Några av er som pratat med mig ofta vet att jag inte mår bra. För vissa har jag helt enkelt inte berättat. Det är så här. Det är inte lätt och leva med mig och det vet jag. Jag har ju inte mått bra dom senaste åren heller. Och det jobbiga är att nu när det lugnat ner sig så sitter det ändå kvar. Det är jätte jobbigt för mig. Och anledningen till att jag bara skriver massa negativt här är för att det här är enda sättet och få ut nåt om det är så att jag vågar prata om nåt. Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig och sånt. Men jag vill bara berätta det på ett annat sätt. Nu när jag började på NTI så blev allt så mycket lugnare. För nu är det ingen som håller på med mig och det är bara lugnt. Men jag mår fortfarande inte så bra. Jag går just nu hos en Kurator och det kommer eventuellt hända att jag kommer få prata med andra människor. Men jag har fortfarande kvar dom där tankarna. Det går verkligen inte och släppa. Och det hjälper inte att man hör "tänk på nåt positivt" det går inte.. Jag har ju kvar ångesten och det hela. Och den kan komma bara ner som helst. Så det jobbiga blir ju när jag är på skolan och jag får det. För då ska man hålla upp en vägg där man inte visar hur man känner och hur man mår. Är jag ensam nånstans så behöver jag inte tänka på sånt och då kan jag låta det komma. Men just när jag får den där ångesten så kan jag bli väldigt jobbig som person och jag kan personligen tycka att jag inte borde finnas mer osv. För när det väl händer så börjar jag även tänka på alla fel jag gör och att allt är mitt fel. Och att det bara är fel på mig. Även om folk tjatar om att det inte är nåt fel på mig osv så går det inte in i huvudet. När jag är ute bland människor lyssnar jag oftast på musik för att kunna hålla upp "muren". Det är så svårt och berätta hur jag känner och vad jag bär på. Det är bara vissa personer som vet vad som hänt och det är för att de har kunnat märkt av mitt månde och det har då lyssnat så dem vet lite mer av vad som hänt. Och det är inte trevliga saker direkt. Men jag är bara så less på mitt månde. Det jag märkt och hört från människor som jag vet är att jag ser negativ ut.. Jag kan inte göra så mycket just nu. Jag försöker göra nåt men det gör så ont inombords. Och jag faller ändå ner ändå. Det här med månde har även påverkat mina val. Jag har bland annat slutat på Badminton och jag är inte lika aktiv i UNF och Världens Barn och det har med att jag orkar inte. Det tar så mycket energi ifrån mig hur jag mår så det går bara inte. Och jag vill verkligen driva saker framåt och fortsätta med det jag gjort men det går inte.


Och om jag ska tvinga mig och berätta om nåt postivt så är det när jag var i Krånge tisdag-Torsdag på lovet och när jag var på Lasse Stefanz i lördags...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Anledningen till att jag skriver här är att jag kan schemalägga inlägget så jag slipper skriva det här och nu. Utan att det får komma upp när jag inte vet et själv typ. Men det kommer bara vara uppe ett litet tag. En annan anledning är också att oftast så är det bara de personer som bryr sig om mig som går in och kollar och därför så kan det vara smart och lägga det här.
Men till början.. Jag vill inte ha så mycket uppmärksamhet över detta... Jag har skrivit ut detta förut på ett annat ställe.. Men det var mest för att de jag träffade på dagarna skulle få veta hur det var. Och sen så kommer jag gå igenom en jobbig period nu.
Jag mår inte så just nu. Och det har jag inte gjort på så jätte länge heller. Det har varit väldigt jobbiga perioder. Men jag har hållit allt inom mig, Just för att jag har svårt och lita på personer. Jag har sökt hjälp 2 gånger innan, Men tilliten försvann. Men nu har jag sökt hjälp igen. Så under denna period så kommer det var jobbigt för mig och stå ut med vissa saker. Och jag kommer ha svårt och hålla allt för mig själv nu. Detta skriver jag ännu en gång bara för att de som bryr sig om mig ska få veta hur det står till. Och det är några personer som borde ha fått veta det som inte vet det. Så det får komma nu. För jag har svårt och berätta. Men som sagt så söker jag ingen uppmärksamhet. Och jag har nyss sökt hjälp igen. Så får se hur det går. Så ni behöver inte vara orolig för mig. Det kommer förhoppningsvis lösa sig. Men nu vet ni! Så jag hoppas ni får förståelse över hur jag kan vara. Och att jag kanske inte är så öppen av mig. Jag vågar helt enkelt inte. 

Likes

Comments

Jag tänkte mest bara skriva det här så vissa av dom inte vet får veta. Jag kommer förmodligen vara ganska så nere denna vecka som kommer. En kompis till mig har valt och inte leva längre. Så jag mår lite upp och ner just nu. Jag kommer inte berätta något i detalj. Men bara så ni vet. Jag har varit i kontakt med polisen hela dagen idag och har dessutom varit på förhör via telefon. så nu har jag gjort mitt bästa för att hjälpa dom. och jag har gjort mitt bästa för att hjälpa personen. Men jag fick beskedet idag. Så nu kommer jag behöva bearbeta det. Så hoppas ni kan förstå varför. Så det kommer ta sin tid.

Vila i frid 16/6-16

Allt gott! ❤

Likes

Comments

I onsdags så gick jag min sista dag på Ka,. Jag har nu slutat 9:an, vilket innebär att jag snart börjar gymnasiet. Jag tycker det ska bli spännande men samtidigt jobbigt. Det kommer bli jobbigt att bryta den vanan man haft i 3 år. men samtidigt så kan det även vara bra. Jag har gjort 10 olika val men förhoppningsvis så kommer jag in på mitt första val. Men får väl se. Men jag tycker det varit bra på KA (Jämfört med Gångviken) och att de flest som jag har gått i samma klass som har varit väldigt kul och gå med.


