbigt. Det kommer bli jobbigt att bryta den vanan man haft i 3 år. men samtidigt så kan det även vara bra. Jag har gjort 10 olika val men förhoppningsvis så kommer jag in på mitt första val. Men får väl se. Men jag tycker det varit bra på KA (Jämfört med Gångviken) och att de flest som jag har gått i samma klass som har varit väldigt kul och gå med.


Nu i veckan var jag även med på Hagaskolans avslutning vilket var helt okej tycker jag. Det var lite kul och få se människor igen som man inte har fått träffat på ett bra tag.

Nu i sommar vad jag vet så kommer jag inte göra så mycket (Som det ser ut nu då) Förrutom att vara i stugan och åka runt med pappa typ. Men får väl se. Det lär väl hända mer saker.

Men jag önskar er en trevlig sommar!
Allt gott!


Likes

Comments

Jag befinner mig just nu på ett tåg påväg till Stockholm där jag du byta till natttåg. det går varit en sjukt rolig helg och den har varit väldigt lärorik. Jag hamnade i en grupp för print/webb. i den gruppen delade vi upp oss i 2 och 2 och gjorde lite vad vi ville. Men jag hamnade med en som heter Jonathan. Det har varit rätt så kul. Vår produktion kan ni finna på länken här nedan. Och där kan ni hitta mer som andra på "pk" gjort. Kommer även länk en video jag tycker var bra som videoteamet gjort. Men det ha varit kul och spännande  och vi har även fått varit på lite förläsningar. Jag har även nu smakat första gången på en falafel vilket var rätt så okej. Sedan så har jag träffat fler människor. Så tycker det känns hemskt att åka hem. Men får längta tills nästa gång.
Det enda jobbiga nu är att jag ska åka tåg och är inte hemma förrän 03:00 så om någon känner sig social så hör av er:
snap:viktorrobert123
kik:viktorrobert12
0725412965

länkar:
http://www.ungpress.se/nyheter/kampen-for-barnens-ratt/
https://vimeo.com/167608885

Allt gott!

Likes

Comments

9Som sagt så har jag försökt att bara försöka skriva om det positiva och mindre om det negativa (Hur mycket jag än skulle vilja) men denna helg och flera helgen har varit rätt så okej. den förra helgen har jag inte så stark minne av. Det enda jag kommer ihåg är art jag åkte till Ridstadion i Timrå och var med en kompis där. Det var jätte kul även fast jag fick mina "hjärtattacker" så gick det bra. jag fick rida på en annan häst denna gång. Sedan nu denna helg har jag varit i Malmö på Ung medias utbildningshelg "presskonferensen" vilket också har varit kul. Vi har haft det ganska bra med vädret ändå även om det små regnade. Det ska bli spännande och se alla mediaprodultioner idag. Vi har varit indelade i olika grupper. jag hamnade med print /webb och det här varit kul. jag har intervjuat en person. jag kommer inte ihåg vad han heter nu. Men det är en som varit med i Melodifestivalen 2013/2014 med jalla dansa sawa eller vad den nu hette. Men det var kul iallafall. Det ska bli tråkigt och härifrån men det går väl bli så. Men det här som sagt varit jätte kul. Sen tycke jag det var kul att det var fler i min ålder här nu också. Vill tacka alla de som jag varit med både på denna och förra helgen.

Allt gott!

Likes

Comments

Min helg har varit lite annorlunda nu. Torsdag och fredag hände det inte så mycket förrutom att jag åkte med pappa på fredagen till Bjästa då han köpte ny bil. i Fredags åkte jag till Krånge igen och hjälpte till med lite allt möjligt( Friviligt) det gick rätt så bra. Men i fredag så skulle fick jag om jag ville sitta på Silent (hästen) och då skulle vi gå någonstans lite svårt och förklara. Men det gick bra i början. Men sedan så ville jag ha lite mer fart på hästen. Det blev lite missförstånd mellan mig och hästen så då blev det för fort tillslut och jag höll på och flyga av men Linnea räddade mig i sista sekund. Men det gick bra ändå tycker jag. Som sagt så blev det bara ett missförstånd. Men det gick bra. Sedan på Lördag och söndag hjälpte jag till med lite allt möjligt. slog stolp och gav mat. Vet inte om det hjälpte så mycket. Men lite iallfall, Sen på kvällen så röjde jag lite stockar och skit och la det i en hög som det ska eldas i sen. Men det har varit kul tycker jag, Blir att jag rensar huvudet lite. Tycker det är bra gjort av mig att telefon slutade fungera på fredag så var utan den hela helgen. Men märkte att man är ju galen. Man blev inte lika stressad och det var lugnare.  

Borde pröva det oftare. Men bilden nedan på häst är gammal.

Vill ni mig något på dagen så får ni skriva eller smsa till 0725412965
och skriv gärna med namn på slutet.
T.ex Hej/VIktor

Allt gott!
Likes

Comments

Min helg spenderades nu i Krånge. Jag har varit där och lärt mig hur man rider en häst. Jag var "lite smått" (Host Host) rädd i början. Men det gick bra och jag överlevde. Men både lördag och söndag befann jag mig där och var med min kusin (Linnea). Det var riktigt kul iallafall. Och hoppas på att det blir fler gånger. Men både lördag och söndagen fick jag rida. Den tiden som vi inte var på en häst så hjälpte vi till med "små" saker. Så helgen blev bra tycker jag. Glömde och tillägga att det var även Linnea som lärde mig. Men tycker att det var ett under att hon stog ut med mig 😂.Men det har varit riktigt kul. 
Men här nedan kommer det några få bilder från helgen. Bifogar även en bild från när jag åkte skidor med hon.

Allt Gott!Likes

Comments

Twitter
viktorrobertvik

Instagram @viktorrobert_