Nu i veckan var jag även med på Hagaskolans avslutning vilket var helt okej tycker jag. Det var lite kul och få se människor igen som man inte har fått träffat på ett bra tag.

Nu i sommar vad jag vet så kommer jag inte göra så mycket (Som det ser ut nu då) Förrutom att vara i stugan och åka runt med pappa typ. Men får väl se. Det lär väl hända mer saker.

Men jag önskar er en trevlig sommar!
Allt gott!


Likes

Comments

Jag befinner mig just nu på ett tåg påväg till Stockholm där jag du byta till natttåg. det går varit en sjukt rolig helg och den har varit väldigt lärorik. Jag hamnade i en grupp för print/webb. i den gruppen delade vi upp oss i 2 och 2 och gjorde lite vad vi ville. Men jag hamnade med en som heter Jonathan. Det har varit rätt så kul. Vår produktion kan ni finna på länken här nedan. Och där kan ni hitta mer som andra på "pk" gjort. Kommer även länk en video jag tycker var bra som videoteamet gjort. Men det ha varit kul och spännande  och vi har även fått varit på lite förläsningar. Jag har även nu smakat första gången på en falafel vilket var rätt så okej. Sedan så har jag träffat fler människor. Så tycker det känns hemskt att åka hem. Men får längta tills nästa gång.
Det enda jobbiga nu är att jag ska åka tåg och är inte hemma förrän 03:00 så om någon känner sig social så hör av er:
snap:viktorrobert123
kik:viktorrobert12
0725412965

länkar:
http://www.ungpress.se/nyheter/kampen-for-barnens-ratt/
https://vimeo.com/167608885

Allt gott!

Likes

Comments

9Som sagt så har jag försökt att bara försöka skriva om det positiva och mindre om det negativa (Hur mycket jag än skulle vilja) men denna helg och flera helgen har varit rätt så okej. den förra helgen har jag inte så stark minne av. Det enda jag kommer ihåg är art jag åkte till Ridstadion i Timrå och var med en kompis där. Det var jätte kul även fast jag fick mina "hjärtattacker" så gick det bra. jag fick rida på en annan häst denna gång. Sedan nu denna helg har jag varit i Malmö på Ung medias utbildningshelg "presskonferensen" vilket också har varit kul. Vi har haft det ganska bra med vädret ändå även om det små regnade. Det ska bli spännande och se alla mediaprodultioner idag. Vi har varit indelade i olika grupper. jag hamnade med print /webb och det här varit kul. jag har intervjuat en person. jag kommer inte ihåg vad han heter nu. Men det är en som varit med i Melodifestivalen 2013/2014 med jalla dansa sawa eller vad den nu hette. Men det var kul iallafall. Det ska bli tråkigt och härifrån men det går väl bli så. Men det här som sagt varit jätte kul. Sen tycke jag det var kul att det var fler i min ålder här nu också. Vill tacka alla de som jag varit med både på denna och förra helgen.

Allt gott!

Likes

Comments

Min helg har varit lite annorlunda nu. Torsdag och fredag hände det inte så mycket förrutom att jag åkte med pappa på fredagen till Bjästa då han köpte ny bil. i Fredags åkte jag till Krånge igen och hjälpte till med lite allt möjligt( Friviligt) det gick rätt så bra. Men i fredag så skulle fick jag om jag ville sitta på Silent (hästen) och då skulle vi gå någonstans lite svårt och förklara. Men det gick bra i början. Men sedan så ville jag ha lite mer fart på hästen. Det blev lite missförstånd mellan mig och hästen så då blev det för fort tillslut och jag höll på och flyga av men Linnea räddade mig i sista sekund. Men det gick bra ändå tycker jag. Som sagt så blev det bara ett missförstånd. Men det gick bra. Sedan på Lördag och söndag hjälpte jag till med lite allt möjligt. slog stolp och gav mat. Vet inte om det hjälpte så mycket. Men lite iallfall, Sen på kvällen så röjde jag lite stockar och skit och la det i en hög som det ska eldas i sen. Men det har varit kul tycker jag, Blir att jag rensar huvudet lite. Tycker det är bra gjort av mig att telefon slutade fungera på fredag så var utan den hela helgen. Men märkte att man är ju galen. Man blev inte lika stressad och det var lugnare.  

Borde pröva det oftare. Men bilden nedan på häst är gammal.

Vill ni mig något på dagen så får ni skriva eller smsa till 0725412965
och skriv gärna med namn på slutet.
T.ex Hej/VIktor

Allt gott!
Likes

Comments

Min helg spenderades nu i Krånge. Jag har varit där och lärt mig hur man rider en häst. Jag var "lite smått" (Host Host) rädd i början. Men det gick bra och jag överlevde. Men både lördag och söndag befann jag mig där och var med min kusin (Linnea). Det var riktigt kul iallafall. Och hoppas på att det blir fler gånger. Men både lördag och söndagen fick jag rida. Den tiden som vi inte var på en häst så hjälpte vi till med "små" saker. Så helgen blev bra tycker jag. Glömde och tillägga att det var även Linnea som lärde mig. Men tycker att det var ett under att hon stog ut med mig 😂.Men det har varit riktigt kul. 
Men här nedan kommer det några få bilder från helgen. Bifogar även en bild från när jag åkte skidor med hon.

Allt Gott!Likes

Comments

Twitter
viktorrobertvik

Instagram@viktorrobert00